Když se opije (protože si myslí, že si mrtvá) #nepodporujualkoholismus

294 7 0
                                    

Sting

Stingův pohled:
Nechal jsem (Jméno) v nejbližší ošetřovně. Nepotěšili mě. Řekli, že mnoho naděje nemá a zejtra ji převezou buď do nemocnice u nás nebo do márnice. S Lektorem jsme se mlčky blížili k cechovnímu domu. Zasedl jsem za bar. „Kdepak máš slečnu,“ ušklíbl se Orga. Nevydržel jsem to a rozbrečel jsem se. „Co se stalo?“ všichni se seběhli kolem. „(Jméno) se už asi nevrátí, doktoři jí moc šancí nedávají,“ vzlykal jsem. „Nalej mi,“ odsekl jsem vzápětí. „Stingu, nevzdávej to s ní,“ prohlásil Lektor. Beze slova jsem vypil sklenku tvrdého na ex. Malinko si mi zamotala hlava. Řekl jsem si o další.

Tvůj pohled:
Otevřela jsem oči. Kamsi mě vezli. Stěží jsem se posadila. „Vy jste se probrala?“ sestřička se tvářila překvapeně. „Jistě proč bych neměla,“ zamračila jsem se. „Vezeme vás do márnice, byla jste mrtvá,“ vysvětlovala. Zděsila jsem se. „To bylo jsem kouzlo,“ vyjekla jsem. Pak jsem si něco uvědomila. Jak to nese Sting. „Musím ven,“ postavila jsem se. „To nejde,“ sestřička se mě snažila uklidnit. Zpražila jsem ji pohledem. „Phoenix Fire,“ vyrazila jsem z vozu. Už jsme byli skoro na místě. Lidé na mě vyděšeně koukali. To nikdy neviděli nikoho vstát z mrtvých? Tady se to stává často. Zorientovala jsem se a vyběhla jsem k cechovnímu domu.

Už byla skoro tma a lampy se začínali rozsvěcet. Rozrazila jsem hlavní dveře. Rámus utichl v hrobové ticho. „T-ty žiješ?“ Orga se ke mně dopotácel. Táhlo z něj. Celý cech byl na plech. To pijou kvůli mně? „Jistě, bylo to jen kouzlo jejich cechmistra,“ zavrtěla jsem hlavou. „(Jméno),“ Sting se pokusil ke mně dojít, ale zůstal na zemi. Slzy mu tekly proudem. Doběhla jsem k němu. „NeuMíRej *škyt* jÁ tě *škyt* OChráNíM,“ volal. Pomohla jsem mu vstát. „Pojď, musíš si odpočinout,“ vedla jsem ho do pokoje a zbytek jsem nechala za sebou. Lektor letěl za námi. „Je roztomilé vidět, jak moc mu na tobě záleží,“ usmál se. „Idiot,“ povzdechla jsem si. „MIluJu tĚ,“ prohlásil. Usmála jsem se.

Rogue

Roguův pohled:
Testy na eskovou třídu byly posunuty na dobu neurčitou. To mě ale netrápí. Trápí mě (Jméno). Sting dočasně převzal její místo, ale spousta z nás si myslí, že tam už zůstane. Zasedl jsem k baru. „Hej,“ kdosi si přisedl. Sting. Podíval se káravě na mě a na mou skleničku. „Musíš toho nechat,“ prohlásil. „To neNí tvoJe VĚc,“ zavrčel jsem. „Fro si to taky myslí,“ Frosch na mě koukal se slzami v očích. Dopil jsem obsah skleničky. „Sakra chlape,“ Sting se mnou začal cloumat. Ostatní se na nás začali otáčet. „Na CO *škyt* kouKáTE,“ zamračil jsem se. „Přes alkohol cesta nevede,“ začali se do toho motat. Odstrčil jsem Stinga a znovu si nechal nalít.

Tvůj pohled:
Pomalu jsem otvírala oči. „Paní cechmistrová,“ zaslechla jsem hlas Yukino. „Já to… přežila?“ prohlásila jsem zmateně. „Byla jste mimo skoro celý týden, mysleli jsme si, že vás ztratíme,“ utřela si slzu. „Neplač Yukino, už jsem v pořádku,“ posadila jsem se. „Ještě jedna věc,“ pípla potichu. „Co se děje?“ začala jsem si dělat starosti. „Rogue to nenese moc dobře,“ posmutněla. „Definuj, nenese dobře,“ zděsila jsem se. „Za celou dobu, co jste tady, jsem ho neviděla střízlivého,“ povzdechla. „ To je idiot,“ odsekla jsem a postavila jsem se. Zavrávorala jsem. „Měla byste ležet,“ naléhala Yukino. „Nemůžu toho pitomce, aby se topil v alkoholu,“ Oblékla jsem se a nejistým krokem jsem opustila místnost.

Musela jsem proběhnout kolem ochranky a pak jsem sprintovala k mému cechu. Rozrazila jsem dveře. „Paní cechmistrová, dobře že dete,“ Rufus se ke mně přiřítil. „Slyšela jsem od Yukino,“ prohlásila jsem a opět jsem zavrávorala. „(Jméno), (Jméno),“ volal Frosch. Rogue na mě nevěřícně koukal. „(Jméno), díky bohu,“ Sting se pousmál. „Já… já se pokusil,“ sklopil hlavu. Došla jsem k nim. Vytrhla jsem Roguovi skleničku a vypila ji sama. „Tohle jsem potřebovala,“ procedila jsem mezi zuby. Všichni na mě zírali, nevídali mě pít. „A tohle zas potřebuješ ty,“ vlepila jsem mu takovou facku, že druhou chytil o bar. „KO,“ uznal Sting. Pak se mi podlomila kolena.

Fairy Tail Boyfriend ScenariosDonde viven las historias. Descúbrelo ahora