-part 34-

8.1K 540 7
                                    

Každá minuta pro mě byla utrpením. Nervózně jsem přecházela po obývacím pokoji a můj pohled každou chvíli zakotvil na hodinách. Čas se neskutečně vlekl a já začínala pomalu šílet. Snažila jsem se dovolat Liamovi, ale zapomněl si mobil doma. Hovor Harrmu mi vždy spadl do hlasové schránky a Zayn s Louisem byli nedostupní. Nedokázala jsem se ubránit pocitu, že se stalo něco moc zlého a všechno to byla jen má vina.  

"Liam se o sebe postará, neboj." Konejšil mě Niall, ale vzhledem k tomu, že už dobrých pět hodin se nedotkl jídla mi bylo jasné, že i on má strach a zmítají jím pochybnosti. "On se vždycky postará o všechno." Dodal šeptem. "Jenže tohle je něco jiného." Namítla jsem zoufale. "Mike ho nezabije, neboj." Ozvala se Rose, která nikdy neměla tendenci propadat panice, ale v tu chvíli byla minimálně tolik nervózní, jako Niall. Mohlo se zdát, že je jen nevděčná, věčně si stěžující, rozmazlená slečinka, ale nebyla to pravda, jen měla jiné hodnoty a své city nikdy neuměla moc dobře vyjadřovat. "Měli bychom něco dělat a ne tu jen tak sedět!" Zvýšila jsem hlas, pažemi si objala hruď a snažila se potlačit vzlyky. Byli pryč už příliš dlouho. "A co bys chtěla dělat? Jet za Mikem?" Nadzvedl Niall obočí. "To je hloupost a ty to víš. Kluci to zvládnou." Ujišťoval mě, ale neměl tak úplně pravdu.  

Na pokraji psychického zhroucení, které se o mě už nějakou tu chvíli pokoušelo, se dveře do bytu otevřely a odhalily skupinku čtyř strhaných, unavených tváří. "Liame!" Vykřikla jsem a rozběhla se k němu. Padla jsem mu do náruče až zavrávoral, ale udržel rovnováhu a pevně si mě k sobě přivinul. "Už je to dobrý maličká, všechno už je dobrý." Zašeptal a políbil mě do vlasů. "Co sis do háje myslel!" Ovládl mě vztek, způsobeným strachem o člověka, kterého jsem bezmezně milovala. Prudce jsem se od Liama odtáhla a můj pohled padl na jeho pravou ruku. Můj šokovaná a vyděšený výraz ho donutil si mě i přes mé protesty přitáhnout zpět do náruče. "Nic to není." Snažil se mi nalhat, že je všechno v pořádku, jenže nebylo. "Nic to není?! Liame máš ruku v sádře, tomu říkáš nic?!" Povzdechl a upřeně se mi zahleděl do očí. "Jedna zlomenina je cena, kterou jsem za tvoji svobodu ochotný zaplatit. Co jedna, nechal bych si zpřelámat klidně všechny kosti, kdyby to znamenalo, že už mi tě nikdo nebude moci vzít." Jak jsem se na něj po tomhle měla zlobit? "Navíc, jsem si to způsobil sám." Dodal jen tak mimochodem. "Jak?" Nechápala jsem. "Praštil Mike!" Vyjekl Harry nadšeně. "Cože jsi?!" Letmo se usmál a přikývl. "Byl to ukázkový pravý hák, ten druhý už bohužel ne." Pokrčil rameny a zdravou ruku mi omotal kolem pasu. "Podstatné je, že žádný Mike už nás otravovat nebude, nikdy."  

Dokázal to. Ačkoli se to zdálo jako nemožné, on to dokázal. Mike se sice chvíli cukal, ale nakonec mu nezbylo nic jiného, než naše smlouvy roztrhat a odjet ze země. Liamovo zranění nakonec nebylo tak zlé, jak se na první pohled mohlo zdát, měl jen nalomené zápěstí a sádru mu měli do dvou týdnů sundat. Můj život nabral nový směr, všechno se měnilo a já už to ani nestíhala sledovat. Naše kapela se nerozpadla, jak jsem ne nejprve obávala, jen jsme si s našli nového manažera, takového, kterému bychom mohli věřit, který by nás podporoval a pomáhal nám. O Kom mluvím? O Paulu Higginsovi. Ano, sice měl na starost kluky, ale nakonec si vzal pod ochranu i nás. 

Začaly jsme od znovu, nová image, nové album, nové tour...

Nezdálo by se vám tohle jako krásný konec? :O Nebudu vás strašit, původně měla být tohle předposlední kapitola, opravdu jsem už chtěla konec, ale pak promluvila jistá osůbka a důrazně mě požádala (vlastně mi to skoro nakázala) že tohle prostě konec nebude...

Tahle krátká kapitola je něco jako konec první části NEXT DOOR, což znamená jediné, pokračujeme dál!!! :O Nevím kolik dílů ještě zvládnu napsat, všechno záleží hlavně na vás, dokud budete chtít číst, jsem ochotná psát :) Snad jsem vám udělala radost a těště se na "druhý díl" NEXT DOOR za který poděkujte Adél Hakalové, která mě donutila pokračovat :) 

Mám jen jednu otázku, co myslíte, co jsem si pro vás nachystala dál, co se bude dít? :O 

Next Door |One Direction cz|Where stories live. Discover now