-part 5-

12.6K 779 17
                                    

Nechce se mi tomu věřit!!! Jsou tu jen 4 kapitoly a tolik přečtení! To jsem snad ještě nezažila! Strašně moc děkuju! A Oomlouvám se za dnešní krátkou kapitolu, ale nestíhala jsem, každopádně jsem nemohla porušit slib, proto jsem psala, zítra vám slibuji extra dlouhou kapitolu, která bude stát za to :D

 Liam, nikdo z kluků mě nedokázal naštvat tak, jako on. Ani Harry, demolující můj byt a dokonce ani Niall, kradoucí moje jídlo. A jak všichni víme, co se škádlívá, to se rádo mívá, nebo ne?  

Už jako malá jsem se řadila mezi zákeřná, pomstichtivá dítka, která si nikdy nenchají nic líbit. Sama jsem po většinu času konflikty nevyvolávala, na vinně bývala druhá strana, ale když už se jednou začalo, hrála jsem tvrdě a nekompromisně. Liam si se mnou neměl zahrávat, kdyby jen tušil, že dráždí hada bosou nohou. V hlavě se mi hned po mém odchodu z kuchyně začal rodit dokonalý plán odplaty. Bohužel se neobešel bez komplice, kterého jsem nutně potřebovala. Nialla jsem zamítla téměř okamžitě, stejně tak Zayna, Louis byl zaměstnaný sledováním televize a popravdě, ani on nebyl mojí volbou číslo jedna. Zbýval už jen jeden člověk, Harry. Pomohl jednou, tak proč by nemohl pomoci i po druhé? Navíc mi dlužil laskavost za tu díru ve zdi, kterou jsem po vzoru kluků použila pro vstup do vedlejšího bytu. 

Ocitla jsem se v prostorném, obývacím pokoji, který se v mnohém podobal tomu mému. Zorientovat se mi trvalo jen chvilku. "Obsazeno! Kolikrát ti to ještě budu opakovat Louisi?!" Ozvalo se z koupelny po té, co jsem zkalepala na její dveře. "Vím, kulmuješ si vlasy, hm?" Dveře se během chvilky pootevřely a ven vykoukl mračící se Harry. "Cože?! Moje vlasy jsou kudrnaté od přírody! Kdo tvrdil něco jiného?!" Potutelně jsem se usmála a založila si ruce na hrudi. Můj plán se už pomalu rýsoval. "Liam." Pronesla jsem lhostejně. "Já ho zabiju!" Křikl Harry. "Mám lepší nápad. Co se raději pomstít?" Zpozorněl. "Poslouchám." Jsem to ale manipulátorka! "Liam se mi jen v ručníku producíruje po bytě a odmítá se oblíct. Tak si říkám, když mu ta nahota tolik vyhovuje, určitě mu nebude vadit, když si vypůjčíme několik kousků jeho oblečení." Nadhodila jsem a čekala na Harryho reakci. "Liam praktikuje moji balící taktiku?!" Zhrozil se. "Chodit nahý po cizým bytě je tvoje balící taktika?!" Nadzvedla jsem pochybovačně obočí. "Už se nedivím, že jsi věčně sám." Vrhl po mě nenávistný pohled. "No promiň! Zajímalo by mě, jak balíš kluky ty?" Pokrčila jsem rameny a začala si na prst namotávat pramínek vlasů. "Já ani nevím..." Nevinně jsem se usmála a váhavým krokem se začla k Harrymu přibližovat. "...ono se to vždycky nějak tak stane..." Zašeptala jsem a svůdně zamrkala. Naše obličeje byly od sebe vzdálené jen pár centimetrů, cítila jsem na tváři Harryho dech a viděla všechny odstíny jasně zelené, mísící se v duhovce jeho očí. Upřeně na mě hleděl, neschopný odtrhnout ode mě pohled. Jestli jsem něco uměla dobře, tak přesvědčit ostatní, že chtějí něco, co ve skutečnosti vlastně ani nechtěli. Jak říkám, manipulace ostatními byl můj koníček. Dobrá, trochu kecám, netušila jsem, jak to dělám, ale už od malička jsem v tom byla dobrá a samozřejmě toho zneužívala. Vítězně jsem se ušklíbla a odtáhla se od Harryho do bezpečné vzdálenosti. Oddechl si a promnul si obličej. "No do háje!" Zamumlal, byl zřejmě krapet mimo. "Tohle mi nedělej!" Varoval mě. "A teď k té pomstě." Změnil raději téma.  

Džínsy, trika, mikiny i boxerky a ponožky. Kompletně jsme s Harrym vybrakovali Liamovu skříň a jako pozdrav mu tam nechali polévkovou lžíci. Harryho podlost zkrátka neznala konce. Bohužel jsme náš plán jaksi nedomysleli. "Co teď?" Vzhlédl Harry od kupy oblečení, povalující se na podlaze v obýváku. "Schováme to?" Navrhla jsem. "Kam?" Pokrčila jsem rameny. "Kamkoli." Usmála jsem se, popadla několik triček a nasoukala je pod pohovku. "To by šlo." Přikývl Harry a s náručí dřínsů zamířil do kuchyně, zatímco já se inspirovala Zaynem a oknem vylezla na terasu. Kupu ponežek jsem hodila za květináč s bonsaí, kde nebyli téměř vidět. Tak, kdo je tu pánem teď Li?  

V Harryho společnosti jsem se vrátila zpátky do kuchyně. Niall právě uklízel nádobí do myčky, Zayn prohlédaval moji ledničku a Louis strouhal mrkve. Liama jsem nikde neviděla, pravděpodobně konečně uznal za vhodné, jít se konečně obléct. No, hodně štěstí. "Chceme dneska zajít do klubu, přidáš se?" Nabídl mi Harry, pomáhající Louisovi s přípravou čehosi, co obsahovalo nadměrné množství mrkve. "Je to dobrý nápad?" Zapochybovala jsem. "A proč by nebyl?" Nechápal Niall. "Já nevím, třeba kvůli vaším fanynkám?" "Blbost." Nesouhlasil Zayn. "Musíš s námi jít." Přidal se k němu Louis. Zvážila jsem všechna pro a proti, kterých bylo samozřejmě mnohem víc, ale nakonec se stejně rozhodla jejich nabídku přijmout. "Fajn, půjdu s vámi." Přikývla jsem. "Andy!" Rozlehl se bytem Limův řev...

Next Door |One Direction cz|Where stories live. Discover now