LII

43 6 0
                                    

Bez toho neznámého ochránce by nejspíš ze mě vymlátili duši ale musím přiznat, že si za to můžu sám. Neměl jsem si od nich půjčovat abych mohl hrát dál.
Ten neznámý mi pomohl vstát a odvedl mě na druhou stranu parku. Sedl jsem si na lavičku a podíval jsem se do tváře mého zachránce.
Ten ksicht už jsem určitě někde viděl ale nevím kde. Když se mi on podíval do tváře, byl dost překvapený. "Stane? Jsi to ty?" řekl. Potom jsem ten hlas poznal.
"K-kenny?" Při tom jméně se na mě usmál a řekl:" Takže jsi Stan." Dost mě to překvapilo, nikdy jsem neuvažoval o tom, že by mě z problémů zachraňovali staří kamarádi v maskách. "Nechceš vědět, co se stalo?" zeptal jsem se. Kenny jen mávl rukou a řekl: "Vždyť to je jedno. " Utřel jsem si krev z nosa do rukávu bundy a pročísl si vlasy. Hlava mě přitom bolela, protože jsem obdržel mnoho nových boulí a modřin. Poté jsem se zeptal:" Tohle děláš často?" Prokřupal si klouby na rukou a přitom odpověděl:" Skoro každou noc." "Aha," dodal jsem a poté nastala chvíle ticha. Poté co jsem se dal trochu do pořádku a chystal jsem jít domů, se Kenny zeptal: "Zvládneš jít sám?"
"Jo, v pohodě," řekl jsem a na důkaz jsem se postavil. Přitom se mi tak zamotala hlava, že jsem se musel přidržet lavičky. Kenny přitom vyprskl smíchy. Už chtěl odejít ale zastavil jsem ho jednou otázkou.
"Jak ti mám říkat?"
Otočil se a jednoznačně prohlásil: "Mysterion"
Poté jednoduše zmizel.

Sunflowers (Bunny SP)✔️Where stories live. Discover now