004

3.9K 257 40
                                    

Perspectief Samir

Na een heel schooldag Maysa te hebben geïrriteerd loop ik blij mijn lokaal uit en nam afscheid van de boys en liep ik naar mijn auto toe. Amir had me gemeld dat hij 1 uurtje moest nablijven dus stuurden ik Ilham een sms dat ik eraan kom. Ik volgde de stappen van mijn navigatie. Bij de bestemming aangekomen keek ik rond en zag dat ik in een mooie omgeving terecht kwam. Ik stapten mijn auto uit en belde op het juiste nummer aan. Ilham deed blij open en liet me naar binnen.
Wat vind je ervan zei Ilham
Is mooi hier man wollah zei ik goedkeurend
Dankjewel Samir, je hebt een hart van goud als ik jouw niet had dan had ik dit ook niet zei Ilham
Isniks jho, wanneer trek je hierin zei ik
Weet nog niet, ik moet nog wachten op mijn meubels enzo zei Ilham
Komt in orde, gaan we door ik moet nog langs Amir zei ik
Ja isgoed, ga maar alvast ik kom zo zei Ilham en ik liep naar mijn auto toe en tot mijn verbazing kwam ik Maysa tegen.
Stalk je me ofzo zei Maysa
Tss denkje je bent Kim Kardashian dat ik je moet stalken ofzo zei ik en stapten mijn auto in en niet veel later kwam Ilham en stapten ook in en Maysa keek weer als gewoonlijk afkeurend. Ik negeerde haar blik en reed naar school toe waar ik op Amir wachten.
Zo vertel wat meer over jezelf zei ik
Nou ik ben bijna 19 jaar oud en mijn ouders zijn gestorven zei Ilham
Allah y rahmoe zei ik
Ik heb nog 1 broer Rafik maar die heeft me verlaten en dat is het dan zei Ilham en veegde haar tranen weg
Je hoeft niet te huilen vanaf nu hoor je ook bij onze Familie zei ik
Dat is echt lief van jullie zei Ilham en Amir stapten de auto in.
Heey Ilham zei Amir en ik reed naar huis toe. Ze begonnen een gesprek maar ik luisterde niet omdat mijn aandacht naar een koppel ging. Ik stopten even mijn auto aan de weg en bleef kijken tot ik hun gezichten zag, Samira en nog een gozer die zaten te zoenen.
Samir wat doe je zei Ilham
Wacht hier zei ik kwaad en stapten uit en liep richting hun kant op. Samira merkte me op en ging van die gozer af.
Jij vieze hoer tfoe met jouw man zei ik woedend en liep naar die gozer toe en gaf hem een rake klap tegen zijn kaak en hij viel opgrond
Samir lieverd het is niet wat het lijkt zei Samira
Kowed van me a goedkope hoer, kom nog 1 keertje naar me toe ofzo en ik maak je leven zuur zei ik kwaad en liep terug naar mijn auto en negeerde de blikken van Ilham en Amir en reed naar huis toe. Thuis aangekomen parkeerden ik mijn auto en sloeg woedend de deur dicht, ookal had ik Samira puur voor de lust. Niemand bedriegt of flasht mij! Ik liep naar binnen toe en liep rechtstreeks naar mijn kamer en kreeg volop berichten van Samira maar ik blokkeerde haar nummer en nam mijn sport tas en liep naar beneden en nam een flesje water en een blikje redbull en zag dat iedereen me raar aankeek maar ik negeerde hun blikken en stapten mijn auto in en reed naar de sportschool. Daar aangekomen stapten ik uit en sloeg al mijn woede uit. Na ongeveer 1 uurtje stopten ik en en keek naar mijn knokkels en zag dat ze blauw/paars waren. Ik liep naar mijn auto en reed naar huis toe waar ik een lange douche nam en stapten er vervolgens uit. Ik wikkelde een handdoek rond mijn middel heen en liep naar mijn kamer. ik nam een schone Philip plein trainingspak en trok hem aan. Ik liep vervolgens naar beneden waar ik me moeder aan trof.
Zit bevel mijn moeder me. Ik luisterde en nam plaats op de stoel.
Wat is er mis met je vandaag zei mijn moeder
Niks mama zei ik
Je liegt, ik ben jemoeder je kan me alles vertellen zei mijn moeder
Er is echt niets om je druk te maken zei ik en gaf haar een kus op dr voorhoofd
Wil je deze papieren dan naar je vader brengen op werk, hij heeft ze nodig zei mijn moeder
Tuurlijk, waar zijn Fatima&Faudel zei ik
In de tuin neem je ze mee zei mijn moeder
Isgoed zei ik en nam de papieren en liep naar de tuin toe
Samir zei Fatima en rende mijn kant op
Komen jullie mee naar papa zijn werk zei ik
Ja zeiden ze in koor. Ik hielp ze beiden vanachter in stappen in mijn auto en reed vervolgens naar mijn vader's bedrijf. Ik parkeerde mijn auto netjes voor het bedrijf en nam de papieren en hielp Fatima&Faudel uitstappen en liep vervolgens met ze de bedrijf binnen. We liepen rechtstreeks naar mijn vader zijn kantoor en klopten netjes en liepen vervolgens naar binnen.
Papa gilden Fatima&Faudel uit en sprongen op mijn vader
Hee kleintjes zei mijn vader en gaf ze allebei een kusje
Hier moest deze van mama komen brengen zei ik en overhandigde hem de papieren
Waarom zijn je knokkels blauw/paars zei mijn vader
Heb te hard geslagen tegen de boksbal zei ik
Weetje het zeker zei mijn vader
99% zei ik
Isgoed a hoofd zei mijn vader
Hahaa komen jullie terug mee, dan gaan we even langs de Appie zei ik
Ik blijf bij papa zei Fatima
En jij Faudel zei ik
Ik ga met jouw mee als ik snoep krijg zei Faudel
Deal zei ik
Heb je geld nodig zei mijn vader
Neen heb genoeg van gisteren zei ik lachend en liep met Faudel naar mijn auto toe. Omdat het alleen ik en Faudel is liet ik Faudel langs me zitten en scheurden ik de straten uit opweg naar de Appie. In de Appie haalden ik de spullen die mijn moeder nodig had en liep ik vervolgens met Faudel naar de snoep afdeling. Hij pakten zeker 7 verschillende snoepjes en we liepen vervolgens naar de kassa. Ik betaalden alles af en legden de boodschappen in de kofferbak en reed toen naar huis toe. Thuis aangekomen nam ik de boodschappen uit de auto en liep ik met Faudel naar binnen toe en gaf ik mijn moeder de boodschappen aan die ze vervolgens op hun plek zetten. Ik nam plaats voor de tv en Amir ploften naast me neer.
Wat was dat met Samira zei Amir
Niets ze is gewoon een goedkope hoertje zei ik zonder Amir aan te kijken. Hij zweeg en ik zapten wat voor de tv, naar mijn goesting vond ik dat er niets nuttigs te zien was op tv dus deed ik hem uit. Niet veel later kwamen mijn vader&Fatima naar binnen toe en begonnen we samen als een gezin met Ilham aan het avond eten. Mijn aandacht ging naar Amir toen ik een snee onder zijn wenkbrauw zag, dat niet perongeluk is gebeurt. Ik zei er niets over omdat anders mijn vader door zal flippen, en hij die persoon levend zou verbranden want als het om zijn familie gaat en helemaal aan zijn gezin toont mijn vader namelijk geen genade en dat geldt ook bij mij. Na het eten hielp ik mijn moeder en Ilham met het afruimen van de tafel en liep vervolgens naar de kamer van Amir. Ik zag dat hij zat te slapen dus zal ik hem aanspreken wanneer we naar school gaan vertrekken morgen. Ik liep vervolgens mijn kamer in en kleedde me uit en deed iets simpels aan om te gaan slapen en viel niet later in slaap!

Lezen jullie ook de verhalen van ayaayatjuuh bedankt alvast!

02:25😴😴

Wraak vanuit het verledenWhere stories live. Discover now