Když žárlí

382 6 0
                                    

Sting
Seděla jsem v knihovně a učila jsem Frosche číst. Rogue seděl hned vedle mě a koukal mi přes rameno. „Paráda, jde ti to úžasně,“ pochválila jsem malého exceeda. Jo a Sting tu byl taky. Nevěnovala jsem mu moc pozornost. Jen tam povídal něco Lektorovi. „Co je tady napsáno,“ ukázala jsem na trochu těžší větu. „A žili šťastně až do smrti,“ Frosch četl pomalu. Rogue se spokojeně usmíval. „Chceš se taky zapojit?“ navrhla jsem mu. Kývl. „Zkus přečíst tohle,“ Rogue se nahnul přese mě.

Ozvala se rána. Frosch se zděsil a skočil Roguovi do klína. Podívali jsme se před sebe. Sting praštil pěstí do knihovny, až mu z kloubů tekla krev. „Nejsi v Minecraftu,“ pozvedla jsem obočí. Vypadal, že se chystá zabíjet. Nám oběma přeběhl mráz po zádech. Otočil se na nás. „Už jste skončili!?“ vykřikl. „Stingu uklidni se,“ Lektor se snažil zachraňovat situaci. „Má pravdu, co to do tebe vjelo,“ přišla jsem opatrně k němu. Nebudu lhát, když řeknu, že jsem se neodvážila být mu na dosah. „Co do mě vjelo?“ zamračil se. „Jseš snad moje holka ne jeho,“ ukázal na Rogua a stále vyděšeného Frosche. Povzdechla jsem si. Pak mi ale obmotal svojí ruku okolo pasu a přitáhl si mě k sobě. „Si moje,“ odsekl a políbil mě.

Pak si mě přehodil přes rameno a nesl mě ven. „Polož mě, ty hovado,“ bušila jsem ho do zad. „Ne,“ zavrčel. „Žárlivko,“ rejpla jsem si. Během několika sekund mě přišpendlil ke zdi. „Nech si toho,“ odsekl. „Vypadáš roztomile a děsivě zároveň,“ uhnula jsem pohledem. „Vynahradíš mi to,“ zašeptal mi do ucha. Moje tvář nevěděla, jestli má rudnout nebo blednout. Pak si mě znovu hodil na rameno. „Hej,“ rozkřikla jsem se. „Jdeme ke mně do pokoje,“ zasmál se. Přeběhl mi mráz po zádech (ironie – ovládáš magií ohně). Mám pocit, že zejtra se nahlásím jako marod.

Rogue
Stala jsem se cechmistrovou Sabertooth. Zrovna jsem tuto skutečnost oznamovala Koncilu. „Vy to tam měníte jako ponožky,“ smáli se. „Jen jsem převzala zpět, co mi otec odkázal,“ vysvětlovala jsem. „A hlavně ztráta Stinga do příštích her by pro nás byla katastrofální,“ poznamenala jsem. „Jistě,“ uznali. Hovor byl ukončen. Posadila jsem se k malému stolku, kde jsem měla hromadu papírů. „Tak copak tu máme,“ procházela jsem žádosti na úkoly. Udělala jsem hromadu letáků.

Můj pohled padl na několik stížností. „Ti dva jsou vskutku zaměstnaní,“ odfrkla jsem si. Většina stížností byla na naše dva drakobijce a jejich destruktivní schopnosti. Začala jsem sepisovat škody. Já je přerazím. „Vypadáte vystresovaně madam,“ zaslechla jsem kroky. „A Rufusi,“ zvedla jsem hlavu. „Vyvěsíš tohle prosím,“ podala jsem mu letáky. „Jistě ještě něco?“ usmál se. „Sežeň mi Stinga a Rogua,“ zavrčela jsem. Rychle vyběhl. Posadila jsem se na trůn a podepřela jsem si hlavu.

Oba nejistě vešli. Zamávala jsem štosem stížností. „Doufám, že vám to stálo za to,“ odsekla jsem. „Celkové škody JEN za vás dva je 225 tisíc Jewels (45 000,-),“ postavila jsem se. „A to si pište, že to po vás budu chtít,“ zamračila jsem se. Najednou stál Sting vedle mě a dal mi ruku okolo ramen. „Tak nám to pro jednou odpusť, my si dáme pozor,“ usmál se. „Odpustit?“ pozvedla jsem obočí. „Ano,“ přitáhl si mě blíž. Pak obdržel jednu dobře mířenou od Rogua. „Ruce od ní, děvkaři,“ zavrčel. „A svůj podíl zaplatíme,“ odsekl a přitáhl si mě k sobě. Pousmála jsem se.

Lyon
Vraceli jsme se s Lyonem do cechovní budovy. Ruku v ruce jsme kličkovali městem. „Neposadíme se chvilku?“ Lyon ukázal na malý parčík. Pokrčila jsem rameny. „Proč ne,“ povzdechla jsem si. „(Jméno)?“ optal se Lyon najednou. „Ano?“ otočila jsem se na něj, když jsem se usadila. „Proč si vlastně utekla?“ vyhrkl. „Otec mi chtěl řídit život,“ uhnula jsem pohledem. „Byla jsem pro něj šachová figurka,“ sklopila jsem hlavu. „Zajímavé přirovnání,“ pousmál se. „Normálně lidi používají jako příklad loutku,“ dodal. „Loutka není strategická věc šachová figurka ano,“ vysvětlila jsem.

Fairy Tail Boyfriend ScenariosKde žijí příběhy. Začni objevovat