18.Hazır Mısın

36 3 0
                                    

İyi okumalar...

   Karşımda gördüğüm kişi başka kimsenin tanıdığı biri değildi

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

   Karşımda gördüğüm kişi başka kimsenin tanıdığı biri değildi. Yeni öğrenci benim tanıdığım kişiydi. Sessizce gözlerimin içine bakıyordu.

"Burak?.."

   Sınıfın ortasında öylece duruyorduk. Resmen müzik okulundaydı. Buraya gelmişti. Hem de öğrenci olarak.. Burak'ın sesi de mi güzeldi? Müziğe karşı ilgi mi duyuyordu? Hala bakışlarım sorguyla Burak'ın üstündeydi. Burak hiç duraksamadan geldi ve bana sarıldı.

   Kollarım önümde öylece duruyordu. Bu hamlesini hiç beklemediğim gibi şimdi nasıl karşılık vereceğimi de bilmiyordum. Elimi yavaşça sırtına dokundurdum. Sarılmıyordum sanki. Sadece karşılık vermiştim.

   Gözlerim istemsizce Yiğit'e kaydığında bize bakmıyordu. Camdan dışarıyı izliyor elindeki kalemi çeviriyordu. Sınıfın ortasında olduğumuz ve herkes bize baktığı için biraz utanarak kendimi geri çektim ve o da hemen geri çekildi ve hocaya bakıp konuşmaya başladı.

"Hocam, biz eski bir arkadaşız.. Bize bir on dakika verebilir misiniz?"

"Tabi ki, çok gecikmeyin.."

"Tamam hocam. Sadece on dakika."

   Kafamı önüme eğip yavaşça sınıftan çıktığımda Burak da arkamdan geliyordu. Kafeye gittik ve en sağdaki masaya oturduk. Burak çay ve su almak için gittiğinde hala olanlara inanamıyordum.

   Elinde iki çay ve bir suyla geldi ve çayları masaya bırakıp suyu da benim çayımın yanına bıraktı.

   Göz göze geldiğimizde yavaşça boğazını temizledi ve konuşmaya başladı.

"Biliyorum, şu an her şey çok saçma geliyor.. Benim buraya gelmem, sınıfa bir anda girmem.. Ama bunların hepsinin tek bir sebebi var.." Kaşımı sorguyla havaya doğru kaldırdım. Burak ise dudağını hafifçe yaladı ve dudaklarını araladı.

"Çünkü seni çok özledim.."

   Gözlerimi ondan kaçırıp önümdeki bardağa diktim.

"Tam senlik bir tepki.. Göz kaçırmak. Olsun. Sen hep böyleydin ve ben seni hala.. Çok seviyorum."

"Burak.. Biz seninle bu konuları konuşmuştuk. Sırf bu yüzden, müzik okuluna mı geldin?"

"Ben sensiz yapamadım."

"Neden ki? Dışarıda çok güzel bir hayat var. "

"Benim hayatımı sen güzelleştiriyorsun Güneş.."

"Burak, sen bana karşı çok güzel duygular hissediyorsun. Ama o hislerinin sahibi ben olmamalıyım. Ne yapacağımı, ne cevap vereceğimi.. Hiç birini bilmiyorum."

"Biliyorum. Ben buraya eski sayfaları yeniden açmak için gelmedim. Sen aynen devam et. Ben sadece sana arkadaş olmak istedim. Belki yalnızsındır diye.."

GİRDAPTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon