009

3.6K 234 40
                                    

Perspectief Samir

Pap k weet niet als k dit wel wil zei ik
Waarom niet, k wil dat jij mijn taak overneemt en niet zo een of andere sukkel zei mijn vader
Pap k zit nog op school enzo zei ik
Samir je bent over 3 maanden afgestudeerd, denk er goed over na tzou jammer zijn als je dit niet aanneemt zei mijn vader
We praten er nog over zei ik
Mohiem jij rijdt terug naar België begrepen zei mijn vader
K zou toch helpen zei ik
Er valt nu niets te doen, we bellen elkaar nog zei mijn vader en we namen afscheid van elkaar en k liep terug naar mijn auto. Ik stapten mijn auto in en op dat moment belde Chakir me op.
Ewa wat doet onze ziekenpatiënt zei Chakir
K zit in mijn auto k vertrek zo dadelijk naar België zei ik
Weyow rij langs mijn osso k kom met je mee zei Chakir
Saaff maak al een tas klaar voor je kleren enzo we blijven daar wel eventjes zei ik
Saaff isgoed zei Chakir en hing op. Nou dan vragen we Younes ook gelijk mee. Ik belden hem op en hij nam direct op.
Ewa Samir zei Younes
Heb je zin om een paar dagen naar België tegaan met mij en Chakir zei ik
Tuurlijk kifesh je vraag dat, wanneer gaan we dan zei Younes
Nu, k rij eerst langs Chakir en dan langs jouw maak je klaar zei ik
Saaf zei Younes en hing op. Ik starten mijn auto en reed naar Chakir. Ik stopten omdat het rood licht was. Ik zag Maysa oversteken en onze ogen kruisden met elkaar. Ze keek de andere kant op en liep door. De lichten sprongen op groen en ik reed verder.
Bij Chakir's huis aangekomen moest ik zoals gewoonlijk een kwartiertje wachten en toen kwam hij. Hij stapten in en wou wat zeggen maar ik was hem voor.
Bespaar me je uitleg zei ik en reed door naar Younes. Ik tuten en gelijk kwam hij naar buiten toe en gaf Chakir een dodelijke blik van dat hij naar achter moet zitten. Chakir stond vermoeiend op en ging vanachter zitten. Younes legden zijn tas in de kofferbak en stapten vervolgens ook langs mij in.
Wollah je pa heeft gevaarlijke waggies zei Younes
Nee, dit is mijn auto zei ik
Meen je niet zei Younes
Wollah wel ik heb er nog 4 staan, nee 5 met mijn vorige auto erbij in België zei ik
Wejow Wollah dit gaan gekke dagen zijn, rij rij zei Younes. Ik en Chakir lachten en ik reed door. Younes deed khaled- Trigue Lycée op. We zongen en dansten in de auto totdat we aan de grens waren en werden tegen gehouden door de Politie. Ik stopten aan de kant en die flik van de vorige keer kwam.
Sow jij weer met een andere auto, de zaken gaan goed van je vader zei hij lachend
Wat moet je, je hebt vorige keer al alles opgevraagd zei ik
Weet ik alle 3 uitstappen we gaan deze auto controleren op drugs zei hij, deze meent hij toch niet?
Ik wacht zei hij en we stapten de auto uit. Die flik gaf een seintje aan een andere flik die met een hond aankwam. Na een controle van een dikke 10 minuten mochten we doorrijden. Omdat ik zo een hoofdpijn had liet ik Younes rijden en nam ik ondertussen een pijnstiller in, nog een dikke uurtje rijden.
Aangekomen bij mijn huis stapten we uit en pakten Younes&Chakir hun tassen en liepen we naar binnen.
Weyow Wollah s Ghataar hier, nu nog alleen wijven fiksen en gaat geweldige avond worden zei Chakir
Zwz broertje zei ik
Safe kom we gaan ons klaarmaken dan gaan we lounge pakken tis al 19:48 zei Younes
Saaff zei Chakir en we liepen met z'n allen naar boven toe en liepen een kamer in. Ik liep naar de badkamer in mijn kamer, er is trouwens in alle slaapkamers een badkamer voorzien. Ik nam een douche van een kwartiertje. Ik liep er vervolgens uit en deed een zwarte jeans aan met een rode Kenzo pull. Ik deed mijn haren in een model en spoot mijn sterke mannenparfum en mijn Rolex horloge. Ik nam nog snel mijn zwarte Moncler jas en liep naar beneden. Ik zag dat de jongens er ook goed uitzagen en we liepen naar de schoenen kast. Ik nam mijn louboutin sneakers en deed hem aan. Ik liep met de jongens naar de garage waar de auto's staan. We zouden elk met een apart auto gaan. Chakir nam de donker grijze Bentley, Younes nam de donker blauwe Porsche en ik nam mijn zwarte Bugatti. We stapten elk onze auto in en ik reed voorop. Dit gaat een gekke avond worden. Ik reed naar een lounge en we parkeerde voor de lounge. Alle ogen waren op ons gericht en we stapten de auto uit. We liepen expres hc naar binnen en namen een tafeltje met ons drieën. We hadden 3 shisha's besteld, 5 Redbull's, 1 fles Bacardi en 2 Wodka flessen. Gelijk liepen er een paar dames onze richting op. Eentje trok me mee naar de dansvloer en schuurde erop los. Ik blowden en dronk van alles, ik dronk niet te veel want ik moet nog naar huis rijden. Ik ging terug zitten en nam paar poffen. Het meisje kwam op me zitten en kusten me volop. Ik zag dat Younes en Chakir aan het filmen waren voorop Snapchat. Ik keek op mijn telefoon en zag dat het 02:53 was. We stonden op en elk van ons nam een meisje mee en we reden naar huis toe. Thuis aangekomen nam ik nog paar flessen en dronk hem op, ik was zo dronken man. Het meisje trok me naar boven toe en ik gooide haar op mijn bed. Ze keek me sluw aan en kusten me ruw. Ik kusten haar volop en trok haar kleding uit. Ze lag nu alleen in haar lingerie en ik trok mijn pull uit en mijn broek, ik had nu alleen mijn boxer aan en ze trok me naar zich toe. Ik kreeg opeens hevige steken in mijn hoofd en duwden haar van me af.
Wat doe je flikker zei ze
Kowed van mij a kk hoer zei ik en ze raapten haar kleding op en ik sleurden haar het huis uit. Ik begon stilletjes aan weer zwart te zien. Ik zag wazig en nam mijn pilletje snel in en na een tijdje zag ik weer beter. Younes kwam naar beneden en keek me geschrokken aan.
Samir gaat het wel zei Younes, ik knikten maar wat en had enorme hoofdpijn. Younes steunde me en we liepen naar boven toe hij legden me in mijn bed en niet veel later sloten k mijn ogen.

Samir😨??...

Wraak vanuit het verledenWhere stories live. Discover now