117

1.1K 102 23
                                    

10 jaar later...

Samir&Sofia zijn verhuisd en wonen op zich samen met 2 wonderkinderen Safae&Saber. Amir komt vaak langs en is getrouwd met een Turkse dame genaamd Aleyna en hebben een zoontje genaamd Ali (zowel Marokkaans als Turks vernoemd). Het contact tussen Samir en zijn ouders is niets veranderd, maar dat wilt niet zeggen dat Samir zijn broertjes en/of zusjes in de steek heeft gelaten, over zijn lijk.
Samir heeft het bedrijf helemaal aan Amir overgedragen waar nu ook Faudel (broertje van Samir, tweeling van Fatima) in werkt. Samir daar in tegen heeft zijn eigen onderneming opgestart en focust zich ook zoveel mogelijk in zijn geloof en zijn gezin. Het bedrijf draait goed dankzij de goede samenwerking die hij heeft met zijn broers.
-
Perspectief Samir

Glimlachend kijk ik naar mijn zoon die vandaag al 10 jaar oud geworden is. Als hij op mij lijkt? Totaal niet! Hij is net zo knap als zijn moeder, groene ogen en blond/bruine haren maar dan heb ik mijn prinsesje Safae van bijna 14 jaar oud dat juist op mij lijkt. Ik heb Allah swt zo dankbaar voor het geven van een prachtige vrouw en twee kinderen.
Wat vind je Saber zei ik en keek hem trots aan.
Dankjewel vader, we moeten vaker naar Turkije gaan zei Saber
Voor je het weet ben je al zo groot dat je al in je eentje kunt gaan zei Sofia die Saber glimlachend aankeek.
Ik zou je nooit alleen laten mama zei Saber, zo'n moederskindje toch.
Na een leuke avond met mijn gezinnetje te hebben gehad, vlogen we terug naar Nederland, waar we zo derest van ons leven zouden lijden...

THE END...

Ik wil jullie allereerst een gezegende maand toe wensen lieve broeders en zusters. Moge Allah (swt) onze gebeden verhoren, zonden vergeven en vasten accepteren, Ameen💙

Ook staat er een nieuw verhaal te wachten voor jullie, waar ik al een maand mee bezig ben en die zal ook één van dees online komen.

Ik wens jullie ook veel succes toe met jullie eindexamens en Insha'Allah slagen jullie allen.

Wraak vanuit het verledenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu