047

1.8K 152 17
                                    

Perspectief Samir

Vermoeiend open ik m'n ogen door m'n telefoon die afgaat.
Ja zei ik met m'n ochtend stem
Samir Samir weet jij waar Maysa is en haar familie doe haar aub niets aan, ze draagt m'n kind hoor ik Imran zeggen aan de andere kant van de telefoon.
Ik heb niets gehoord zei ik vermoeiend
Samir alstublieft doe haar niets aan. Ik kom zo richting België zei Imran bezorgd
Isgoed broer zei ik en hing op. Ik keek hoelaat het was en ik zag 06:38 serieus Imran??!! Ik belde Ilias op om te vragen waar Maysa is.
Sinds wanneer sta jij zo vroeg op zei Ilias klaar wakker aan te horen van zijn stem.
Weet jij waar Maysa is zei ik
Ohja goed nieuws broer, we hebben ze allemaal hier zei Ilias
Doet Maysa niets aan Ilias zei ik en stond op
WoW waar komt dit vandaan zei Ilias
Ze is zwanger man van Imran zei ik
Maar... Zei Ilias
Kijk raak geen van ze aan totdat ik kom begrepen zei ik en hing op. Ik kan Imran dit niet aan doen. Hij heeft veel voor me gedaan, hij wordt vader en dan begrijp ik dat hij het kind ook werkelijk wilt. Ik liep met m'n voetbalshortje en een T-shirt naar beneden. Het lijkt wel school man, dat ik zo vroeg op ben. Ik liep de keuken in en zag Sofia?? Dansend en zingend ontbijt maken, hahahha. Ik kuchte en ze draaide zich geschrokken om.
Hoelang sta je hier zei Sofia rood
Lang genoeg om te weten dat je niet kan zingen en dansen zei ik lachend. Ze keek me droog aan en deed verder.
Waarom ben je zo vroeg op zei Sofia en keek me raar aan.
Waarom ben jij zo vroeg op zei ik en keek haar vragend aan.
Ik vroeg het eerst zei Sofia met een glimlach
Ik ben de man, dus ik stel de vragen zei ik met een grijns
Pff. Nou ik ben altijd zo vroeg op dus dacht ik zal maar een ontbijtje maken want wie staat er nog zo vroeg op, maar zie hier zei Sofia wijzend naar me.
Hmm leuk, maar ik denk dat we ontbijten gaan skippen zei ik
Waarom zei Sofia en keek me dit keer vragend aan
Nou we gaan weer naar Frankrijk, dus maak je klaar we ontbijten buiten zei ik en trok haar mee naar boven. Ik wekte de rest en liep m'n badkamer in. Ik heb toch besloten om met iedereen terug naar Frankrijk te gaan, want je weet nooit als je een huis voor de meiden laat. Ik nam een snelle douche en liep er vervolgens uit. Ik nam m'n rode Nike trainingspak en deed hem aan met m'n pet. Ik spoot wat parfum en liep naar beneden.
Goedemorgen zei Sabrine en gaf me een kus op m'n wang. Ik zei niets terug en liep verder. Ik checkte even alles en hoorde iemand kloppen op de voordeur. Ik opende de voordeur en zag Imran.
Heb je wat gehoord zei Imran
Ze doen haar niets oké. Alles komt goed, we rijden nu die richting op zei ik en Imran knikte opluchtend.
Iedereen klaar zei ik en iedereen knikten. Ik stapten m'n BMW in met Sofia langs me en Sabrine vanachter. Amir reed met Imran mee en Younes&Alliyha reden samen. De mannen reden met ons mee, zodat we zeker zijn dat we veilig aankomen.
We reden eerst even een tent binnen waar ik, Younes en Imran ontbijt kochten. Ik betaalde snel alles af en we stapten ieder hun auto in.
Hier zei ik en gaf Sofia en Sabrine elk een doos ontbijt. Ik opende m'n blikje redbull en zetten hem vervolgens in de blikhouder.
Is dat wat je gaat ontbijten zei Sofia wijzend naar m'n blik
Is standaard bij hem, ik ken hem namelijk langer dan je zei Sabrine achterin. Ik keek Sofia en gaf haar een blik dat ze het moest negeren. Onderweg spraken we over van alles en namelijk onze toekomst, ook hebben we veel gelachen maar het is me opgemerkt dat Sabrine erg jaloers is maar ik moet haar blijkbaar nog duidelijk maken dat ik echt niet met haar wil eindigen, ik voel niets meer voor haar.
Na een hele voormiddag gereden te hebben stop ik eindelijk voor de pand. Ahlam, Fatima&Faudel zaten buiten te spelen en besprongen me alle 3. Ik gaf ze ook alle 3 een kusje op hun wangen en legde ze voorzichtig op de grond.
Samir ik moet haar nu zien zei Imran en ik knikten. Ik riep een van de mannen die er stonden en vroeg of ze de rest, bij m'n moeder konden brengen. Ik en Imran liepen ondergronds de pand in, koud is het hier wel man. Ik zag een flinke tal bewakers voor de deur maar ze opende die gauw toen ze mij zagen.
Daar zaten ze dan mijn biologische moeder, Chafik, Maysa, Mourad en Saifedine allemaal vast. Het merkte me op dat Chafik, Mourad en Saifedine al een pak kloppen hebben gekregen, maar vooral Mourad en Saifedine.
Samir zei Ilias die met m'n vader aan kwam lopen.
Ik zei toch dat je ze niet moest aanraken zei ik kwaad
Samir dit is nog niets wat ze hebben, ze gaan leiden tot ze hun laatste adem uitblazen zei m'n vader
Met Mourad, Saifedine en dat vrouw wat m'n moeder moet voorstellen doe je wat je wilt, maar van Maysa en Chafik blijf je af zolang zij zwanger is en zolang Amir je geen toestemming heeft gegeven zei ik en keek m'n vader aan.
Isgoed, ik accepteer je keuze zoon. Ik spreek zo met Amir en Imran hoe je kind geboren wordt gaat ze eraan zei m'n vader
Je mag doen wat je wilt met haar zolang ik m'n kind heb zei Imran en keek ze geamuseerd aan. Ik keek ze allen nog eens aan en stond voor Mourad en Saifedine.
Ik vind het jammer dit man, had nog willen spelen met jullie maar ja. Ik had jullie gewaarschuwd zei ik en gaf ze allebei raken klappen.
Dat is omdat jullie aan Sabrine zaten zei ik en keek hoe ze pijnlijk op de grond lagen. Ik keek m'n biologische moeder dit keer aan.
Je hebt geluk dat je een vrouwelijk geslacht hebt, want ik sla namelijk geen vrouwen zei ik en keek haar vuil aan.
En jij Chafik, dat komt nog wel. Zodra Amir niets van je wilt ga je zo langs Mourad en Saifedine liggen zei ik lachend en liep door.
Knal die drie neer zei ik en liep terug naar boven alsof er niets gebeurt is.

Ewa je ziet 3 deeltjes in 1 dag, alleen liefde voor jullie!!
Blijf vooral stemmen, en er worden meerdere delen achter elkaar gepubliceerd!!❤️

Wraak vanuit het verledenOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz