013

2.8K 255 49
                                    

Perspectief Samir

Zeg woelah je hebt een meisje ontvoert zei Younes
Nee man gek zei ik
Wie is ze dan zei Younes
Mijn kleine zusje Ahlam zei ik
Weyow Samir dit is je zusje Fatima niet, heb je je pillen wel ingenomen. A ezel je hebt je vergist a hond. Eyow eyow je hebt een kind meegenomen alatieff, er zijn nog bewakingscamera's. A woeshoom je kan hiervoor de bak ingaan, maar in jouw geval een gekkenhuis zei Younes
A woeshoom dit is mijn zusje Ahlam zei ik boos
Ahlam?? Samir billah ik rij naar het ziekenhuis! Je bent nog steeds niet goed in je hoofd. Ahlam is er niet meer hoevaak moeten mensen dat nog tegen je zeggen! Ahlam is dood Samir, ookal doet het je zoveel pijn, ze is er niet. Je vergist je zei Younes
Rij nou maar gewoon door zodat we naar Nederland kunnen! Ik leg je in Nederland alles uit zei ik
Ben je gek, breng dat meisje terug a hoofd zei Younes
Kowed jij, ga bij Chakir in de auto zei ik boos en duwden hem de andere auto in. Ik starten de auto en reed nog snel langs mijn huis in België. Daar aangekomen stapten ik snel met Ahlam uit en liepen we naar binnen.
Heb je honger zei ik
Ja zei Ahlam. Ik liep met haar in de keuken en zag dat mijn moeder eten had gemaakt, lasagne. Ik warmde een bord voor haar op en gaf het haar toen.
Ik ga snel mijn spullen halen en dan vertrekken we oké zei ik en gaf haar een kus op d'r voorhoofd. Ik liep snel naar boven en nam 4 groten tassen en gooiden al mijn spullen er snel in. Ik liep vervolgens met mijn 4 tassen naar beneden en zag dat de jongens op de oprit reden. Ik opende alvast de deur voor de jongens en zag dat Ahlam de afwas bezig was????
Ahlam wat doe je zei ik
Aan het afwassen zei Ahlam
Nee stop, er is een vaatwasser je hoeft niet te afwassen zei ik
Vaatwasser zei Ahlam
Ja dat daar zei ik en wees naar de vaatwasser
Oh dat maakt niet uit zei Ahlam
Jawel zei ik en pakten de borden en legden ze in de vaatwasser en Ahlam liep naar de woonkamer en nam daar plaats op de bank.
Samir riepen de jongens en wenkte me mee te lopen. Ik liep naar ze toe en ze keken me raar aan.
Ik leg jullie dit straks uit oké, geloof me zei ik. Ze knikten en pakten allemaal hun spullen. Nadat we klaar waren reden we met 2 auto's terug. Ik&Ahlam in 1 auto en de rest in de andere auto. Gelukkig waren er geen grens controle en moesten we geen pasport ofzo afgeven, want die heeft Ahlam niet, ze is nog zogenaamd dood! Na een lange reis te hebben gereden waren we eindelijk aangekomen. Ik zag dat Ahlam in slaap was gevallen en ik wekten haar langzaam. Ik tilden haar op en belde aan. Mijn moeder opende de deur en keek ons geschrokken aan.
Jullie zouden toch morgen komen en wie is dat meisje zei mijn moeder, ik negeerde haar en legde Ahlam boven in mijn bed. Ik gaf haar een pyjama van Fatima en ze trok die slaperig aan. Ik stopten haar ik bed en gaf haar een kus op d'r voorhoofd. Ik liep terug naar beneden en zag dat heel de familie er was en me raar aankeken.
Samir je neemt zomaar een meisje mee en zeg dat het Ahlam is, waar zit je met je hoofd. Ahlam is dood zei mijn vader en de rest keek me aan.
Luister dat is Ahlam, mijn kleine zusje. Zoals ik al vaker zei ze is niet dood, en geen een van jullie geloofden me. Ze was al die jaren gewoon mishandeld en niemand van jullie heeft wat gedaan. En kijk daar zit ze nu, bang dat ze haar weer gaan vinden en mishandelen. Ik voel me nu schuldig omdat ik haar oudere broer ben en haar zomaar liet gaan. Maar jullie moesten zich schamen omdat jullie geen fuck om haar gaven, jullie dachten ze was dood, er niets meer aan te doen was en hebben mij dat ook laten denken, maar ik geloofden er niet in. Ik huilden om haar in me slaap ik huilden altijd om haar! Ze kwam in m'n dromen om hulp vragen elke dag! Ik vertelden jullie dat altijd maar jullie verklaarde me als gek en kijk daar zit ze nu! Bang en teleurgesteld op jullie en op mij en daar geef ik haar gelijk in. Als ik haar vandaag niet gevonden had dan geloofden ik nog steeds in jullie onzin, dat ze dood was. Mijn kleine zusje, jullie nichtje, jullie dochter en jullie vergaten haar zomaar. Ik schaam me en haat jullie nu allemaal zo hard! Ze was en is niet dood en jullie deden niets, jullie zijn lafaards, allemaal 1 voor 1, schaam jullie schaam jullie diep. Ik kijk jullie nu met moeite aan, hoe harteloos jullie zijn, en die kind dat jij draagt is en zal niets van mij zijn zoals jullie vanaf vandaag ook niets van mij en Ahlam zijn. Ik zal haar zelf opvoeden als een broer, neef, vriend en vader figuur. Jullie zijn toch allemaal nietsnutten.... Ze leeft gewoon zei ik huilend en spuugden voor hun allemaal. Ze keken me met groten ogen aan en ik gaf ze allemaal een vieze blik en liet ze zo achter. Ik liep naar boven toe en deed wat makkelijks aan en ging langs Ahlam liggen. Ik deed mijn arm over haar heen en trok haar stevig tegen me aan. Mijn zusje, mijn alles, ik zal haar beschermen tot de dood. Desnoods geef ik mijn leven voor haar op dan dat zij eronder moet lijden.
Ze leeft, ze leefden al die jaren gewoon! Ahlam mijn zusje! Ik snoof haar geur op en viel langs haar in slaap, mijn zusje, die ik als een diamant zal beschermen!❤️

Morgen school, dus dat wil zeggen dat ik niet elkedag een deel kan plaatsen! Maar ik zal mijn best doen!Xx

Wraak vanuit het verledenWhere stories live. Discover now