28- Αυτός είναι.

67 13 0
                                    

"Στο σκοτάδι δεν είμαστε αυτό που φαινόμαστε, αλλά αυτό που νοιώθουμε. Η ψυχή μας ζει στο σκοτάδι ή, μάλλον, είναι πιο ευδιάκριτη στο σκοτάδι."



Το κουδούνι χτυπάει δυνατά και κατευθυνόμαστε όλοι προς την έξοδο του σχολείου.

Η Sophie προχωράει δίπλα μου και παρατηρώντας την δείχνει πιο καλά τον τελευταίο καιρό. Την τελευταία εβδομάδα το χάσμα μεταξύ της παρέας μας όσο πάει και χάνεται. Παρ'όλα αυτά δεν μπορώ να πω πως είμαστε όπως στην αρχή, μα νιώθω καλύτερα από το να μην μιλάμε καθόλου.

"Τι θα κάνεις το Σαββατοκύριακο;" με ρωτάει η Sophie καθώς βγαίνουμε από το προαύλιο χώρο του σχολείου.

Harry μου είπε πως μου έχει μια έκπληξη." Τις τελευταίες μέρες της είπα σχεδόν τα πάντα για εμένα και τον Harry. Θεώρησα πως όφειλε να γνώριζε τι συμβαινει στην ζωή μου. Εξάλλου η εμπιστοσύνη θα βοηθήσει στην σχέση μας.

"Μια χαρά." απαντάει κοιτάζοντας τον δρόμο μπροστά της.

"Εσύ;" την ρωτάω, νιώθοντας άσχημα στην ιδέα πως ίσως ήθελε να κάνουμε κάτι μαζί.

Bert διοργανώνει ένα πάρτυ στο σπίτι του. Θα πάνε όλοι." δηλώνει ενθουσιασμένη και αμέσως σαστίζω με αυτό που μου είπε.

"Την τελευταία φορά δεν κατέληξε και τόσο καλά. Στα αλήθεια πιστεύεις πως είναι καλή ιδέα;"

"Φυσικά. Δεν έχω σκοπό να μεθύσω." μου απαντάει απλά, ανασηκώνοντας τους ώμους της.

"Αυτός είναι;" την ρωτάω καθώς βλέπω στο τέλος του δρόμου έναν άντρα πάνω σε μια μεγάλη μηχανή. Η κορμοστασιά του είναι ψηλή και τα μαλλιά του κοντοκουρεμένα. Το ανάστημά του είναι μεγάλο και φαίνεται, επικίνδυνος.

"Ναι πρέπει να φύγω." μου λέει βιαστικά και με αγκαλιάζει. Την παρατηρώ να τρέχει προς το μέρος του και να τον φιλάει.

Τον τελευταίο καιρό η Sophie βγαίνει με έναν λίγο μεγαλύτερο της, πράγμα που με κάνει να ανησυχώ. Αντικρίζοντας το πρόσωπό του δεν μου φάνηκε και τόσο "φιλικό". Αντιθέτως κάτι πάνω του με κάνει να θέλω να την προστατέψω από αυτόν τον άντρα, όμως την βλέπω πραγματικά χαρούμενη και το τελευταίο που θέλω είναι να σταθώ εμπόδιο.

Σήμερα είναι Πέμπτη, που σημαίνει πως έχω άλλες δύο μέρες μέχρι το Σάββατο. Πραγματικά δεν έχω ιδέα για το τι πρόκειται να μου έχει ετοιμάσει ο Harry ως έκπληξη, μα η προσμονή και το άγχος μου φαίνονται πρώτη φορά τόσο θετικά συναισθήματα.

Fearless ❃h.s❃     Where stories live. Discover now