46- Ολοκλήρωση.

50 8 2
                                    

"Found you when your heart was broke
I filled your cup until it overflowed
Took it so far to keep you close
I was afraid to leave you on your own."

Κοιτάζω τα μάτια του και νιώθω σαν να τα βλέπω πρώτη φορά. Το ίδιο ρίγος, το ίδιο δέος με τότε. Το ζεστό κορμί μου ακουμπάει το δικό του. Το άγγιγμα του δίνει ζωή σε κάθε πονεμένο κύτταρο του κορμιού μου. Τα ακροδάχτυλά του κάνουν βόλτες στο παγωμένο σώμα μου και η αίσθηση τους με ανατριχιάζει.

Παρ'όλο που στο μικρό δωμάτιο επικρατεί ησυχία μπορώ να αισθανθώ την βαβούρα και το θόρυβο των σκέψεων μας.

Μετακινεί αργά το βλέμμα του από τα μάτια του και κοιτάζει τα χείλη μου. Ασυναίσθητα τα δαγκώνω και νιώθω την αλμύρα των δακρύων μου στην άκρη της γλώσσας μου.

Τα δάκρυα αυξάνονται και τα σκουπίζει με τον αντίχειρά του. Το συνοφρύωμα ανάμεσα από τα φρύδια επιστρέφει.

"Γιατί..;" ρωτάει σιγανά και πλησιάζει το σώμα του με το δικό μου τόσο ώστε να μπορώ να ακούω τους σταθερούς χτύπους της καρδιάς του.

"Δεν ξέρω." απαντάω ειλικρινά

"Απλώς σε αγαπάω τόσο πολύ και ένιωσα εγκλωβισμένη στο να σου περιγράψω όλα αυτά που νιώθω για εσένα μόνο με αυτές τις δύο λέξεις."

Οι χτύποι της καρδιάς του αυξήθηκαν και τα χέρια του με σφίγγουν πιο κοντά του.

"Είσαι σαν τον ήλιο στη ζωή μου. Με φωτίζεις με έναν τόσο ξεχωριστό τρόπο που όλη η έννοια του φωτός έχει αντιστραφεί για εμένα. Πλέον όταν σκέφτομαι φως δεν μου έρχεται κάτι λαμπερό και εκτυφλωτικό. Μέχρι και η φωτιά ενός σπίρτου νικάει το σκοτάδι. Το δικό σου φως είναι διαφορετικό. Μερικές φορές με τυφλώνει, μα..."

"Μα..;"

"Σε εμπιστεύομαι ήδη τύφλα που το αγνοώ."

Τα μέτωπά μας ενώνονται και η γεύση των δακρύων μας αναμειγνύεται. Το φιλί είναι αργό και τα σώματα μας μπλεκόνται στα λευκά σεντόνια.

Η φωτιά από το τζάκι έχει σβήσει εδώ και ώρα και πλέον μας φωτίζει μόνο το φως της σελήνης.

Τριαντάφυλλα παντού. Στα μαλλιά του, στα μάτια του, στην καρδιά μου.

Ξέρω τι θα ακολουθήσει, μα δεν αγχώνομαι. Εξάλλου του έχω δώσει ήδη τον εαυτό μου. Έχω ξεγυμνωθεί μπροστά του δίχως να αφαιρέσω ούτε ένα μου ρούχο.

Fearless ❃h.s❃     Where stories live. Discover now