-part 29-

8.8K 567 10
                                    

No věříte tomu??? :O už jsme skoro u třicítky!!! páni!! to je úžasný a tohle všechno jste dokázali VY! Nebýt vašich komentářu a VOTES už dávno s tím seknu!!! Jste naprosto totálně perfektní! :3 :D

Tak, a teď ke kapitole, je kratší, ale chtěla jsem se vyhnout zbytečnému okecávání a zároveň to ukončit způsobem pro mě tak typickým :D takže ENJOY IT!

Pokračování bude podle toho, jak u vás tato kapitola uspěje :)

-HARRY'S POV- 

Ode dne, kdy jsem zničil život dívky, kterou jsem miloval, uběhl už téměř měsíc. S klukama jsem vyrazili na turné a na veřejnosti předstírali, že jsme pětice nejlepších kámošů, žijící si své ve všech ohledech dokonalé životy. Skutečnost ale byla naprosto odlišná. Vládlo mezi námi napětí. Liam se mnou nemluvil, nedivil jsem mu. Louis byl ze mě zklamaný, kdykoli se můj pohled střetl s tím jeho, viděl jsem mu to v očích. Zayn to bral po Liamovi asi nejhůř, podle toho, co jsem pochopil, se s Andy sblížil v době, kdy spolu kouřili na terase. Za jiných okolností bych se neubránil myšlence na perverzní dvojsmysly, ale momentálně jsem na to opravdu neměl náladu. Všechno se bortilo jako domeček z karet, do kterého se opřel silný poryv větru a byla to jen má chyba, to já zbořil domeček.  

Nenáviděl jsem za to. Hnusil jsem se sám sobě a nebyl schopný dívat se na svůj odraz v zrcadle déle, než jen pár vteřin. Nikdy bych nevěřil v to, že se snížím k takové špíně, že klesnu až tak hluboko. Kdybych mohl vrátit čas, bez váhání bych to udělal. Miloval jsem ji, možná ne tím správným způsobem, ale miloval. Nesnesl jsem to pomyšlení, že by byla s Liamem, měla být moje, jen moje. Byl jsem tak zaslepený svým vlastním chtíčem. Sobecký, arogantní rozmazlený fracek, který se nedokázal vypořádat s tím, že nedostal to, co chtěl. Nejhorší na tom bylo, že i když jsem po ní tolik toužil, byl jsem si jistý tím, že bych ji ublížil.  

To všechno už bylo pryč. Měl jsem jediné přání, dostat Andy zpátky a vidět ji šťastnou v Liamově náruči, protože tam patřila.  

Bylo už příliš pozdě litovat chyb, kterých jsem se dopustil, ale nebylo pozdě na to, je napravit. 

-LIAM'S POV- 

"...dobrá, díky." Zavěsil jsem a unaveně se posadil do nejbližšího křesla. Za půl hodiny začínal koncert a já nebyl schopný se soustředit. Od chvíle, co ode mě Andy odvlekly, šlo všechno z kopce. Opravdu jsem se snažil, získat ji zpátky, ale nebylo jak. Najal jsem několik právníků, kteří stále dokola prozkoumávali smlouvy, které Andy podepsala a snažili se v nich nají jakoukoli skulinku, marně. Po prvním neúspěchu jsem zkusil něco jiného, konkrétně pokusit se na Mike vyhrabat nějakou špínu, kterou by ho bylo možné vydírat. Pro Andy bych udělal cokoli, bez ohledu na to, co by to obnášelo. Ještě bylo brzy prohlásit, že i druhý plán ztroskotal, několik mých velmi dobře placených lidí pracovalo na plný úvazek a průběžně mi podávali zprávy, které bohužel zatím nebyly zrovna pozitivní a můj čas stále ubíhal. 

Celá věc kolem Andy se uzavřela vcelku rychle. Mike oficiálně prohlásil, že odjela na hlášenou dovolenou a veškeré domněnky o jejím zmizením byly neověřené a nepotvrzené spekulace, které si bulvár jen vymyslel. Bez sebemenšího škobrtnutí potvrdil, že celou dobu věděl o místě Andyiina pobytu a nechal si ho pro sebe jen a pouze v jejím zájmu. Přál si, aby si na chvíli odpočinula od novinářů a fanoušků před tím, než holky vyrazí na turné. Tolik lží v jedné větě jsem snad ještě nikoho říci neslyšel.  

Sledoval jsem každý Andiin krok, časopisy, internet, mé vlastní zdroje, to všechno mi napomáhalo k tomu, být jí alespoň trochu nablízku. Měnila se, oni ji měnily. Její záplava čokoládově hnědých kudrlin byla opět blond, přibylo ji falešné tetování a co mě trápilo nejvíce, hubla. S každou další fotkou se zdála drobnější a zranitelnější. Byla na ní znát únava, stres a nedostatek spánku, se kterými se potýkala. Nesnášel jsem je. Všechny ty, kdo jí tohle dělali jen pro peníze, jsem upřímně a hluboce nesnášel.  

"Liame?" Nakoukl do šatny Niall. "Hm?" Zdvihl jsem pohled od svého mobilu. "Harry by s tebou chtěl mluvit, je neodbytný. Myslíš, že ho zvládneš nezabít?" Pokrčil jsem rameny a zahleděl se opět na změť písmenek, svítících na displeji. "Nic neslibuju." Zamručel jsem.  

"Čau." Hlesl Harry a nejistě se posadil naproti mně. Neodpověděl jsem mu, nestál mi ani za pohled, natož za odpověď. "Je mi to líto. Byla to hloupost." Jo hloupost?! Zničil jí život, zničil naši společnou budoucnost a pro něj to byla jen hloupost?! Zatnul jsem pěsti a snažil se soustředit na pravidelné dýchání. Podruhé by mi zlomení Harryho nosu u  Paula už tak lehce neprošlo. "Vím, že omluvou nic nespravím, přesto se omluvám." Měl pravdu, omluvou skutečně nic nespraví, jen mě naštve a vykoleduje si další zranění, která mu milerád způsobím. "Ale nepřišel jsem jen s omluvou. Chci to napravit." Nadzvedl jsem obočí a obdařil Harryho pohrdavým, nepřátelským pohledem. "Copak si myslíš, že se o to celou dobu nesnažím?! Opravdu si myslíš, že se nepokouším to napravit?! Jenže není jak! Všechno jsi posral! Je to jenom tvoje chyba! Nikdy ti to neodpustím, už nejsi můj kámoš a aby bylo jasno, v kapele mě drží jen dvě věci, smlouva a kluci. Kdybych byl sobecký sráč, jako ty, už jsem dávno pryč." Jeho výraz zůstával stejně netečný, nedalo se z něj nic vyčíst. "Máš pravdu, jsem sráč, hajzl, zkurvysyn a všechny ty ostatní věci, které si o mě řekl, ale tvoje nadávání Andy nepomůže." Namítl klidným hlasem. "Jenže jí už nepomůže nic!" Křikl jsem a prudce se postavil na nohy. "Mýlíš se, my jí můžeme pomoc." Ironicky jsem se zasmál. "Už není žádné my Harry, jsem jen já." Opravil jsem ho. Přikývl a také vstal. "Můžeš ji pomoci, mi všichni, jí můžeme pomoci." "Jak?!" Nechápal jsem. "Bude to složitý, Paulovi se to nebude zamlouvat, vlastně nám to zakáže a když se to povede, což není jistý, budeme mít kurevskyvelkej malér, ale Andy bude volná." Stále jsem nechápal o čem to žvaní. "O co sakra jde?!" Harry se vychytrale ušklíbl. "Podvedeme podvodníka."

TAK JO!!! Samozřejmě se nabízí otázka, copak asi Harry vymyslel? Jak zachrání Andy?? :O co myslíte? vaše nápady mi prosím hoďte do komentů, ať zjistím, jak moc předvídává jsem :D doufám, že nikdo neuhodne, co mám zalubem, ale pokud ano, věnuji mu další kapitolu!! :D

Next Door |One Direction cz|Donde viven las historias. Descúbrelo ahora