-part 10 1/2-

13.6K 682 14
                                    

Vím, že jsem k téhle FF-ce strašně dlouho nepřidala ani jednu kapitolu a jen doufám, že vás to neodradí číst dál :O Po tom, co jsem nedávno dopsala celé dvě FF, přišel čas i na tuhle a hodlám se ji věnovat :) jako omluvu vám dávám extrémně dlouho kapitolu, respektvie její první půlku :D HOPE YOU LIKE IT!! Komet, jestli ještě někdo má zájem číst dál, by byl fajn :) :3

Jedna z mála věcí, která mi z mého starého života celebrity chyběly, byly večírky. Milovala jsem party a to se vším všudy. Byl to čas na zábavu, na odreagování a na vytváření nových známostí... 

Měla jsem v sobě už pár skleniček, když Nialla napadl ten šílený nápad a jak je známo, se stoupající hladinou alkoholu v krvi mizí veškeré zábrany a s nimi i zdravý rozum.  

"Zazpívej si se mnou!" Vrhla jsem po Niallovi vyděšený pohled a nesouhlasně zavrtěla hlavou. "Tak na to zapomeň!" Nasadil pohled umučeného štěněte a našpulil pusu. "Prosím, jenom jeden song." Žadonil, jako malé dítě v hračkářství, které odmítá odejít bez své vytoužené hračky. "Ne." Odmítla jsem ho opět a raději mu do ruky vrazila skleničku s průsvitnou tekutinou, jen pro ujasnění, voda to nebyla. "Proč si se mnou nechceš zazpívat?" Nedal Niall pokoj ani poté, co se mi do něj podařilo dostat několik dalších panáků vodky. "Protože to neumím." Odsekla jsem a v duchu proklínala toho, kdo na party přitáhl karaoke. "To je jedno." Namítl a poslušně vypil celý obsah skleničky. Nezůstávala jsem pozadu a společně s Niallem do sebe házela jednoho panáka za druhým, což se brzy ukázalo jako obrovská chyba.  

The story of my life, I take her home 

I drive all night to keep her warm and time is frozen 

Netušila jsem, kdy přesně jsem souhlasila s tím, že budu zpívat. V jednu chvíli jsem seděla u baru s lahví vodky a v druhé chvíli jsem stála na provizorním pódiu a vyřvávala do mikrofonu text hitovky od OneDirection. Nejhorší na tom ovšem bylo asi to, že i když jsem byla podobně jako Niall už značně opilá, znělo to zatraceně dobře, ne víc než dobře. Můj hlas byl stále v perfektní kondici a hudební sluch mě jako obvykle nezradil, díky čemuž můj zpěv nezněla ani trochu falešně a to i přes skutečnost, že jsem song Story of my life slyšela snad jen třikrát. 

The story of my life, I give her hope 

I spend her love until she's broken inside 

The story of my life 

Bezesporu povedený cover, v podání mě a Nialla, k nám bohužel přilákal nechtěnou pozornost snad všech přítomných, což bylo to poslední, o co jsem stála. Zahlédla jsem pár lidí s mobilem v ruce a nepochybovala o tom, že ještě ten den se tohle video objeví na Twitteru a Instagramu, o YouTube nemluvě. Byl nejvyšší čas, začít panikařit, ale můj stav mi to jaksi neumožnil. I nadále jsem se přihlouple culila a bez jediné chybičky odzpívávala text songu, který se pomalu blížil ke konci. Když dozněly poslední tóny, strhl se nadšený potlesk a vřískot. Urychleně jsem slezla z pódia a mířila rovnou k baru, následována smějícím se Niallem. "To byla bomba!" Dohnal mě a obmotal mi ruku kolem ramen. "Když myslíš." Zavrčela jsem, setřásla jeho ruku a sáhla po první lahvi alkoholu, kterou mé otupělé smysly zaregistrovaly. Bylo mi jedno, že nevím co vlastně piju i ona skutečnost, že to chutná naprosto odporně. Měla jsem průser. Můj hlas pozná každý fanoušek Prodigy, stejně tak mý rodiče, holky i manažeři. Zjistit, že jsem byla na party OneDirection, s kterými se navíc osobně znám, pro ně bude hračka a pak? Netušila jsem, co se stane po tom, až pravda vyjde najevo a raději jsem to ani nechtěla vědět, proto jsem sáhla po alkoholu. Nikdo jiný mi v tuto chvíli pomoci nemohl.  

Next Door |One Direction cz|Where stories live. Discover now