112

1.3K 147 43
                                    

Perspectief Samir

Verslagen en woedend keek ik naar het nieuws. "Vliegtuig van meneer Samir (..) crasht na een vreselijk ongeval, tijdens zakenreis."
Mijn telefoon rinkelde, maar ik liet m afgaan. Woedend sloeg ik met volle kracht tegenaan het muur. Hoe kon hij, wat als ik er echt inzat? Denkt hij dan echt niet na?
Nadat mijn telefoon voor de zoveelste keer afgaat nam ik tenslotte op.
Je had jammer genoeg gelijk neefje, ze zijn er allemaal kapot van zei oom Nabil
Ik wil ze beiden hebben, dood liefst zei ik eentonig
Rustig oké. Ik begrijp je volkomen, je bent kwaad zei oom Nabil
Ik vermoord ze wel zelf, desnoods op dezelfde manier als dat ze mij wilden doodde zei ik
Samir kalm aan, ik heb al een paar man gestuurd voor Qasim. Jouw vader komt zodadelijk langs hier in de lounge zei oom Nabil
Prima, ik kom ook zo zei ik koppig en kwaad.
Samir jij blijft daar zodra ik je vader gesproken heb, rijd ik jouw richting zei oom Nabil en hing op en ik gooide kwaad mijn telefoon tegenaan de muur, klote dit man. Hij was ook net nieuw, tfoee. Ik hoorde de voordeur opengaan? Ik verstopte me achter de kast in de woonkamer en hield mijn gun goed vast, totdat ik Adam en mijn neefje Mo zag staan?
Samir we weten dat je hier bent. We komen je helpen, hand op de Koran zei Mo en ik kwam tevoorschijn maar hield mijn gun nog steeds op hen.
Wat doen jullie hier zei ik en keek ze woedend aan.
Ik kom mijn neef helpen zei Mo en van hem geloofde ik het wel en keek Adam vuil aan.
Ik weet er zijn fouten gemaakt in het verleden, maar ik geef om mijn zusje Samir. Ik moet haar keuze dan maar accepteren, om met jouw verder te gaan maar dat gaat het niet om zei Adam
Ik heb je hulp niet nodig zei ik en ik sloot de voordeur dicht, voordat er iemand komt.
Samir kom op, ik wil het zo dan gelijk rechtzetten met jullie allen. Je weet niet hoeveel pijn het doet als broer, om je kleinste zusje te verliezen zei Adam
Adam ik wil je hier niet bij betrekken. Je weet nooit wat er kan gebeuren, je hebt een gezin dus blijf bij hen zei ik en hij schudde zijn hoofd.
Jij hebt toch een gezin zei Adam
Maar ik doe dit juist voor hen, mensen denken dat ik ben omgekomen in het vliegtuig, dat gepland was. En wil je weten door wie? Juist ja het was mijn vader en Qasim zei ik en zag Adam en Mo geschrokken mijn kant op kijken,
Je vader? Zeiden ze beiden
Ja mijn vader, we weten allen goed genoeg hoe gevaarlijk het zal aflopen zei ik en mijn telefoon ging af en zag dat het Soufiane was en nam op.
We zijn aangekomen zei Soufiane wat me een rustgevende gevoel gaf.
Goed, zorg dat je er alles onder controle krijgt en hoe is het met hen zei ik
Nouja met Safae is het goed, maar Sofia weet ik niet man. Ze zegt geen woord en zit er maar stilletjes bij zei Soufiane
Pas me de telefoon door zei ik
Samir j... zei Soufiane en ik onderbrak hem.
Geef nou maar de telefoon door zei ik en liep naar boven.
Ja hallo hoorde ik Sofia's lieve stem zeggen.
Hey, alles in orde met je zei ik
Omg Samir. Ja het gaat prima en met jouw zei Sofia en hoorde aan haar stem dat ze zat te huilen.
Schat huil nou niet, met mij gaat het prima. Voor je het weet zijn we weer samen oké zei ik terwijl ik met mijn hoofd tegen de muur aanleunde.
Ik ga hangen Samir, ik moet wat liggen zei Sofia, die me wel bezorgd maakte.
Hoezo voel je je niet goed zei ik
Geen zorgen, het zal wel komen doordat ik zolang in een auto zat. Ik hou van je zei Sofia en hing op.
Ik ademde diep in en uit, en liep naar beneden. Dit keer trof ik Mo, Adam en oom Nabil aan.
Wat zei hij zei ik direct en keek naar oom Nabil.
Hij ontkent de feiten. Hij zei dat hij er nu voor zijn gezin moet zijn en ik weet goed genoeg wanneer je vader liegt. Dus heb ik je andere ooms ingelicht exclusief Safouane zei oom Nabil en ik knikte lachend.
Er voor zijn gezin zijn zei ik nog steeds lachend maar was vanbinnen woedend.
Zorg dat jullie Qasim te pakken krijgen en hem hier bezorgen zei ik
Samir nee, ze moeten denken dat je er niet meer bent zei oom Nabil
Geen zorgen, Qasim zal de kans niet eens krijgen om het aan iemand te vertellen zei ik met een enge grijns op mijn gezicht totdat Mo voor me kwam staan.
Er wordt hier niemand gedood, hoor je me. Ik snap nu wel wat er gaande is, maar geloof me je wilt niet meer mensen op je geweten hebben zei Mo en ik schudde mijn hoofd.
Ik vermoord hem zei ik
Nee dat doe je niet. Gek, wat moeten je kinderen later wel niet van je denken. We houden hem zolang mogelijk vast, we martelen hem wel. Maar er wordt niemand gedood. Mijn mannen helpen je hier ook bij zei Mo en ik knikte maar wat.
Waar is Sofia trouwens zei Adam
Veilig zei ik
Waar? Zei Adam, Wollah hij werkt op mijn zenuwen.
Wat boeit jouw dat man zei ik kwaad
Het gaat wel over mijn zusje zei Adam nu ook kwaad.
Fijn voor je, maar je hebt het ook over mijn vrouw. Dus niet al te veel vragen stellen hafak. Ik heb het nu te zeggen over haar zei ik
Safe klaar, wat zijn jullie ongesteld? Adam maak je maar geen zorgen je zusje en nichtje zijn veilig er kan ze niks overkomen zei oom Nabil.
Ewa wat gaan we doen, met onze vingers draaien ofwat. Yallah zorg dat die flikker opgepakt wordt zei ik en keek ze alle 3 aan.
Ze zijn er al mee bezig Samir zei Mo en ik rolde met mijn ogen. Wollah ik irriteer me laatste dagen snel aan mensen.
Maar ik ga je broertje zo ophalen zei oom Nabil
Breng hem naar hier, ik wil hem niet zien lijden zei ik
Samir, je weet dat dat niet kan zei Mo
Breng me nou mijn broertje. Hij is te vertrouwen ja, ik doe hem dit niet aan want hij vergeeft het me anders nooit zei ik en ze knikten maar en ik liep naar boven en liep een kamer in. Blijkbaar was het de kamer van Soufiane. Ik keek de kamer rond en mijn ogen bleven hangen naar een trouwalbum, fakka met deze man. Uit nieuwsgierigheid keek ik in de fotoalbum en kreeg ik shen hartinzinking. Is Soufiane de man van Samira? Samira hoertje? Mijn soort van ex als je dat kan noemen. Awel eerder een wijf met psychische problemen. Dit meen je toch niet? Ik heb haar laats nog lounge van mijn oom gezien, erg man. Wollah Soufiane is goeie jongen, ik zeg je eerlijk. Hoe komt hij dan aan Samira? Samira die heel Nederland heeft gehad? Zou Soufiane echt voor haar gevallen zijn door haar schoonheid en lichaam? Want eerlijk Samira is niet lelijk hoor, maar kom op. Iedereen heeft het over haar en heeft het met haar gedaan. Zelfs ik waar ik helemaal niet trots op ben, want als je nu eenmaal getrouwd bent ga je denken van wat ben ik een klootzak geweest. Samira heeft zeker geprofiteerd van de zaak dat ze Soufiane zover had gekregen om met haar te trouwen. Want geloof me, niemand zou met haar willen trouwen maar letterlijk "niemand"!
Dit is echt zonde man, zoals ik al zei Soufiane is echt een goeie jongen.

Even een korte mededeling, ik ben jullie niet vergeten!!! Zoals jullie weten zijn de examens volop in gang en dat is niet even makkelijk voor elk persoon!
Ik beloof dat ik na mijn examens volop weer zal gaan schrijven.
Mijn excuses en succes nog met jullie examens, zet m op!Xx

Wraak vanuit het verledenWhere stories live. Discover now