089

1.4K 121 29
                                    

Perspectief Samir

In België aangekomen, parkeerde ik de auto voor de deur. Ik keek langs me en zag Sofia slapen, er toverde direct een glimlach op mijn gezicht. Ik wekte haar voorzichtig en ze stond op en keek me glimlachend aan.
We zijn er lieverd zei ik en Sofia keek naar het huis.
Wauw, het ziet er nu al prachtig uit zei Sofia en stapten de auto uit, dit is niet het huis waar ik altijd naartoe ging met de jongens of die ene keer met Maysa. Dit is een heel ander huis, die ik op mijn 18de heb laten bouwen zonder dat iemand er van afwist. Het huis zelf is ingericht door een Marokkaans bedrijf dat zich bezig houden met het in meubelen van huizen. Ik nam de twee tassen met een hand en hield SofiaNs hand vast en liep met haar naar binnen en ik zeg je eerlijk, dit is klasse vriend. De woonkamer is spierwit met pastel blauwe kleuren dat soms afgebroken werdt met grijs. De keuken zelf is mooi wit met grijze kastjes. Het huis is wat kleiner dan wat ik in Nederland heb, maar veel verschillen ze niet hoor.
Wat vind je zei ik
Prachtig, echt waar zei Sofia die nog om zich heen aan het kijken was en ik nam haar bij haar middel vast vanachter. Ik gaf haar zachte kusjes in haar nek, en voelde haar hartslag tekeer gaan. Ze draaide zich in een keer om en ik plaatste mijn handen op haar billen en schoof haar dichter naar me toe en gaf haar een kus dat naderhand ruwer werdt.
Je maakt me helemaal gek zei ik tegen haar lippen aan en duwde haar tegen de muur aan. Haar handen plaatste ik boven haar hoofd en ging verder met wat ik bezig was, Sofia duwde me de bank op en kwam op me liggen en keek me sluw aan. We waren verder bezig en we waren zo goed als bijna uitgekleed totdat Sofia haar terug trok.
Even vol houden zei Sofia en maakte haar bh bandjes terug vast, pff ze maakt me echt waar helemaal gek!
Ik hou van je, jeweet echt niet wat ik met je ga doen als je bevallen bent he zei ik hees in haar oor en gaf haar nog een kus in haar nek.
Jij mij, of ik jouw zei Sofia die me sluw aankeek in haar lingerie die net niet onder haar billen viel, oeefff.
Je zweet helemaal lieverd gaat alles wel goed zei Sofia expres en bukte naar me toe, waardoor ik een goede inkijk in haar borsten had.
Prima zei ik en ze gaf me een snelle kus en kleedde haar verder aan. Ik stond ook op en kleedde me ook terug aan, want ik lag maar met mijn boxer.
Wat vindt je ervan als we gaan zwemmen zei ik tegen Sofia die me goedkeurend aankeek.
Maar ik heb helemaal geen bikini bij ofso zei Sofia
Ik heb boven normaal gezien wel wat voor je zei ik lachend naar haar toe en trok haar mee naar boven. Ik trok haar onze slaapkamer in en opende een kast voor haar, waar allerlei bikini's hingen.
Ik weet niet of je het mooi vindt, maar dit zijn modellen van 2 jaar terug zei ik en ze keek me lachend aan.
Tuurlijk zijn ze mooi gekkerd zei Sofia en haalde er een knal roze bikini uit met zwarte details. Ik zelf liep naar mijn kast een haalde er een zwarte zwemshort uit en draaide me om naar Sofia die haar zat uit te kleden.
Zie je het goed zei Sofia
Je moest eens weten zei ik en gaf haar een knipoog. Ze liep in haar ondergoed de badkamer in, ze schaamt zich nog steeds als ze zich zit uit te kleden voor me. Ik kleedde me snel om in mijn zwemshort en droeg er mijn Lacoste shirt boven op. Ik nam mijn zonnebril en nam een tas met 2 handdoeken en schone kledij voor mij en Sofia. Ik hoorde de badkamer deur open gaan en zag Sofia de badkamer uitlopen en ik hielde mezelf in, pfff.
Is het niet een beetje te zei Sofia en stond voor de spiegel, onzeker naar haar te kijken.
Ik heb liever dat je er een short bij aan doet zei ik en Sofia keek me aan.
Hoezo dat, vindt je m niet goed passen zei Sofia
Niet van dat, hij staat je zelf prachtig, maar dat wil ik voor mezelf houden. Ik wil niet dat die jongens je straks aan kijken als hongerige beesten zei ik en Sofia liep mijn kant op.
Is mijn mannetje jaloers, zo schattig zei Sofia en kneep in mijn wangen en droeg gelukkig zonder probleem een short. Ze nam ook een T-shirt van me die ze aandeed en gooide haar haren in een losse knot, wat ik altijd mooi bij haar heb gevonden. Ze deed haar zonnebril nog op en keek me aan.
Op wat wacht je nog zei Sofia en ik trok haar mee naar beneden.
Ik gooide de tas in de kofferbak en reed met mijn wifey naar een leuk zwembad hier niet ver vandaan.

Perspectief Sofia

Aangekomen bij het zwembad, dat zich buiten plaats vond. Betaalde Samir snel voor ons beiden en huurde we twee ligstoelen. Het was aardig vol met zowel meisjes als jongens. Ik zag gelijk blikken mij en Samir's kant op en dat merkte Samir ook en sloeg zijn arm om me heen.
We namen plaats in onze ligstoel en Samir deed zijn shirt uit en gelijk keken zoveel meiden Samir aan, een gevoel van jaloersheid kwam in me op maar ik negeerde het.
Gaat alles wel goed zei Samir
Ja prima, kom dan smeer ik je snel in zei ik en Samir glimlachte lief naar me en ik smeerde hem in, terwijl ik blikken op mijn rug voelde branden.
Dankjewel, kom dan smeer ik jou nu in zei Samir en smeerde me in en bleef even bij mijn bolle buikje, die flink gegroeid is hangen.
Mijn kleintje moet ik wel zeker beschermen he zei Samir en smeerde mijn bolle buikje goed in.
Ik niet dan zei ik en Samir keek me glimlachend aan.
Tuurlijk wel zei Samir en drukte zijn lippen opeens op die van mij.
Negeer die jaloerse blikken, ik ben van jou en jij bent van mij oké zei Samir in mijn oor met een knipoog en ik keek hem glimlachend aan. Ik besloot om Samir's shirt uit te doen en negeerde de blikken van de jongens en zag Samir geïrriteerd voor zich uit kijken.
Ik keek Samir lachend aan en trok hem het zwembad in.
Doe je wel voorzichtig met je buik zei Samir terwijl ik op het randje van de zwembad zat. Samir sprong vervolgens het zwembad in en kwam tussen mijn benen staan.
Is wel flink gegroeid he zei Samir wijzend naar mijn buik en ik knikte lachend.
Het is ook bijna zijn/haar tijd om eruit te komen zei ik en plaatste mijn hand op mijn buik. Na gezellig gezwommen te hebben, liep ik alvast door naar de auto van Samir terwijl Samir even wat drank wou gaan halen. Ik stapten de auto in en nam er mijn telefoon bij en zag verschillende berichtjes van iedereen. Ze vroegen zich af als alles wel oké is en waar we zijn?
Samir stapten de auto in en keek me glimlachend aan.
Ze vragen zich af waar we zijn, ze zijn ongerust omdat we plots vertrokken zijn zei ik en keek Samir aan.
Kijk hier kan ik niet meer tegen? We zijn een getrouwd koppel, we zorgen voor elkaar en genieten nu eventjes. Waarom moeten ze weten waar we zijn, dat gaat hen toch niets aan? Trouwens waarom sturen ze mij niet als ze ongerust zijn Zei Samir geïrriteerd
Ze willen gewoon niet dat ons wat overkomt Samir zei ik en nam zijn hand vast.
Ik wil nu genieten met z'n tweeën, zonder zorgen of dergelijke. Zet je telefoon nou maar gewoon uit, we gaan genieten van deze weekend oké. Ik kan heus voor mezelf en jou zorgen zei Samir en drukte een kus op mijn wang en ik keek hem glimlachend aan.

Perspectief Samir

Na het zwembad, zijn we nog wat gaan eten in een Marokkaans restaurant. We hebben veel bijgepraat over de afgelopen dagen maar over de gebeurtenissen zullen we een ander keer praten. Ik wil nu genieten met mijn vrouwtje, zonder stress aan mijn hoofd of dergelijke.
In ons huis in Nederland zijn ze al hard aan het werk en is de babykamer gelukkig niet aangeraakt ofso. Dus voor de babykamer moet ik me geen zorgen maken. Wanneer dit alles voorbij is, pak ik Sofia en mijn kind met me mee en gaan we weg. Weg van alle gebeurtenissen. Ik heb dit nog niet met Sofia besproken, maar dat komt nog wel. Ik wil dat mijn kind en mijn andere kinderen die erna volgen, een gelukkig leven kunnen gaan lijden. Niet hier Arnhem. Ik had eerlijk gezegd andere steden in Nederland in gedachten, maar dat zijn zorgen voor later.
Aan wat denkje zei Sofia die me starend aankeek terwijl ze in mijn armen ligt.
Over onze toekomst zei ik en keek haar dit keer ook aan.
Ik ben bang Samir zei Sofia
Dat hoef je niet te zijn, binnenkort is dit alles voorbij. Dat beloof ik je en dit keer ga ik die belofte na zei ik en Sofia keek me glimlachend aan.
Weetje, morgen is het precies nog een maandje en dan is mijn wondertje uitgerekend. Ik kan dus gewoon elk moment bevallen zei Sofia blij en staarde verliefd naar haar buikje.
Ik kan niet wachten om vader te worden van een kind waarvan jij de moeder wordt zei ik menend en omhelsde haar.

Mijn laatste examen voor dit schooljaar zit er op, nu nog afwachten voor mijn eindresultaten!!

Wraak vanuit het verledenحيث تعيش القصص. اكتشف الآن