-part 35-

7.9K 540 10
                                    

Dnes jen krátká kapitola na rozjed, v které možná (pokud myslíte jako já :D :D :D) najdete odpověď na otázku, s jakým problémem se bude Andy potýkat v pokračování NEXT DOOR :D pokud problém odhalíte, hodíte mi ho do kometů a vaše úvahy budou správné, máte u mě věnování další kapitoly! :D

"Tak jdeme na to Londýne?! Máme tu poslední song!" Halou se nesl nadšený jekot tisíců fanoušků, ke kterému se přidaly první tóny našeho nového singlu Imprisoned her dream. Vznikl teprve před pár měsíci ve spolupráci s One Direction, kteří ho s námi i nazpívali. Byl to song, který převyprávěl světu můj příběh a poslal naši kapelu zpět na vrchol hitparád. 

"Uvidíme se příští rok na našem dalším turné, milujeme vás Londýne!" Zakřičela jsem svým ochraptělým hlasem do mikrofonu a zamávala fanouškům, kteří propukli v jásot. Záře reflektorů se postupně ztlumovala, až se celá aréna ponořila do neprostupné tmy. Nejvyšší čas opustit pódium.  

Naše turné bylo u konce. Sedm měsíců, téměř osmdesát zemí a přes sto koncertů. Byla jsem vyčerpaná, ale šťastná, protože jsem žila svůj sen. 

"Andy stůj!" Křikla za mnou Rose. Otočila jsem se, ale nezastavila. "Kam tak pospícháš? After party začíná až za hodinu." Usmála se svým typickým, zářivým úsměvem a vrazila jednomu z techniků do ruky svůj mikrofon. "Promiň, ale budete se muset tentokrát obejít beze mě. Dneska se má vracet Liam, chci ho překvapit." Mrkla jsem na ní a zmizela ve dveřích šatny.  

Bylo to už téměř pět měsíců, co jsem Liama viděla naposledy. Náš vztah nejprve fungoval i přes vzdálenost, která nás rozdělovala. Volali jsme si, psali a občas strávili i několik málo dnů spolu. Ale čím déle jsme byly od sebe, tím to bylo náročnější. Chyběl mi a bývala jsem proto často podrážděná. Nejednou jsme se pohádali kvůli naprosté kravině a i když jsme se pokaždé udobřili, vždy nás to jistým způsobem poznamenalo. Od posledního telefonátu uběhl už týden a Liam se neozval. Mluvila jsem s Harrym a díky němu věděla, že se kluci mají vracet v den, kdy nám končí turné.  

V rychlosti jsem se převlékla, ohlásila se Mie, která zastupovala Paula po dobu jeho nepřítomnosti a v doprovodu ochranky opustila arénu. Venku jsem narazila na několik fanoušků, ochotně se s nimi vyfotila, věnovala jim autogram a pospíchala za Liamem. 

Pletená čepice, tmavé, sluneční brýle a bílý kabátek. Mé krytí bylo perfektní, lidé mě bez povšimnutí míjely a nadále se ubíraly za cílem své cesty. Postávala jsem uprostřed letištní haly a pátravým pohledem přejížděla po tabuli odletů a příletů. Letadlo z Austrálie přistálo před několika minutami, kluci letěli jednotlivě, proto využili běžnou leteckou dopravu první třídy a pro jednou se obešly bez soukromého letadla. Trpělivě jsem vyčkávala a nejistě se kolem sebe rozhlížela, hledající Liamovu vysokou postavu, marně. 

"Andy?" Otočila jsem se za hlasem, který mi byl dobře známý a nasadila zářivý úsměv. "Zayne!" Vyhrkla jsem a pospíchala ho obejmout. "Co tu děláš?" Oplatil mě úsměv a pevně mě k sobě přivinul. "Čekám na Liama." Odpověděla jsem. "Harry mi řekl, kdy přijedete a já ho chtěla překvapit." Jeho výraz potemněl. "Liam nepřiletěl." Pronesl posmutněle. "Cože?! Proč?" Zamračila jsem se nechápavě. "Máme jen týden volna, ještě nás čeká několik koncertů, proto se rozhodl, že pojede za rodiči."  

Proč mi to neřekl? Proč mi nenapsal, nebo nezavolal? Možná nechtěl, abych věděla, že mají kluci volno, aby mohl odjet k rodičům a strávit s nimi nějaký čas. Ale proč mě nevzal sebou? Tolik otázek a žádné odpovědi. Co jsem udělala, že se mě můj přítel rozhodl ignorovat?  

"V pořádku?" Ucítila jsem Zaynův dotyk. Trhla jsem sebou a přikývla. "V pohodě." Potvrdila jsem a nasadila falešný úsměv. "Co ty? Čekala bych, že budeš s Perrie a konečně mi ji představíš." Povzdechl. "Chtěl jsem s ní odjet do LA a užít si volno, ale je s holkami v Paříži a očividně se ji daří lépe beze mě." Promnul si zátylek a nejistě přešlápl z nohy na nohu. Ani jeho vztah očividně nebyl bezchybný, ale čí byl?

"Máš teď něco v plánu?" Zajímal se. "Ne, už ne." Zavrtěla jsem hlavou a pravděpodobně mě napadlo to samé, co Zayna, soudila jsem dle jeho stále se rozšiřujícího úsměvu. "Co si vyrazit do klubu a trochu se odreagovat, přijít na jiné myšlenky?" Navrhl a já bez váhání přikývla. "Bezva nápad." Souhlasila jsem. 

Next Door |One Direction cz|Where stories live. Discover now