12.Partner

52 5 3
                                    


İyi okumalar...

İyi okumalar

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

12.Partner🌪
____________

O kara saat gelip çatmıştı. Dans eğitimi dersine sadece 15 dakika kalmıştı ve kaçma yolları düşünmekten başka birşey yapmıyordum. Kafede Buse'lerle birlikte oturuyordum ve onlar sohbet ediyorlardı.

"Böyle olmuş işte. Ben size demiştim. Başından beridir bu kızın böyle... böyle olduğu belliydi."

"Tamam kanka. Sakin. Hadi kalkalım artık. 15 dakika kalmış."

Hepsi birden hareketlendiğinde ben hala oturuyordum ve aklımdan 'karnım ağrıyor mu desem? Yok yok. O çok klişe!' aynen bu şekilde dersten kaçma düşüncelerini geçiriyordum. Konuşmalarını duymuyordum bile.

"Güneş.. Noldu ya daldın gittin?"

"Ha!?"

"Günaydın diyorum. Kalk hadi 15 dakika kaldı."

"Biraz daha otursaydık?.."

"Yok ya. Lina hoca geç kalanlara biraz takıktır." Evet. Bravo. Hem hiç becerikli olmadığım hem de öğrencilere takık bir hocanın olduğu bir derse gidiyordum.

"Sen niye dalıp duruyorsun ya? Birşey mi oldu?"

"Evet ya. Bugün yemekhanede de hiç konuşmadın?"

"Yok ya. Uf. Kızlar.. Benim size birşey söylemem lazım.."

"Noldu?"

"Ya ben dansta matematikten bile daha beceriksizim ya!.."

"Haa.. Sen o yüzden böylesin. Haha!" İkisi birden sinir bozucu bir şekilde gülüyorlardı ve ne olduğunu anlamadan onlara bakıyordum.

"Ya Güneş.. Bi dakika.." Hala gülmeye devam ediyorlardı. Bu sefer bozulduğumu onlara belli etmek istermişçesine kollarımı bağladım.

"Ihım. Tamam. Ya şimdi sen dans eğitiminden dolayı mı böyleydin? Ya merak etme. Lina hocayı bir tanısan çok seversin. Yani nasıl örnek versem... Hah! Ekin varya, hayatımda onun kadar beceriksizini görmedim. İlk gün herkes kahkahalara boğulmuştu. Ama Lina hoca sayesinde 1 ayda profesyonel gibi dans ediyor."

"Kendin de dedin. İlk izlediğimizde kahkahalara boğulduk dedin." Bunu söyledikten sonra Derin sinirli gözlerle bize baktı.

"Ben gülmedim. Komik değil acemiydi sadece. Sanki siz profesyonelsiniz." Gözlerini devirdi ve kollarını bağladı.

"Tamam tamam. Birşey demedik sevdiğine. " Derin bu sefer baya sinir olacak ki sandalyesini hızla geriye doğru itti ve yatakhaneye doğru gitti.

"Uu. Bu son cümleyi kurmayacaktın. "

"Neyse ya. Biz de gidicez şimdi. Değil mi Güneş?" Korkulu gözlerle Buse'ye baktım ve kolumu tuttu. Birlikte yatakhaneye ilerledik ve eşyalarımızı aldık. Yukarı çıkarken kocaman sınıf kendini belli etmeye başlamıştı. Önünde birkaç kişi sohbet ediyordu. Aras, Emir ve Yusuf. Yakınlaşınca onlar olduğunu anladık ve yanlarına gittik. Buse hemen Emir'in yanına geçip konuşmaya atladı.

GİRDAPWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu