34- Σε εμπιστεύομαι.

81 12 2
                                    

"And maybe we're just like the sun and the moon - deeply in love with each other but too different to exist side by side."


(Προσοχή! Το συγκεκριμένο κεφάλαιο περιέχει σεξουαλικό περιεχόμενο. Αν αισθάνεστε άβολα μην το διαβάσετε και απλά περιμένετε την συνέχεια. Όποιος το διαβάσει μην ξεχάσει να ακούσει το τραγούδι από πάνω⬆).

Τα χείλη του χαϊδεύουν απαλά τα δικά μου. Οι κινήσεις των χεριών του είναι τόσο σωστές. Με αγγίζει σε όλα τα κατάλληλα σημεία. Μόνο αυτός μπορεί να με κάνει να νιώθω τόσο ξεχωριστή όσο μια καλοκαιρινή καταιγίδα με ένα του άγγιγμα.

Το φόρεμα μου γλιστράει πάνω από κεφάλι μου και καθώς το αφαιρεί τα ακροδάχτυλα του διανύουν μια διαδρομή από τους καρπούς μου μέχρι και τα μπράτσα μου. Το στόμα του μετακινείται στο λαιμό μου και αφήνει σε κάθε σημείο του το δικό του σημάδι.

Τα χέρια μου βρίσκονται στην γυμνή του πλάτη. Με την αφή μου αισθάνομαι τους σφυχτούς του μυς. Μου χαρίζει μικρά, διάσπαρτα φιλιά στο στήθος μου και τα δάχτυλά του μετακινούνται στο κούμπωμα του σουτιέν μου. Αμέσως νιώθω εκτεθειμένη μπροστά του όταν τελικά το αφαιρεί και οι παλάμες μου σπεύδουν να κρύψουν την γύμνια μου.

"Μη!" με προστάζει απομακρύνοντας τα χέρια μου.

"Θεέ μου είσαι τόσο όμορφη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεσαι Rain."  η φωνή του ψίθυρος που χαϊδεύει τα αυτιά μου. Στο άκουσμα του ονόματός μου αλλά και χάρη στον καθησυχαστικό του τόνο χαλαρώνω, αφήνοντας τον να μου κάνει ότι εκείνος θέλει. Εξάλλου τον εμπιστεύομαι.

Τα χέρια μου πάνε στα μαλλιά του και τα τραβάω όταν το στόμα του κατευθύνεται όλο και πιο κάτω. Η γλώσσα του ακουμπάει την κοιλιά μου και τα δάχτυλά του πιάνουν το εσωτερικό των μηρών μου. Σφίγγει το δέρμα μου σε εκείνο το σημείο και τοποθετεί τον εαυτό του καλύτερα ανάμεσα από τα πόδια μου φτάνοντας επιτέλους εκεί χαμηλά.

"Σου υπόσχομαι πως θα σε κάνω να νιώσεις τόσο όμορφα." η ανάσα του πέφτει χαμηλά στην κοιλιά μου και τα χείλη του ακουμπάνε το ζεστό μου δέρμα καθώς μιλάει.

Αισθάνομαι ανίκανη να βγάλω έστω και μια λέξη. Πρώτη φορά νιώθω κάτι τόσο έντονο.

Fearless ❃h.s❃     जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें