20. Bölüm

18.2K 834 17
                                    

''KAN'' Bu kanın tadı çok farklıydı .Hayvan kanı gibi değil, daha koyu, daha sıcak, daha lezzetli...Git gide yoğun bir hazza bırakıyordu kendini. Sanki kulaklarım sağır olmuştu. Boşluktaydım. Kanın tadından başka hiç bir şey hissetmiyordum. Taki Nick'in sesini duyana kadar.

''Angell!!Angel.... Bu kadar yeter! Kendini kontrol et. Durmalısın. Öldüreceksin.''

Nick'in sözleri beynime adeta elektrik yollamıştı. Şok etkisiyle dişlerimi kızın boynundan çektim. Max'in söylediğini unutmamıştım. Tekrar kızın gözlerine baktım. Gözleri kararmıştı. İlk geldiğinde ki ışık şimdi kendine karanlığa bırakmıştı.

"Daha iyisin, iyi olacaksın, buraya geldiğini ,seni getireni, bizi unut, en son barda içki içiyordun. Şimdi arkana bakmadan git. " Kız dediklerini anladım anlamında başını yukarı aşağı sallayıp arkasına bakmadan geldiği sokağa yürümeye başladı. Arkama dönüp çocuklara bakmamla Nick'in koşarak bana sarılması bir oldu.

''Başardın Angel. Tek seferde kendini kontrol ettin. Bunu çoğu vampir başaramıyordu. Ben bile başaramamıştım. Ama sen yaptın, inandın ve yaptın. Seninle gurur duyuyorum.''

Söylediklerine gülümseyerek karşılık verdim. Nick benim için gerçekten özeldi. Bana yardım etmiş kısa zamanda arkadaşım, dostum, ailem olmuştu. Birine kolay güvenemeyeceğimi sanan ben Nick'le tabularımı yıkmıştım.

Nick ve bana bakan Max'i görünce gidip ona da ben sarıldım. Ama arkadaşça çünkü kendini fazlalık gibi hissetmesini istememiştim. Ben sarılınca önce şaşırsada sonra o da bana sarıldı. Max'den ayrılınca ikisine de gülümsedim,tabiki karşılıksız bir gülümseme olmamıştı.

İlk avdan sonra karnımı doyurmuştum. Hayvan kanları o an sadece meze gibi gelmişti. Artık vampir olmayı seviyordum. Kötü bir yanı yoktu.ŞİMDİLİK...

''Eve mi gidiyoruz?nSizde beslenecek misiniz?''

Nick başını iki yana salladı.''Ben aç değilim. Sen Max?''

''Bende değilim hadi gidelim o zaman. Var mısınız eve kadar yarışmaya?''

Nick ve ben aynı anda evet diye bağırdık. Hepimiz arabalarımıza yerleşince Max eliyle işaret verdi ve aynı anda başladık. En önde Nick, sonra Max ve en son ben vardım. Nick ve Max'e yenilmemek için vitesi artırıp gaza yüklendim ve anında ikisininde geçmeyi başardım.

Eve ilk ulaşan ben olmuştum. Zaferle arabadan inip yüzleri asık iki rakibime baktım.

''Ne oldu gençler? Kıza mı yenildiniz?''

Ben bunları söyledikten sonra bir kahkaha attım ama onlar bana ters ters bakıyorlardı.Birazda korkunç.Hemen tabanları yağlayıp evin ziline bastım. Kapıyı evin hizmetçisi -Marry- kapıyı gülerek açtı.

''Hoş geldiniz efendim.''

''Hoş bulduk Marry.Ben odamdayım yemek için kaldırmanıza gerek yok aç değilim. Yukarıya çıkıyorum.''

''Tabi efendim.''

Hızla odama girip kapıyı kapattım. Tabi kapatmamla açılması bir oldu.

''Piştt Şampiyon.'' Nick elleri cebinde içeriye girip kapıyı arkasından kapattı.

''Efendim kalascım.''

''Bu saatte uyuyacak mısın yoksa? Daha çok erken.''

''Hayır uyumayacağım. Duş alsam iyi olur ama.''

''Tamam yarım saat sonra benim odama gelsene Max de gelecek bir şey konusacakmışız.''

''Olur.''

''Hadi ben çıkıyorum.Yarım saate gelirsin.''

''Emredersin babacım!!''

''Aferim benim uslu kızıma.''

''Nick!!!'' Gözlerimi kısıp dişlerimi sıktım.,

''Angel!!!''

''Demek gitmiyorsun al o zaman.'' Nick'in kafasına yatağımdaki yastığı alıp fırlattım.Tam isabet etmişti.

''Sanırım kafam kırıldı.Olamaz ölüyorum. ''

Yüzünü canı acımış gibi yapıp kafasını tutmaya başladı. Bir yandan da sahte bir şekilde inliyordu.

'' Bak bir de dalga geçiyor. Hadi çık artık.''

''Tamam hadi çabuk ol.''

İkimizde gülüyorduk. Bana şapşalca gülümseyip odadan çıktı. Bende her tehlikeye karşı odamın kapısını kilitledim.

Kıyafetlerimi üzerimden çıkarıp banyodaki kir sepetine attım. Ardından suyu ayarlayıp küveti doldurdum. İçine girdiğimde kendimi suyun rahatlatıcılığına bıraktım. Gerçekten tüm stresi atmak için harika bir duş yeterliydk.

Max'in ne konuşacağını mwerak etmiştim. Geç kalmadan duştan çıkıp havluyla kurulandım. Saçlarımı kurutup taradım. Taramam bitince bağladıktan sonra üzerime rahat bir şeyler geçirip kapının kilidini açtım. Nick'in odasına doğru yürüdüm. Kapısını çalıp gir sesini duyunca içeriye girdim. Max ve Nick yatakta oturmuş beni bekliyorlardı.

''Bizde seni bekliyorduk'' dedi Max.

KIRIK BEYAZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin