Dankwoord

90 5 5
                                    

Het is het einde, na bijna een heel jaar de tijd (waarvan ik de helft van de tijd absoluut vast zat, sorry....) is het eindelijk klaar. Vanaf een zonnige camping in Frankrijk waar ik eindelijk weer inspiratie heb gevonden zeg ik ciao tegen mijn laatste nog lopende boek. Ik ga nooit meer iets dat ik nog niet af heb publiceren!

Quote me daar maar niet op...  Ik heb veel te veel ideeën voor boeken die vast nog wel ooit te zien zijn. Binnenkort ga ik ook dit boek op alle (spellings)fouten filteren zdqt getints makkelijker te lezen is. Dan nu het echte dankwoord!

Als eerste is er natuurlijk maar 1 iemand die ik zo gigantisch veel moet bedanken sonnetje2001 de enige echt Sanne in levende lijven. Het idee voor dit hele boek en de hoofdpersonages hebben we samen bedacht. Dankje voor het normaal beantwoorden vaan de vreemdste retorische vragen als het de normaalste zaak ter wereld is. Je bent een geweldige vriendin San, en ik wil je absoluut niet kwijt.

Daarnaast is er nog 1 persoon die ik persoonlijk wil bedanken AngelFantasy_ Laura. Zonder jou was dit boek ook niet mogelijk geweest, want dan had ik Sanne in de eerste plaats niet gekend. Daarom heb jij ook je eigen karakter gekregen.

Ik wil ook iedereen die ook maar 1 comment heeft achter gelaten bedanken. Je hebt geen idee hoe blij zoiets kleins als dat een amateurschrijver zoals ik kan maken. Super bedankt!

En dan natuurlijk iedereen die heeft gestemd, of in stilte dit boek heeft zitten lezen zonder ook maar iets van zich te laten weten. Heel erg bedankt voor hier zijn.

A/N dit boek is nu echt afgelopen, er zal geen deel 2 komen

UndercoverWhere stories live. Discover now