72.Bölüm

985K 41K 163K
                                    

Bir sonraki bölüm, nasipse tam bir hafta sonra, bizim evrenimize göre Nazlı'nın doğum gününde💚

Maça Kızı 8 ile geçen günleriniz için minnettarım. Yorumlarınız ve mesajlarınız içimi kıpır kıpır ediyor. Mutlu oluyorum!

Hala soran var; instagram hesabımız "macakizi8" 🤗

Lütfen oy vermeyi unutmayın...

Sizi çoooooook seviyorum! 🙏🏻♥️

♠️

"Hadi iyi geceler güzelim," diye seslendi Anıl.

"Sikeceğim gelmişini geçmişini, çok az kaldı," diye mırıldandı Bora. Şaşkınlıkla ona döndüğümde, sıkıntılı bir nefes verdi ve sehpayı ittirerek ayağa kalktı. Hızlı adımlarla içeriye girdi ve saniyeler içinde banyonun kapısı sertçe kapandı.

İçeriye doğru bir adım atacağım sırada, Anıl'ların üst kattaki salonlarının camı çok büyük bir gürültüyle aşağı inmiş ve Anıl'ın "Yeter artık yeter!" feryadı, gecenin sessizliğini bıçak gibi kesmişti.

"Sen artık çok fazla oldun Anıl Efendi!" diye bağırdı Osman Amca. İçeriye koştuğum sırada, Bora da banyodan çıkmıştı.

"Bıktım anlıyor musun baba? Bıktım!" diye bağırdı Anıl. Bora ile göz göze geldiğimizde, bakışlarındaki tedirginlik bana kadar geçmişti.

Kaşları havalandı ve "Karışma Nazlı," dedi.

"Öldürürüm ulan seni!" diye bağırdı Osman Amca. Başımı iki yana sallayarak merdivenlere doğru koştum. Saniyeler içinde bahçeye çıkmıştım. "Ben de bıktım ulan, ben de bıktım!" diye bağırdı Osman Amca. "Senin borçlarından ben de bıktım!"

Tedirgin olan yalnızca Bora da değildi. Bahçeye giren korumaların her birinin bakışları beni bulmuştu. Arkamda Bora'nın varlığını hissettiğimde, korumalar bir emir almak üzere Bora'ya bakmaya başlamışlardı.

"Evimize haciz gelecek ulan haciz! Ben ödemek zorunda mıyım elin orospusuyla yaptığın tatil keyfinin faturasını?" diye bağırdı Osman Amca. Eren, Anıl'ın bankadan kredi çekip Ayça'yı tatile götürdüğünü söylemişti ya Naz, galiba konu bu.

"Ayça hakkında doğru konuş baba bak elimden bir kaza çıkacak!" diye bağırdı Anıl. Aydın ağır adımlarla bahçeye girdi ve şaşkınlıkla Bora'yla bana bakmaya başladı.

Hızlıca Bora'ya döndüm. "Bora bir şey yap," dedim çaresizce. Bora'nın bakışlarında ne yapacağını ya da ne yapması gerektiğini bilmediğini fazlasıyla belli eden bir ifade vardı.

"Asıl benim elimden bir kaza çıkacak!" diye bağırdı Osman Amca. Çok sakin bir adam olduğu söylenemezdi fakat ilk kez, kendini tüm komşulara duyurmaktan korkmayıp böylesine bağırdığına şahit oluyordum. "Git çalış, kazık kadar herifsin, elin ayağın da tutuyor. İyileştin! Ben artık sana bakamıyorum!"

"Naz!" diye bağırdı yan komşumuz Şükran Teyze. Aydın ve Bora'yla beraber bakışlarımız balkondan sarkan Şükran Teyze'ye çevrildi. "Neler oluyor orada? Ne yapmış Anıl?" diye bağırdı Şükran Teyze.

"Çok baktın ya bugüne kadar!" diye bağırdı Anıl fakat sert bir tokat sesi geceye yayılırken, bakışlarım Şükran Teyze'den çekilmiş ve Bora'nın kapkara gözlerine değmişti.

"Aaa! Dövüyor bu yaştaki çocuğu!" diye seslendi Şükran Teyze. Yalnız o değil, etraftaki evlerdeki tüm yazlıkçılar balkonlarına çıkmış, bizim bahçemize bakıyorlardı.

Maça Kızı 8Where stories live. Discover now