008

3.4K 243 31
                                    

1 week later...

Perspectief Samir

Vandaag mag ik eindelijk naar huis toe! Ik moet wel rustig aan doen, want last aan je hersenen is niet niks. Mijn spullen zitten allemaal in een tas en nu nog wachten tot oom Imad komt. Hij gaat me naar huis brengen, omdat mijn vader een zogezegde vergadering heeft die hij niet kon missen. Er werd geklopt op mijn deur en oom Imad kwam binnen.
Blij dat je naar huis mag zei oom Imad
Tuurlijk ik ben deze kamer beu zei ik en hij droeg mijn tas en we liepen het ziekenhuis uit. We stapten zijn auto in en hij reed zotezien niet naar huis toe.
Naar waar gaan we zei ik
Zie je zo wel zei oom Imad en hij reed verder totdat ik een plakkaat België zag. Ik keek hem verward aan maar hij zij niets, totdat hij stopten voor een mooi groot huis. Hij stapten uit en ik volgden hem maar. Hij gaf me sleutels van de huis en ik keek hem nog steeds raar.
Dit is je nieuwe huis Samir zei oom Imad
Ben ik echt uit huis gezet zei ik
Het is voor je eigen best wil Samir, je vader heeft wat problemen en het beste is dat jij hier blijft zei oom Imad en reed weg en liet me hier alleen, wat is dit?? Ik liep toch naar binnen toe en zag dat het een groot huis was, maar wat ben ik hiermee?? Ik wil hier niet zijn, ik wil thuis bij mijn ouders en broertjes en zusje zijn. Ik keek rond en een telefoon ging af en ik nam maar op.
Hallo zei ik
Samir lieverd zei mijn moeder
Wat is dit mama, wat heb ik jullie misdaan zei ik
Het is voor je eigen best wil Samir zei mijn moeder
Weetje jullie zijn ziek in jullie hoofd, tis te zien dat ik jouw echte zoon niet ben en jullie me zomaar naar België sturen zei ik woedend
Het zit niet zo Samir zei mijn moeder
Is het wel, wie gooit zijn zoon weg hè? Waarom stuur je Amir niet weg ofzo zei ik kwaad en hing op. Wat zijn dit voor mensen! Ik liep naar boven en zag dat al mijn spullen mooi in kast waren gelegd. Zolang ik Samir (..) heet blijf ik niet in deze huis. Ik liep naar de garage toe en had keuzes tussen 5 auto's. Ik koos voor de Mercedes C63 en gaf het adres van thuis toe, mijn echte thuis in Arnhem. Ik volgden de stappen van mijn navigatie en na 3 uurtje te hebben gereden stapten ik uit en zag dat alles op grond lag ofwel gebroken was, wat is hier gebeurt en waar is iedereen?? Ik keek rond en geen een voorwerp was nog heel?? Waar zijn mijn ouders, Amir, Fatima&Faudel. Ik toetsten paniekerig het nummer van mijn vader in en er gingen steken door mijn hoofd heen.
Samir zei mijn vader
Waar dafuq zijn jullie en wat is er gebeurt thuis zei ik
Samir ga daar snel weg, je bent niet voor niets naar België gestuurd zei mijn vader schreeuwend
Pap ik wil antwoorden zei ik
Ga daar weg en rijd naar oom Nabil's lounge toe zei mijn vader en ik hing op. Ik stapten mijn auto in en reed naar oom Nabil's lounge toe. Ik stapten uit en liep naar binnen toe waar dat oom Tarik me de weg wees naar een vreemd gangetje dat ons leed naar een deur. Oom Tarik opende de deur en zag mijn vader en oom Safouane en Nabil mikken met een geweer op onze richting.
Rustig man zei ik en keek ze raar aan
Samir waarom ben je gekomen zei mijn vader
Omdat ik antwoorden wil zei ik
Dit zijn jouw zaken niet zei mijn vader
Dat zijn ze wel zei ik kwaad
Trouwens waar is mam en de kids zei ik
Ze zijn in Frankrijk zei mijn vader
Pap wat is er aan de hand, laat me je helpen. Ik ben 18 jaar, volwassen genoeg toch zei ik
Je hebt gelijk ga zitten zei mijn vader. Ik luisterde en nam plaats op de bank en hij nam tegenover me plaats.
Vroeger was k ook niet de braafste zoals k je al had eens verteld. Ik was bekend als grootste dealer en zoals je weet 1 maal erin kom je er niet meer uit. K sta dus ook opgegeven bij oom Nabil's lounge, dat is mijn lounge van vroeger. Maar je oom s ook niet 1 van de slimste en zit nu even in de shit. Dus gaan ze achter je familie aan, daarom stuurden k je naar België en de rest naar Frankrijk zei mijn vader
Wat een kutzooi man, wat als ze mam ofzo pakken zei ik kwaad, niemand komt aan mijn familie.
Dat gebeurt niet Samir er s daar zo'n 25 man zei mijn vader
En jij blijft hier, ga je dan niet naar ze toe. Ze hebben je nodig pap zei ik
K kan niet Samir, ze volgen mij overal zei mijn vader
Wat als ze een kogel door een van onze kop schieten, wat ga je dan doen zei ik woedend
Samir doe rustig dat gebeurt niet, ze komen achter jouw aan daarom dat k je naar België stuurden zei mijn vader
Waarom ik? Zei ik
Omdat jij heeft meest op me lijkt en de oudste bent, Samir doe voorzichtig wat je doet en heb altijd een gun bij je zei mijn vader
Een gun, ben je gek k ga geen mensen neerknallen zei ik
Samir ofwel knallen ze jouw neer ofwel is het andersom zei mijn vader
Geef me die gun hier, niemand komt aan mijn familie zei ik
Doe niet phel je zit in een film a hoofd, dit is serieus, dit is mannen werk wat je vanaf vandaag zult blijven doen en je mijn plek in neemt als hoofd dealer Samir zei mijn vader en keek me trots aan.
Voorwat trots, k wordt dealer, nee k ben dealer, wat zal mijn vrouw ervan vinden later als ze dat weet? Nah fuck hun k ben nu officieel Samir (..) opvolger van Marouane (..) waar ik trots op mag zijn om mezelf zijn zoon, eerste zoon te noemen/zijn.

Oh lieve Samir, zal dat wel de juisten keuzen zijn? K twijfel...
-lees ook de verhalen van Sgatjuuhxx & okeoke_
-04:28 wollah mijn slaap ritme is zo naar de kloten man!
-GoodNight!❤️

Wraak vanuit het verledenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu