86.Bölüm

1M 38.8K 208K
                                    

Son 4 Bölüm...

Çok dan diye girdim, farkındayım. Aslında hiç söylemeyecektim ama, sonra "vay efendim keşke kendimizi hazırlasaydık!" diye beni linç etmenizden korktum. Yahu kocaman olduk ya! Çok güzel olduk, linç yiyebileceğim kadar kocaman olduk, ay nasıl seviniyorum... 😍🤗 Neredeyse 4 Milyon okunmaya erişeceğiz, her bölümde ilk kez tanıştığım okurlarımın yorumlarına şahit oluyorum, her geçen gün başka pencereler açılıyor önüme, okumalara doyamıyorum sizlerden gelenleri.

Sevgili yol arkadaşlarım, Maça Kızı 8- 2.Kitap nihayet finale varıyor. Açıkçası ben 2.Kitap'la çoktan vedalaşmıştım fakat her hafta bölümü yayınlarken, yeniden yazmış kadar heyecanlandığım için, benim bile üzerime bir hüzün çöktü. Fakat, 3.Kitap için öyle heyecanlıyım ki, her ayrılığın bir vuslatı vardır diye avutuyorum kendimi.

Öncelikle şunu muhakkak söylemeliyim, çok uzun bir ara beklemiyor bizi. En azından elimi çabuk tutacağım ve tez elden çalışacağım, yazacağım. Döndüğümde ise yine bizi uzun soluklu bir yol bekliyor olacak, son düzlüğümüz. Kendi içinde üçe bölünen hikayenin son üçte birini yavaş yavaş adımlayacağız, sindireceğiz, tüm sorularımıza cevaplar bulacağız.

Günün birinde Maça Kızı 8'i birlikte kapatacak, birlikte veda edeceğiz.

Şimdi bu kısımda, küçük bir notum var sizlere.

📌87.Bölüm'ü- 23 Kasım 2018'de

📌88.Bölüm'ü- 30 Kasım 2018'de okuyacağız.

Fakat 89.Bölüm, yani final bölümünü içim rahat bir şekilde tekrar tekrar kontrol edebilmek için, sizden bir haftalık ara rica edeceğim. Final bölümü, Maça Kızı 8 Tarihi'nin en uzun bölümü olacak ve normal bir uzunluktan bahsetmiyorum sizlere. Ben finaldeki heyecanın kesilmesini istemediğim için, yaklaşık olarak "kendi bölümlerim çarpı üç-dört bölüm" uzunluğunda bir bölüm yayınlamak zorunda kalacağım.

📌Bu yüzden, 89.Bölüm'ü yani 2.Kitabın finalini, kısmetse, cuma değil cumartesi, 15 Aralık 2018'de, saat 18:00'de yayınlayacağım. Sabahlar olmasın, ne sizlere ne de bana.

Neyse, daha 1 ay beraberiz. Sonrasında ara versek de beraberiz zaten, ben hep burada olacağım. Hatta sizlerden gelen isteğe dayanamayarak, kitabı tekrar okuyup sizlerle yorumlayacağım gibi gözüküyor. Hiç acımam, zar heykelini bile gömerim şimdiden diyeyim. Bu başka bir günün konusu olsun, fakat birkaç haftadır "ara verdiğimizde belli günler toplanıp kitabı baştan okuyalım, böylece zaman hızlı geçer" yorumlarınızı görüyorum. Seve seve katılırım, bir takvim düzenleriz beraber.

Size bu arada veda mektubu da yazdım ama galiba "ay daha neler!" deyip, yayınlamayacağım. Utandım.

Sabrınız, ilginiz ve sevginiz için müteşekkirim sizlere. Var olun, eksik olmayın, sizleri çok seviyorum. 💛

♠️

Öksüz. Hem annesi, hem babası ölmüş çocuk. Ben.

Annem ve babamın bana ait kurdukları hayallere dokunmak isterken, hastane kokusu içime sızıyordu. Betül Karabey'in çocuklarına miras bıraktığı satırları düşünüyordum ve bunu benim annem yapmadığı için ona kızmaktan kendimi alamıyordum. Nasıl yetişmemi istediklerini bilmediğim için kendi yolumu kendim bulmuştum ve bunun yanlış olup olmadığına dair bir fikrim yoktu.

Annem analitik zekaya sahip bir kadındı. Öğretmen olduğu için mi disiplin sahibiydi yoksa zaten disiplin sahibi olduğu için mi öğretmen olmuştu bilmiyordum. Kuralları vardı ve bunun dışına çıkılmasından pek hoşlanmazdı. Ama tüm bunlara rağmen oldukça anaç, özverili ve anlayışlıydı. Babamın otel işletmesine içten içe kızardı fakat bunun babamın hayali olduğunu bilir, ses etmezdi. Nazlı Butik Otel kendi yağında kavrulmanın haricinde, var olan paramızdan da yerdi ama annem bu yüzden bile olsa babamı kırmazdı. Hesabı kitabı kendi kendine yapar, hazıra dağın ne kadar dayanacağını kendi kendine sorgulardı.

Maça Kızı 8Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin