Capitolul 23

3.1K 345 53
                                    

       Dacă mi-ar fi spus cineva, în urmă cu câteva luni, că viața mi se va schimba și singurătatea va dispărea, ar fi fost greu de imaginat. Bifează pe rând orice promisiune făcută și astfel în ultimele două săptămâni trăiesc ca într-o lume de vis. Pleacă rar și asta doar pentru câteva ore, întorcându-se la noi pentru a ne relua programul cu care ne-am obișnuit deja. Clara îl așteaptă s-o scoată la plimbarea zilnică din parc, ocolind lacul Tăbăcăriei, oferindu-mi timpul necesar pentru asimilarea ultimelor cunoștințe necesare la examenul final. Se întorc după câteva ore, înfometați și după ce mă ocup de această problemă, continuăm cu odihna binemeritată. Fug de el din cauza temperaturii ridicate de afară și implicit din cameră, însă n-am prea multe șansă de izbândă. O ia ca pe un joc și la riposte, răspunde prin smulgerea hainelor de pe mine. Ca să nu fiu jenată, mi se alătură, mulțumit de isprava sa și astfel elimină orice rezistență. De cele mai multe ori adoarme cu rânjetul pe buze, ascultându-mă cum îi critic reacțiile bruște și sălbatice. E ceva noi pentru mine și în primele dăți am fost șocată. Deși sunt singură la părinți și întotdeauna am avut camera proprie, n-am  dormit goală. Dar Sorin e lipsit de inhibiții, ba chiar e fascinat să mă aibă așa alături de el. Faptul că s-a declarat posesiv, a fost ca o avertizare, iar acum îmi dau seama că e reală. Se comportă de parcă aș fi cu totul a lui și dispune de mine ca o prelungire de-a sa.

       În jurul orei șaisprezece, de obicei, mergem pe malul mării, cât mai retrași de ceilalți oameni. Bineînțeles că nu are nicio rezervă  nici aici și adesea mă trezesc cu sutienul desfăcut și cu mâinile sau gura sa pe tot corpul. Nu înțeleg ce i se pare amuzant când îl cert pentru aceste gesturi, enervată și rușinată de expunerea la care mă poate supune.

       – Sunt departe, frumoaso! Chiar crezi că aș permite vreunuia să te vadă așa? a răspuns o singură dată vociferărilor mele, aflându-i astfel părerea. 

       Sunt a lui și cu siguranță o știe și el. E în tot și toate, încât am impresia că-l văd  și când nu e prezent. Nu poate să treacă pe lângă mine fără să mă atingă cumva și am aflat cu ușurință limbajul său principal de iubire. În trecere mă ciupește sau îmi dă o palmă peste fund, mă trage spre el și nu mă eliberează până nu primește un sărut, dar plăcerea cea mai mare o are când mă găsește cu mâinile ocupate. O simte ca pe o invitație și mă cuprinde din spate, introducând mâinile dibace cu repeziciune pe sub tricou, ajungând acolo unde își dorește, la sâni sau în zona cea mai intimă, deși mă zbat să mă eliberez. 

      E un nebun! îl privesc cum doarme, ascultându-i sforăiturile ușoare. Lipsa programului încărcat cu care mă obișnuisem, îl relaxează mai mult ca oricând. În zilele acestea am  amintit în diverse discuții  viitorul care ne așteaptă și am realizat că n-ar fi atât de dificil. Serviciul său e lejer vara, exact perioada cea mai aglomerată pentru mine. Oare ar fi de acord să locuim în acest anotimp la sat? Nu s-a pus încă problema, fiind ocupată cu licența, dar deja mă presează unchiul.  Mătușa mă sună separat, disperată, simțind nevoia de echilibrul pe care-l aduc în casa lor. Alex e leit taică-su și intră des în conflict, datorită diferenței de vârstă și a mentalităților. Ce să mai spun de Mari, mesajele sale sunt pline de optimism. E îndrăgostită și mă ține la curent cu toate isprăvile sale, amuzându-mă copios de fiecare dată când le citesc. Altă nebună! 

       Alarma sună și tresar. Mă ia prin surprindere, mai ales că nu știam că are de gând să plece. Deschide ochii și zâmbește când mă zărește. Mă întreb ce program are, dar cu siguranță îmi va spune, așa că nu-l pisez cu curiozitatea. Însă întârzie. 0Îl urmăresc cum se îndreaptă grăbit spre baie, iar după minute bune revine în cameră îmbrăcat într-una din combinațiile sale casual. Admir ce văd în fața ochilor din aceeași poziție, întinsă în pat și aștept în tăcere o explicație logică pentru această plecare, de sâmbătă dimineața.

NOPȚIWhere stories live. Discover now