Když málem umřeš

281 4 0
                                    

Sting

Stála jsem u tabule s úkoly a koukala jsem, co bych mohla dneska udělat. „Ahoj zlato,“ Sting mě najednou objal. „Tohle mi nedělej,“ odsekla jsem. „Hledáš si job?“ ignoroval mojí poznámku. „No hledám no,“ povzdechla jsem si. „Přišla mi prosba, abych se postaral o temný cech, který dělá v okolí problémy,“ navrhl. „Jo a je to ten samý, když jsme šli poprvé spolu,“ povzdechl si. „Tam, kde jsem málem umřela?“ pozvedla jsem obočí. „Jasně, už letím,“ ušklíbla jsem se. Sting mě chytil za ruku a vyrazili jsme.

„Je to kousek, proč nemůžeme jít pěšky,“ prosil, když jsem zamlouvala vůz. Zpražila jsem ho pohledem. „Nehádej se s ní Stingu,“ radil Lektor. „Beztak to děláš proto, abys mě viděla trpět,“ odsekl. „Jak si to poznal,“ ušklíbla jsem se. „(Jméno)!“ vykřikl. „Nedělej mi tu scénu,“ povzdechla jsem si. Za pár minut jsem seděla v tureckém sedu Stingovu hlavu na klíně. „Jak roztomilé,“ ušklíbl se Lektor. Protočila jsem očima. „Blíž vás vzít nemůžu,“ vůz se zastavil. Sting byl najednou čilý. „Ty si případ,“ vylezla jsem z vozu. Poděkovala jsem za odvoz a vydali jsme se lesem.

Stingův pohled:
Naběhli jsme tam jak velká voda. Byla to velmi rychlá akce. Runový rytíři všechny naložili a odjeli. „Kde je (Jméno)?“ zeptal se Lektor najednou. Zamrazilo mě. „(Jméno)! (Jméno)!“ volal jsem. Odpovědi se mi nedostalo. Ovládla mě panika. Jejich cechovní dům nebyl tak velký, tak jsem ji našel celkem brzy. „(JMÉNO)!“ doběhl jsem k jejímu bezvládnému tělu. „(Jméno), slyšíš mě,“ volal jsem na ní. Popadl jsem ji do náručí a běžel jsem s ní do města. Poprvé to přežila, neříkej mi, že po druhé jí ztratím. Přísahám, jestli to přežiješ, už tě nikdy neohrozím.

Rogue

Povzdechla jsem si. Dnešní papírování bylo hotové. Dnes nadešel čas vyhlášení zkoušek na eskovou třídu. Přesunula jsem se k trůnu. Do haly se začali trousit první lidi. Vydala jsem oznámení, aby tu teď všichni byli. Nikdo, kromě Rogua a Rufuse nevěděl, co se děje. Těm jsem řekla, ať si to nechají pro sebe nebo je nenominuju. „Jsme tu všichni?“ zvedla jsem se. Porozhlédla jsem se. Všichni, které jsem chtěla nominovat, tu byli. „Dnes se tu setkáváme u slavnostní příležitosti,“ začala jsem vážným hlasem. „Dnes vyhlašuji zkoušky na třídu S,“ založila jsem si ruce. Všichni zpozorněli.

„Asi čekáte, kdo bude nominován,“ pousmála jsem se. „Letos jsem se rozhodla pro pět kandidátů,“ prohlásila jsem. „Sting Eucliffe, Rogue Cheney, Rufus Lore, Orga Nanagear a Yukino Aguria,“ oznámila jsem své nominace. „A jelikož chci podpořit tvoření přátelských vztahů v cechu, každý z vás má možnost si k sobě vzít jakéhokoliv parťáka, který nebyl nominován,“ ušklíbla jsem se. „Ale jestli si myslíte, že to zvládnete sami, nemusíte,“ pokrčila jsem rameny. „Zkouška se bude konat ode dneška za týden,“ domluvila jsem. Všichni se začaly rozcházet. „Proč nejsem nominován já,“ přišel ke mně jeden z mých starých přátel. Než jsem mohla něco říct, chytil mě pod krkem.

Roguův pohled:
Zaslechl jsem jekot. „(Jméno),“ otočil jsem se na patě a Sting za mnou. Vběhli jsme zpátky do haly. Zděsil jsem se. Týpek ji držel pod krkem a prorazil ji oknem. „Pozdě,“ odsekl a pustil ji. „(Jméno)!“ vykřikl jsem. „Běž za ní dolů, já zpacifikuju tohohle hajzla,“ Sting si prokřupal prsty. Vyběhl jsem. Okolo ní už byl chumel. „Odstupte,“ odsekl jsem. Vzal jsem ji do náručí a nesl jsem ji do nemocnice. Sestřičky se zděsily. Naložili ji na nosítka a odvezli ji pryč. Seděl jsem tam a čekal. „Pád přežila, ale pochybuju, že se z toho dostane,“ řekl doktor smutně. Propadl jsem zoufalství.

Lyon

Seděli jsme v hlavní hale a popíjeli jsme. Sedl si k nám i Jura a Cheria. „Ahoj,“ pozdravila jsem je. „Naše dvě hrdličky,“ rozplývala se Cheria. „Ale božínku,“ protočila jsem očima. „Taky tě rádi vidíme (Jméno),“ zasmál se Jura. Taky jsem se usmála. To byla naše každodenní rutina. „Ahoj,“ Lyon pozdravil poněkud opožděně. „Děje se něco Lyone?“ optala jsem se starostlivě. Od té doby, co jsme vešli do hlavní haly, je takový… nesvůj. „Nic,“ mávl rukou. „Lyone,“ naléhala jsem. „Fakt nic,“ povzdechl. „Lyone,“ vložil se do toho Jura. Lyon se na něj podíval. Založila jsem si ruce.

Fairy Tail Boyfriend ScenariosWhere stories live. Discover now