Když se opije podruhé

248 5 0
                                    

Sting

Stinga jsme nechali na pospas práci a s Lektorem jsme se vydali na nákup. “S tebou se nakupuje mnohem líp,” konstatoval exceed po mém boku. “Jak si na to přišel?” vyzvídala jsem. “Sting nemá cit pro módu,” odpověděl pohotově. Vyprskla jsem smíchy. “Je to pravda,” bránil se. “Ne… já jen… že si to vystihl naprosto přesně,” soukala jsem ze sebe. “Ale nevím, jak jsem já lepší,” poznamenala jsem. “Podáváš lepší názory a jsi schopná utáhnout delší nákupy,” ušklíbl se. “Jsi holka ty mají cit pro módu mnohem lepší,” argumentoval dál. Zavrtěla jsem hlavou. “Chápu jsem prostě ideální partner na nakupování,” usmála jsem se. “A hlavně se neztrácíš jako Frosch,” dodal nakonec. Zastavili jsme se u jedné výlohy. Vystavené oblečení vypadalo dost dobře a podle cen napsaných celkem levné. Podívali jsme se na seme. “Jdeme dovnitř,” zahlásila jsem. “Jsem za tebou,” zvolal malý exceed.

Stingův pohled:
Dodělal jsem poslední papíry. Zvedl jsem hlavu a promnul si oči. “Tak mám hotovo, Lektore,” otočil jsem se. Ale on nikde. “Lektore?” volal jsem. Nic. Vyběhl jsem z kanceláře. “Lektore!” volal jsem. Seběhl jsem do hlavní haly. Kde je (Jméno)? Lektor bývá většinou u ní, když nemám čas. Proč ji nevidím? “Na co ten vyplašený výraz pane cechmistře,” Orga se vydal mým směrem. “Viděl si Lektora nebo (Jméno)?” vyhrkl jsem. “Klid Stingu, před chvíli spolu odešli nakupovat,” ušklíbl se. Spadl mi kámen ze srdce. Šli jsme se posadit k Roguovi a Rufusovi. Hned mi poslali rundu. “Nádech výdech,” ušklíbl se Rufus. “Upřímně je mi (Jméno) líto,” prohlásil Rogue. “Mít tak přehnaně ochranářskýho muže,” dodal. “Cos to řek!?” postavil jsem se. “Tobě Yukino málem umřela v náručí?... Dvakrát?” rozkřikl jsem se. “Jen tě provokuje,” Rufus uklidňoval situaci.

Tvůj pohled:
“Páni tahle vesta je hodně pěkná,” prohlásila jsem uznale. “A ty ostatní?” optal se. Zašklebila jsem se. “Ty mi k tobě moc neseděly,” předala jsem svůj názor. “Mě se tahle asi taky líbí nejvíc,” uznal. “Co ty,” otočil svojí pozornost. “Sting si stěžoval, že nenosím sukně,” předvedla jsem jednu a pak i druhou. “Ta první by se mu líbila víc… je kratší,” ušklíbl se. Pozvedla jsem obočí, ale nakonec jsem ji koupila. Vydali jsme se domů. Stáli jsme jako opaření. “To NEmůžEŠ věDĚt,” vykřikl Sting. “To nEtvRdíM, PosLOuchÁš mě vŮbEC?” hádal se s ním Rogue. Když mě Sting zmerčil, skočil mi kolem krku. “(Jméno) a LeKTor,” zvolal nadšeně. Začal se ke mě lísat. “S-Stingu,” vyhrkla jsem. Byl naprosto mimo. Povzdechla jsem si a odtáhla jsem ho do pokoje. To bude kocovinka.

Rogue

Byla jsem na setkání cechmistrů. Vešla jsem do hlavní haly. “Hele naše mladá a krásná (Jméno),” Makarov zvedl korbel. “Nezapomeň, že je čerstvě vdaná,” ušklíbl se Goldmine, cechmistr Quatro Cerberus. “Blahopřejume ti, drahá,” objal mě Bob, cechmistr Blue Pegasusu. Pousmála jsem se. “Tvého otce je mi líto,” pokračoval. Mávla jsem rukou. “Už je to minulostí,” přidala jsem se k nim. “Připomeň mi, kdo je ten šťastlivec,” ušklíbl se Makarov. “Není to ten stínový drakobijec od tebe z cechu, drahá,” usmál se Bob. Kývla jsem. “To bych do tebe neřekl,” Goldmine pozvedl obočí. “Naopak,” culil se Bob. “Roztomile se doplňují,” dodal. “U něj není co doplňovat,” rejpl si Makarov. “To nebylo pěkné,” káral ho Bob. Já tam jen stála a tiše jsem trpěla.

Roguův pohled:
Vešel jsem do hlavní haly s Froschem. Hledal jsem (Jméno). “Před chvíli odjela,” Sting se ušklíbl. “J-jak…,” vyhrkl jsem. “Vidím ti to na očích,” mrkl. Zrudnul jsem. “Je ten sjezd cechmistrů,” dodal. Posmutněl jsem. To znamená, že ji celý víkend neuvidím. “Hlavu vzhůru,” poplácal mě po zádech. Nechápavě jsem se na něj otočil. “Cechmistrová je pryč, tak je čas na párty,” zvolal Orga. Zbledl jsem. “Noták, nebuď suchar,” Sting mě táhl ke stolu. “H-hej pod tohle jsem se nepodepsal. “Neříkala náhodou paní (Jméno), že ještě dnes vrátí?” namítala Yukino. “Co?” Sting nevěřil. “Pravda,” souhlasil Lektor. “Nevadí,” odsekl a posadil mě. Nalili mi. Nejistě jsem se podíval na korbel. Když jsem naposledy pil… byla (Jméno) v nemocnici. “JeN PRo dNEšEk,” Sting už o sobě pomalu nevěděl. Povzdechl jsem si.

Fairy Tail Boyfriend ScenariosUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum