Když tě slyší zpívat

351 7 2
                                    

(Nejsem majitelem zmíněných skladeb)

Sting – David Gueta - Lovers on the Sun
Byla jsem u sebe v pokoji a skládala jsem si vyžehlené oblečení do skříně. Ozvalo se zaklepání. „Kdo tam?“ ptala jsem se. „Tady Lektor,“ volal kočičák. Otevřela jsem mu. „Copak,“ opřela jsem se o futra. „Chystá se párty v bazénu,“ poskakoval nadšeně. „Jinými slovy koukej vzít plavky a padej dolů,“ smála jsem se. Lektor ukázal palec nahoru. „Už se chystám,“ ušklíbla jsem se. Vzala jsem si všechno potřebné a šla jsem do šaten. „(Jméno) dorazila,“ volal nadšeně Sting. Vlezla jsem do vody. Bylo to tak osvěžující. Pak jsem si všimla, že Rufus a Orga tam inštalují mikrofon. Opustila jsem Stinga a vydala jsem se za nimi. „Jdeš si zazpívat,“ usmál se Rufus. „Klidně,“ pousmála jsem se. „Máme tu prvního zpěváka, (Jméno),“ ohlásil Orga. Všichni se na mě otočili.

Let's light it up, let's light it up
Until our hearts catch fire
Then show to world a burning light
That never shined so bright
We’ll find a way, we’ll find a way
To keep the cold night
From breaking in over the walls
Into the wild side
The hunger satisfied
We're burnin' up
We might as well be lovers on the sun
We might as well be lovers on the sun
We might as well be lovers on the sun

Dozpívala jsem. Obecenstvu spadla brada. Pak se ozval hromový potlesk. „Ještě jednu, ještě jednu,“ skandovali. Tohle jsem nečekala. Byla jsem zaskočená. „M-možná později,“ vycouvala jsem. Jak jsem couvala tak jsem narazila na něco. Spíš někoho, protože mě zvedl do náručí. „Stingu,“ vypískla jsem. Chtěla jsem začít protestovat, ale umlčel mě polibkem. Pak mě bezeslova hodil do vody. „Ty hajzle,“ rozkřikla jsem se, když jsem se dostala nad hladinu. „Taky tě mám rád,“ ušklíbl se Sting, který mezitím dorazil za mnou, a políbil mě znovu. „Nech mě, teď se zlobím,“ odstrčila jsem ho a odplavala jsem pryč. „(Jméno), promiň,“ volal za mnou. „Teď sis to podělal,“ ušklíbl se Rogue.

Rogue – Starset - Dark on Me
Opět jsem dělala nudné papírování. S úsměvem jsem procházela další stížnosti. „Ty dva se nedoplatí,“ dala jsem se na ‚jejich‘ hromádku. Pak jsem si postupně volala ostatní. Jejich dluhy ale šli zaplatit hned. „Asi jim začnu počítat úroky,“ promnula jsem si kořen nosu. Pak jsem procházela letáky a rozhodovala, které jsou pro eskovou třídu. „Měla bych zorganizovat nějaké zkoušky,“ klepala jsem tužkou do stolu. „Máme sice silné mágy, ale jen jeden je eskový plus já a to jsme slabší než naši reprezentanti,“ přemýšlela jsem nahlas. Jak jsem tak přemýšlela, začala jsem si zpívat svojí oblíbenou písničku.

But I found in you what was lost in me
In a world so cold and empty
I could lie awake just to watch you breath
In the dead of night you went dark on me
You're the cause
The antidote
The sinking ship that I could not let go
You led my way, then disappeared
How could you just walk away and leave me here

Light the night up, you're my dark star
And now you're falling away

„J-já jsem pořád tady,“ ozvalo se ode dveří. „Kde ty se tu bereš,“ trochu jsem se začervenala a otočila jsem se k Roguovi zády. „Nestyď se,“ objal mě. „Nebylo to špatné,“ poznamenal. Počkat... já dostala kompliment od Rogua? Otočila jsem se na něj. „(Jméno) se červená,“ zvolal Frosch. Zavrtěla jsem hlavou. „Vy dva,“ otočila jsem se zpět k papírům. „Vy dva mi jednoho krásného dne přivodíte smrt,“ pousmála jsem se. „Jak dlouho ještě budeš pracovat?“ zeptal se po chvíli. „Když mi pomůžeš, bude to rychlejší,“ navrhla jsem. „Co mám dělat,“ hned se angažoval. „Mám udělat zkoušky na povýšení na eskovou třídu?“ podívala jsem se na něj vážně. Zarazil se. Pak jen kývl. „Tak asi navštívím Fairy Tail,“ povzdechla jsem si a s Roguem jsme procházeli letáky.

Fairy Tail Boyfriend ScenariosWhere stories live. Discover now