Když jdete k oltáři

257 6 2
                                    

Sting

Brečela jsem Stingovi do ramene. Hladil mě po vlasech. “Bál jsem se, že mě odmítneš,” zašeptal potichu. Podívala jsem se na něj a utřela jsem si slzy. “Proč?” ptala jsem se zmateně. “To já se naopak bála, že to neuděláš,” začali mi téct slzy na novo. “Já vím, bylo to hloupé,” objal mě. Ucítila jsem jak se třese. Odtáhla jsem se. Sting byl taky v slzách. Pohladila jsem ho po tváři. Pak ji uchopil a nasadil mi na ruku prstýnek. “Já ti říkal, že se nemáš čeho bát,” prohlásil Lektor. Sting se ušklíbl. Pomohl mi vstát. “Co takhle to jít oznámit cechu,” chytil mě za ruce. Kývla jsem. “Určitě je musíme všechny pozvat,” smála jsem se. “To si piš,” políbil mě na čelo. Pak mě táhl k cechu.

Vběhli jsme do hlavní haly. Podívala jsem se na prstýnek na mé ruce a zrudla jsem. “Mluvíš,” uhnula jsem pohledem. “Co jste se sem přihnali jako velká voda,” Rogue pozvedl obočí. Sting mě pevně objal. “Rád bych vám oznámil, že já a (Jméno) se budeme brát,” vztyčil mojí ruku do vzduchu. Rogue se začal dusit svým pitím a zbytek na nás hleděl jako na svatou trojici. “Je to pravda?” Yukino přišla k nám. “Jop,” usmála jsem se a ukázala jí prsten. “Ten je tak krásný,” rozplývala se. “Jseš si jistý Stingu,” přišel k nám Rufus zatímco Orga pomáhal Roguovi. “Jsem,” prohlásil sebejistě. “Rozvod je komplikovanější než rozchod,” rejpal dál. “Já (Jméno) nikdy neopustím,” objal mě ochranářsky.

Nadešel náš den. “Vypadáš krásně,” Yukino mě lichotila. Znovu jsem se podívala do zrcadla. Povzdechla jsem si. “Děje se něco?” Yukino se strachovala. “Blbě se v tom pohybuje,” postěžovala jsem si. Ta se jen zasmála. “To bude dobré,” povzbudila mě. “No nic, je čas jít,” vyvedla mě ze šatny. Otevřely se velké dveře do sálu. Kráčela jsem s Yukino po boku k oltáři. Sting a Rogue tam už stáli. “Třeba jednou půjdeme za svědky my vám,” ušklíbla jsem se. Oba zrudli. “Jsi nádherná,” usmál se Sting. Řekli jsme si své ano a před celým cechem a pár lidmi z Fairy Tail jsme se políbili.

Rogue

“Rogue to zvládl,” volal nadšeně Frosch. “Rogue a (Jméno) se budou brát,” poskakoval nadšeně. Usmála jsem se. Všimla jsem si, že mému snoubenci tečou slzy. Rukou jsem je utřela. Podíval se mi do očí. “J-já…,” chtěl něco říct, ale já ho utišila. “Nemusíš nic říkat,” usmála jsem se a políbila ho. “Znamená to, že (Jméno) se nastěhuje k nám do pokoje?” vyhrkl Frosch. Rogue zavrtěl hlavou. “Měl jsem na mysli, že si spíš najdeme nějaký byt,” vysvětlil. “Mám lepší nápad,” pousmála jsem se. “Součástí cechovního domu je přece byt cechmistra,” navrhla jsem. “A jo pravda,” Rogue se plácl do čela. Zvedla jsem se a oprášila. “Musíme si pospíšit, za chvíli jedeme na Galunu,” pobídla jsem ho. Ještě mi nasadil prsten a běželi jsme.

Vysvětlila jsem pravidla testu. Prvního kola tedy. Udělala jsem to podobně jako Fairy Tail. Každý si měl vybrat cestu, kde buď bude soupeřit s eskovým mágem nebo půjdou proti sobě dvojice. Třetí možností byl volný průchod. Čekala jsem na svém místě jakožto eskový mág. “No to snad ne,” ozval se známý hlas. “Rogue,” ušklíbla jsem se. Pustili jsme se do souboje. Věděla jsem, že nemůže vyhrát, ale usoudila jsem, že je dostatečně silný, aby se mohl pokračovat. Kráčeli jsme na konec cesty. Byl tu Sting, který vyhrál nad Rufusem, a Yukino, která měla štěstí na hladký průchod. Druhý úkol na ně čekal v vesnici démonů. Já se přesunula do chrámu, kde bylo finální kolo. První, kdo se ke mě dostal byl Sting. Poslední zkouškou bylo mě porazit. Padla jsem poražená k zemi.

Náš obřad se konal krátce po povýšení Stinga. “Třeba příště,” popřála jsem ostatním. Pak jsem se odběhla převléknout do bílé róby. “Fro si myslí, že to (Jméno) sluší,” Frosch nadšeně poskakoval. “Neměl bys být s Roguem?” optala jsem se najednou. Nejistě sklopil hlavu. Taková zrada. Upravil si svojí malou korunku a vyrazili jsme k oltáři. Doprovázel mě Rufus. “Myslela jsem, že se toho nedožiju,” podívala jsem se na Rogua. “Nech si toho,” odsekl. Když jsme si řekli své ano, nadešlo první manželské políbení.

Fairy Tail Boyfriend ScenariosWhere stories live. Discover now