Karakterler

232K 2.7K 122
                                    

KARAKTERLER

Zeynep Yılmaz: Esas kız. Kendisi 23 yaşında ve Bursa doğumludur. 5 yıldır İstanbul’da yaşamakta olan kızımız kimsenin okumadığını düşündüğü bir gazetede çalışmaktadır. İlkokuldan beri ayrılamadığı çocukluk arkadaşları Melis ve Yağmur’la uğraşarak günlerini geçirir. En büyük hayali ise oldukça meşhur ‘Kara Kalem’ dergisinde çalışmaktır.

Kerem Sayer: Amerika’da büyümüş olan Kerem, yıllar sonra ani bir kararla İstanbul’a dönüş yapmıştır. 27 yaşındadır ve bir spor merkezinde hocalık yapmaktadır. Son derece sportif olan esas oğlanımız kuzeni Barış’la kardeş gibidir. Tercihleri fazlasıyla yanlış olan Kerem’in yolu Zeynep’le kesişince ortalık bir hayli şenlenecek.

Barış Sayer: Kerem’in kuzenidir. 26 yaşındadır. İstanbul’da yaşayan Barış’ın gözü gibi baktığı harika bir barı vardır. Bu nedenle de etrafında oldukça fazla bayan dolaşmaktadır. Ama Barış günlük ilişkilerden ziyade aşık olacağı kızı beklemektedir. 

Melis Güzel: Zeynep’in en yakın arkadaşlarından biri olan Melis, 23 yaşındadır. Bir şirkette muhasebeci olarak çalışan kızımızın spora olan merakı oldukça fazladır. Garip bitki çayları, sağlıklı beslenme ve yaşlanmayı önleme konularında oldukça bilgili olan Melis, ilginç karakteriyle dikkat çekmektedir. Kendisinin koyu bir feminist olduğunu da söylemeden geçmeyelim tabi.

Can Ertaş: Kendisine Zeynep’in dert ortağı veya kader arkadaşı da diyebiliriz. 25 yaşında olan Can, kızlar konusunda son derece şanssızdır. Düzgün bir ilişki yaşamak istese de en uygunsuz kızları mıknatıs gibi çeken oğlanımız eğlence denilince akla gelen ilk isimdir.

Yağmur Baykal: Kendisine kısaca fingirdek diyebilirsiniz. 23 yaşındadır ve bazen sırf Zeynep ile Melis’i rezil etmek için dünyaya geldiğini düşündürtmektedir. Hayatın her zaman eğlence kısmını gören deli dolu kızımız Yağmur için hayatta önemli olan üç şey vardır: Erkekler, erkekler ve erkekler..

NUMARA 12Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin