81.BÖLÜM - 'ROZ' haftasından sevgilerle..

85K 2.1K 694
                                    

Uzuuuuun bir aradan sonra herkese yeniden merhaba ^^ İstanbul'a ancak dönüş yaptım ve yapar yapmaz da iki gün içinde bölümü yazmaya çalıştım sizin için. Bir hatamız, kusurumuz olursa affola. Uzun bir ara verdim çünkü yazarken hamlaşmış olabilirim ^^ İyi okumalar..

 İthaf isteyenler yorumlarını yaparken belirtsinler lütfen ^^  

Bu bölümü Yağmur'a ithaf ediyorum. Keyifli okumalar Yağmurcum.. :)

^^Zeynep^^

Sabah güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra kendimi koltuğa atıp karnımdaki garip hissin geçmesini bekliyorum. Ben bir yandan Kerem’i şu gözlükleri çıkarma konusunda nasıl ikna edeceğimi düşünürken bizim gözlüklü şirin de mutfaktan çıkıp, hemen yanıma oturuyor.

Ne yaptıysam, ne dediysem dinletemiyorum adama. Dünden beri inatla çıkarmıyor gözündeki camekanları. Dilimde tüy bitti ama Kerem’deki inat bitmiyor. Bir de sürekli olarak espri yapması yok mu? Allah’ım sen akıl fikir ver.

“Kerem?”

“Güzelim?”

“Yarın Yağmur’un kına gecesi var ya..”

“Ee?”

“Bizim evde olacak. Biliyorsun zaten Yağmur’un bizden başka kimsesi yok pek. Bir tek kuzeni Dicle gelecek Edirne’den. Onun dışında da bizim ortak birkaç arkadaşımız falan. Siz zaten Barış’ın barında buluşacaksınız. Sorun olmaz değil mi?”

“Olmaz güzelim. Keyfinize bakın siz.”

“İyi.” diyorum gülümseyerek yanağına bir öpücük kondururken. Daha sonra da televizyonu açıyorum ve bir süre kanalları geziyorum. “Siz ne yapacaksınız peki?”

“Hiiiç.” diyor omuzlarını silkerek. “Barda oturur laflarız işte. Her zamanki gibi..”

“Tamam.”

“Tabi Can’ın başka planları yoksa.”

Ne planı olacakmış ki? Güzel güzel oturun, sohbet edin işte. Kıllandırmayın beni durduk yere.

“Ne planı?”

“Yani güzelim, bekarlığa veda partisi bu.” diyor Kerem bıyık altından gülümseyerek bana bakarken. “Herkes bir Kerem değil ki, bekarlığa veda partisinde tüm akrabaları, kayınpederiyle falan oturup sohbet etsin. Belki de Can çılgın bir parti organizasyonu yapmıştır.”

Bak seeen.. Çılgın partiymiş! Ben çıldırırsam görürsünüz o zaman siz partiyi!

“Çılgın parti?” diyorum kaşlarımı havaya kaldırarak Kerem’e delici bakışlar gönderirken.

Canısı sen Çılgın Sedat mısın? Ne çılgın partisi?

“Bana açar mısın biraz şu çılgın partiyi? Nasıl oluyormuş?”

“İlk önce içkiler içilir, sonra müzik falan işte..” diyor Kerem hemen açıklamaya girişerek. “Sonra ortam giderek ısınır. Bi bakarsın dansözler gelir.”

“Dansözler?”

“Hı hı. Yani tercihe göre dansçı kızlar da gelebilir tabi.”

NUMARA 12Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin