41- Θέλω να σε δω.

59 11 0
                                    

"You've got me nervous to speak.
So I just won't say anything at all."


Μια εβδομάδα. Μια ολόκληρη εβδομάδα πέρασε από εκείνο το βράδυ και από τότε δεν ξαναμιλήσαμε. Δεν θέλησα να τον ενοχλήσω, θέλω να του δώσω χρόνο και χώρο.

Το πάτωμα είναι κρύο και στο τζάμι πέφτουν νιφάδες χιονιού. Είναι σχεδόν βράδυ και κάθομαι στη γνωστή μου θέση μπροστά από το παράθυρο από το πρωί. Στην χούφτα μου κρατάω σφιχτά το μεταγιόν που μου είχε χαρίσει και διαβάζω το χαρτάκι προσποιούμενη πως είναι η πρώτη φορά που το κάνω.

"Μπορεί να μην καταλήγεις πάντα να πας εκεί που θέλεις, αλλά πάντα θα καταλήγεις εκεί που ήταν γραφτό να πας."

Ακουμπάω με τα ακροδάχτυλά μου τα γράμματα του και τον φαντάζομαι σκυφτό πάνω από το χαρτί γράφοντας το. Οι μακριές του μπούκλες θα έπεφταν στα μάτια του και θα τις μάζευε με τα δάχτυλά του. Το σαγόνι του θα ήταν σφιχτό και το γνωστό συνοφρύωμα του θα εμφανιζόταν. Η εικόνα του στο μυαλό μου με κάνει να χαμογελάσω. Μου λείπει η όψη του, η φωνή του, το άγγιγμά του. Δέθηκα τόσο μαζί του που μια εβδομάδα χωρίς αυτόν είναι σχεδόν ανυπόφορη.

Αποφασίζω να σηκωθώ και να πάω στην γιαγιά μου. Τις τελευταίες μέρες την επισκέπτομαι καθημερινά και χαίρομαι για αυτό. Η όμορφη αύρα της και η ήρεμη φωνή της είναι το μόνο που χρειάζομαι αυτή τη στιγμή.

Τα μαλλιά μου είναι μαζεμένα σε ένα κότσο και τα ρούχα μου απλά. Δεν με ενδιαφέρει ούτε στο ελάχιστο το πως φαίνομαι αυτή τη στιγμή. Υποτίθεται πως τώρα που τα Χριστούγεννα έρχονται, για την ακρίβεια σε λίγες ώρες, όλοι είναι χαρούμενοι και γεμάτοι διάθεση. Κάτι που φυσικά δεν ισχύει και για εμένα.

Τα βήματα μου ακούγονται βαριά στην ξύλινη σκάλα και ο αέρας στο σπίτι είναι κρύος. Φωνές ακούγονται από το σαλόνι και συγκεκριμένα ξεχωρίζω μια.

Λίγα βήματα ακόμα και βλέπω τους Black να κάθονται μαζί με τους γονείς μου. Η ματιά μου κλειδώνει με αυτή του Louis και νιώθω τον μπλε ωκεανό μέσα στα μάτια του να φουρτουνιάζει. Σαστίζει στην όψη μου, μα συνεχίζει να με κοιτάζει δίχως να λέει κάτι.

Την τελευταία φορά που τον είδα ήταν εκείνο το βράδυ, μια εβδομάδα πριν. Όταν γύρισα ξανά μετά από τον τσακωμό μου με τον Harry δεν του μίλησα καθόλου. Του ζήτησα απλά να με γυρίσει και το έκανε.

Fearless ❃h.s❃     Où les histoires vivent. Découvrez maintenant