-part 39-

7K 516 14
                                    

Nezoufejte a hlavně mě prosím nezabíjejte, pamatujte, že nic není tak, jak se na první pohled může zdát a že jsem vám u téhle povídky slíbila HAPPY END :)

_PREVIOUSLY_

"Dobře, v tom případě ti to raději dokážu." Zašeptal a zkrátil vzdálenost mezi námi na pouhých několik centimetrů. Jeho pohled sklouzl k mým rtům a já se neubránila myšlence na to, jaké by to bylo? 

                                                            ***

"Lidi?!" Polekaně jsem sebou cukla a otočila se ke dveřím Zaynovi ložnice, jejíž dveře se zprudka rozlétly dokořán. "Volal Louis, máme si zapnout televizi, okamžitě. Znělo to dost naléhavě." Pronesl nevrle a zamířil do obýváku. "Lepší chvíli si opravdu vybrat nemohl." Zamumlal Zayn téměř neslyšně. Nedokázala jsem se na něj ani povídat, natož mu cokoli říci, proto jsem jeho poznámku přešla bez povšimnutí a možná až příliš zběsilým tempem pospíchala za Harrym.  

"...jsou prozatím nepotvrzené, ale tyto fotografie mluví za vše. Téměř devíti měsíční vztah Liama Payna a Andy Rose se už nachýlil k svému konci. A kdo že to naši sladkou popovou hvězdu nahradil?"  

Zastavila jsem se uprostřed obývacího pokoje a nechápavě hleděla na velkoplošnou obrazovku televize, kde běžely nekvalitní záběry Liama a vysoké brunetky, jak vycházejí z mě neznámé restaurace. Následovalo několik už povedenějších fotografií, podle kterých nikdo nemohl zpochybnit onu skutečnost, že se opravdu jedná o Liama a to vedle něj rozhodně nejsem já. Na jedné z fotek se zářivě usmíval, tak, jako kdysi na mě, pravou kuku omotanou kolem jejího pasu. Na okamžik se mi zatmělo před očima, ne tohle zkrátka nemohla být pravda.  

"Z ověřených zdrojů víme, že se jedná o Liamovu dlouholetou kamarádku, se kterou delší dobu nebyl ve styku, nebo možná byl? Jak to tak vypadá, pohádkový vztah naší nejžhavější popové dvojice nebyl až tak krásný, jak se mohlo zdát. Ani Andy nezůstává pozadu a společnost ji během několika posledních dnů nedělal nikdo jiný, než Liamův kolega z kapely, Zayn Malik, který má ovšem už dvouletý vztah se zpěvačkou Little Mix."  

Záběry Liama nahradily fotky mě a Zayna z klubu, na kterých jsme se sice oba bavili, ale rozhodně z toho nevyplívalo, že bychom spolu snad něco měli.  

"Že by další trable v ráji? Naše teorie? Prostá, zatímco Liam tvrdě pracuje, jeho dobrý přítel, až tak dobrý očividně ne, dělá společnost sladké, nevinné Andy, která našeho Bad boy přebere jeho dosavadní pří..."  

Obrazovka potemněla. Cítila jsem na sobě Zaynův pohled, ale neopětovala ho. Harry se zdál napjatý, v ruce drtil ovládání od televize, čelist pevně semknutou. Mlčky jsem se prudce otočila a zamířila do svého pokoje. "Andy počkej, stůj!" Snažil se mě zadržet Zayn, ale podařilo se mi vyškubnout z jeho sevření. Přibouchla jsem za sebou dveře ložnice a pro jistotu i zamkla. Nestála jsem o společnost, lítost ani o útěchu. Potřebovala jsem jediné, vypadnout z toho zpropadeného bytu, plného vzpomínek na Liama, na jeho dokonalý úsměv, sladká slůvka a na lživé sliby, které mi navykládal. Bez většího přemýšlení jsem popadla první tašku, která mi padla pod ruku, napěchovala ji nesourodými kousky oblečení, natáhla si úzké, potrhané džínsy a s mobilem v ruce opustila ložnici, rozhodnutá se už nikdy nevrátit. 

Povedlo se mi nepozorovaně proklouznout kolem dohadujícího se Zayna a Harryho, kteří nešetřily nadávkami na Liamovu osobu a podobně jako já, se mu snažili marně dovolat. Se zoufalými vzlyky, deroucími se na povrh společně se slzami, pálícími mě v očích, jsem opustila byt a vydala se do potemnělých, nočních ulic spícího Londýna. 

Vím že tato kapitola byla extrémně krátká a omlouvám se :( Za to vám slibuju krásnou 40 kapitolu, která bude naopak extrémně dlouhá a konečně se s ní také hneme z místa :) VAROVÁNÍ!!! pokud si myslíte, že už na 100% víte, s kým z kluků Andy skončí, tak vás zklamu, ale na  99% se mýlíte, u mě nic není tak, jak to nejprve vypdá, znáte mě... :) 

Next Door |One Direction cz|Kde žijí příběhy. Začni objevovat