40.Bölüm

16.1K 761 38
                                    

HATIRLATMA;

''Tamam üzgünüm ama gözlerin hariç baya bir güzelleştin.''

''Çok komik. Gözlerimin nesi var?'' Diyerek kaşlarımı çattı.

''Kırmızı.''

"Tamam onu anladım da nasıl geçecek böyle okula gidersem hatta dışarı çıkarsam bile bir gariplik olduğunu anlarlar. Alex?" diyerek erkek arkadaşıma döndüm.

  Alex sanki bir şeyler düşünüyormuş gibi gözlerini duvara dikmiş bakıyordu. Tabii ki kimseyi benim durumumda görmemişti. Sonuçta tüylerim çıkmamıştı, kıyafetlerimi yırtmamıştım ve ıslak köpek gibi korkmuyordum. Bir şeyler bulsa iyi olur diye geçirdim içimden.

###################

Alex birden bana dönüp gözlerini gözlerime kenetlediğimde bir şeyler bulmuş olabileceğini düşündüm. Bir şey bulamamasından korkuyordum.

''Eee bundan nasıl kurtulacağım? ''

''Odaklan.''

"Tamam odaklanayım da neye ?" dediğimde Alex başını hafifçe sola yatırdı

"Ormanda hani özel gücünü kullanmıştın. Acı verebiliyordum. Şimdi de aynı şekilde odaklan ama bu sefer  insan formuna dönmek için yap bunu."

Alex'in dediklerini dinleyip gözlerimi kapattım. Özel gücümü ortaya çıkarırken yaptığım gibi odaklandım ve kendimi insan formunda hayal ettim. Gözlerimi açıp cevap beklediğimi belirtir şekilde onlara baktım.

" İşe yaradı mı?"

Alex başıyla onayladı. "Evet oldu. Gözlerin eski renginde. Sadece vücudun aynı.Ona da bir çözüm bulamayız artık."

"Anladım. Alex teşekkür ederim. Sen olmasan bunu nasıl atlatırdım bilmiyorum. Ha unutmadan fark ettiysen kıyafetlerimi parçalamadım." diyerek elimle üzerimdekileri gösterdim.

Alex kısa bir kahkaha atıp  "Evet fark ettim." dediğinde gülümseyerek ona göz kırptım.

Nick'e baktığımda düşünceli görünüyordu. "Nick ne düşünüyorsun?"  

"Aslında düşünemiyorum." demesiyle kaşlarım çatıldı.

"Nasıl yani?"

"Gözlerin falan tamam ama Alex'in dediğini sende duydun kurtların  sonunda haberleri olacakmış. Ya onlar da sana zarar vermek isterlerse." Nick'in yüzü asılmıştı ve söylediklerinde haklılık payı olması benim de yüzüm asılmıştı fakat kendimi toparlayacak gülümsemeye çalıştım.

" Nasıl haberleri olacağını ben de bilmiyorum ama bana zarar vereceklerini düşünmüyorum. Belki sadece vampir olsam olabilirdi ama şu an hem kurt hem vampirim. Ayrıca bir kökenim yani onlar benim ve ailemin soyundan dönüştürüldüler bana kötü davranacaklarını sanmıyorum." Nick'i mi rahatlatmaya çalışıyordum yoksa kendimi mi emin değildim.

Alex sahte bir öksürükle araya girdi. "Konuşmanızı bölüyorum ama bende kurtların Angel'e zarar vereceğini düşünmüyorum. Angel'dan nasıl haberleri olacak derseniz güçlenecekler. Alfaların alfası geldiğinde kurtların gücü artar. Bunu şu an ben bile hissetmeye başladım."

Gözlerimi birbirine bastırıp açtım. "Bu işten kimse zarar görmeden nasıl çıkacağız hiç bilmiyorum."

"Merak etme asicim bir çıkış vardır." diyerwk göz kırpan Nick'e dil çıkarmamak için kendimi zor tuttum.

"Umarım. Eee hadi çözün beni artık." diyerek gözlerimle kendimi işaret ettim.

Tek elini saçlarına atıp karıştıran Nick.'e öfkeyle baktım. "Unuttuk biz seni."

KIRIK BEYAZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin