LV

45 6 0
                                    

"Jak jste se vůbec poznali?"
Byl jsem expert přes lhaní ale momentálně jsem byl v koncích. Máma na nás valila jednu otázku za druhou a já musel vždy vymyslet něco důvěryhodného. Naštěstí mě teď Leo, tedy Marjorine zachránila. Položila mi ruku na ruku a vysokým hláskem řekla:" No známe se už dost dlouho, víte. Chodili jsme do stejné třídy ale zalíbení jsme v sobě našli až na třídním srazem." Dořekla větu a poté se roztomile zasmála.
"A jak to máte s..."
Najednou máma utichla protože se ve dveřích objevila Karen ve svetru s barevnými pruhy. Sedla si vedle Lea/Marjorine. Tomu se na tváři objevil nejistý úsměv. Ucítil jsem jeho nervozitu a tak jsem mu pevněji stiskl ruku. Jeho napětí se nejspíš na malou chvíli vytratilo.
"A tohle je má dcera Karen, znáte se?"
"Ne, nevěděla jsem, že má Kenny sestru."
Neuvěřitelné, umí snad lhát líp než já. Poté se Marjorine otočila na mou sestru a volnou rukou ji zamával. Ona na to odpověděla: "Čau jak svině."
Věděl jsem, že to řekne a věděl jsem, že to Lea trochu vyděsí. Naštěstí se nenechal moc vyvést z míry. Na místo toho se zase přihlouple zachichotal.
Týjo, mluví jako pravá blondýnka. Řekl můj vnitřní hlas.
"Proč se ti líbí Kenny?" vnikla do konverzace i Karen. Teď měl Leo štěstí, protože mohl říct holou pravdu bez toho aby se náš plán nezhroutil. "Má nádherné oči, až teď jsem si všimla, že je máš úplně stejné", odpověděl melodicky," a samozřejmě má skvělý charakter. Je prostě úžasný."
"Tos nemusela, zlatíčko."
"Ale můžu."
Ten kluk mě nepřestává překvapovat. Umí zahrát tu nejautentičtější blondýnu a teď mě tu i velmi autenticky líbá. Za pár sekund se zas oddálil. Byl jsem úplně omámený, on zase předváděl své dokonale nacvičené chichotání.
"No fuj!" odvětila Karen. "Ale notak, nech je Karen", řekla máma aby nás bránila. "Nechceš jít zas nahoru?" přimíchal jsem se do toho i já. Karen si odfrkla vrhla na nás nenávistný pohled a odešla zpátky nahoru.
Aktuální skóre je následující.
Domácí (máma): 0
Hosté (Já a Leo) : 10
Penalty: 0
Červené karty:  1 (Karen McCormicková)
Hráč dne: Leopold Stotch (a.k.a. Marjorine)

Sunflowers (Bunny SP)✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat