012

3.1K 260 53
                                    

Perspectief Samir

Eindelijk mag k vandaag naar huis, na 2 weken in het ziekenhuis hebben gelegen. Mijn vader kan elk moment binnenkomen en ik heb al mijn spullen klaar gezet, ookal mocht ik dat niet doen van mijn moeder. Ik heb ook nog aan niemand verteld over Ahlam, en mijn moeder zal morgen aan mijn vader en de rest vertellen dat ze zwanger is. Ik weet dat ze me vorige keer had beloofd het te zeggen, maar ze vond dat ik er bij moest zijn anders voelt het niet compleet vertelde ze me. We overnachten nog alleen vandaag in België en dan gaan we morgen vroeg terug naar Nederland.
Ik hoorden geklop op de deur en mijn vader kwam binnen.
Ben je klaar zei mijn vader
Ja zei ik en mijn vader droeg mijn tas. We liepen het ziekenhuis uit en stapten in mijn vaders auto. We reden eerst langs een apotheek voor mijn medicatie en reden vervolgens naar huis toe. Thuis aangekomen liep ik naar binnen en trof Younes, Chakir en Amir. Ik gaf ze allemaal een boks en nam plaats op de bank.
Waar is mam en de kids zei ik
Ze zijn al naar Nederland vertrokken, de plannen zijn een beetje veranderd zei Amir.
Owh wij vertrekken morgen toch he zei ik
Jep, gaan we potje Fifa spelen zei Younes
Zeker zei ik en we speelden 2 tegen 2. Younes en Chakir waren beide voor Barcelona en ik en Amir voor Real Madrid. Mijn vader was ookal vertrokken naar Nederland, en waarschuwden ons om niets geks te doen. We speelden 2 matches en ik en Amir hadden gewonnen.
Jaja jullie mogen lekker trakteren als we terug in Nederland zijn zei Amir
Jaja houjebek a freak zei Chakir
Tazz nu ben ik opeens een freak zei Amir
Nee, dat was je al altijd zei Chakir
Izan izan zei Amir
Sukkels, gaan we een terrasje nemen zei ik
Saaf, ik ga eerst wat anders aan trekken het is veel te warm voor een trainingspak zei Amir
Yallah kom, over een halfuurtje beneden aan de trap zei ik en we liepen allemaal naar boven toe. Ik liep naar mijn kamer en nam een snelle douche van ongeveer een kwartiertje. Ik nam een witte short en een gele Polo shirt. Ik deed mijn haren snel in een model en spoot wat parfum. Ik deed mijn horloge om en liep naar beneden toe. Ik deed mijn Adidas slippers aan en nam mijn zonnebril en wachten op de rest. Zoals ik verwacht had kwam Younes optijd en Amir&Chakir zoals gewoonlijk een halfuurtje later. Ik en Younes besloten al weg te gaan, ze trekken hun plan maar. We liepen naar de garage en Younes nam de Mercedes en ik nam lang hem plaats, ik had geen zin op te gaan rijden. Younes reed naar de stad en parkeerde de auto. We wandelde en praten onderweg en liepen winkels in en uit. Ik, Younes en Chakir hebben trouwens binnenkort ons diploma uitreiking dus liep ik met Younes naar een winkel. We kochten beiden een dure pak, we kozen het zelfde model en betaalden die af. Ik wou de winkel uitlopen en zag een meisje die mijn aandacht aan trok, Ahlam. Ik gaf mijn zakken aan Younes en liep naar haar toe. Ik trok haar een winkel in en duwden haar in de pashokjes.
Alstublieft doe me geen pijn, ik zal niet meer weglopen alstublieft huilden ze en had haar handjes voor haar gezicht.
Ahlam rustig ik ben het Samir, je groten broer zei ik. Ze deed haar handjes voor haar gezicht weg en keek me met groten ogen aan en barsten in tranen uit. Ik gaf haar een knuffel en liet ook een paar tranen vallen.
Het is goed, je bent veilig nu zei ik
Nee, ik moet terug ze zoeken mij Samir zei Ahlam huilend
Wie Ahlam, ik zal je helpen zei ik
Ik weet niet wie, ik wordt in de gaten gehouden door mensen die ingehuurd zijn, ze doen me pijn. Ik ben ontsnapt, en ze zoeken mij. Ik mis jullie, ik heb altijd om jullie gehuild, maar jullie kwamen me nooit zoeken zei Ahlam huilend
Rustig, kijk me eens aan zei ik en ze keek me aan.
Ik ben je grote broer, ik heb altijd aan je gedacht, je bent als dood verklaard Ahlam, maar ik geloofden het nooit. Papa ging er kapot aan en je leeft gewoon. Ik heb hier iets verderop mijn auto geparkeerd samen met twee vrienden en Amir je andere broer als je hem nog kent zei ik
Amir zei Ahlam en huilden weer. Ik trok haar weer in een knuffel en huilden het uit, ze leeft, ze leeft gewoon. Mijn zusje, mijn alles leeft gewoon. Ze heeft al die jaren pijn geleed! Als ik erachter kom wie mijn zusje dit heeft aangedaan zal ik breken!
Ik aaiden over haar haar heen, ze leeft gewoon en ik heb haar nu in mijn armen, mijn zusje Ahlam. Mijn vader zal gek worden en het hem niet vergeven dat haar dochter al die jaren gewoon leefden en pijn leed, terwijl ze als dood was verklaard.
Ik nam mijn telefoon en belde Younes op.
Ewa sahbi waar ben je man, je loopt opeens weg zei Younes
Younes luister, ga naar de auto en pak Chakir en Amir met je mee. Rij naar de ondergrondse parking, ik wacht je daar op begrepen zei ik
Is er wat gebeurt ofzo zei Younes
Younes doe het snel, ik leg je later alles uit. We rijden terug naar Nederland zei ik en hing op.
Ahlam luister we gaan snel andere kleren voor je kopen oké. Je bent veilig nu, ik laat niemand meer aan je aankomen zei ik
Dankjewel Samir zei Ahlam en gaf me een knuffel. Ik kocht haar en lange zwarte golfje met een kap en een zonnebril. Ze deed alles aan en we liepen naar de ondergrondse parking. Ze wordt hopelijk nu niet herkent. Ik zag de auto van Younes en nog een auto, dat zal zeker Chakir zijn. Ik liep ernaar toe en liet Ahlam vanachter zitten en stapten van voor in.
Geef gas en rij snel naar huis toe, we nemen onze spullen en rijden dan de weg op naar Nederland zei ik

Omg traantjes bij deze deel en de volgende deel laten vallen!

Lezen jullie ook het verhaal van misses_sih genaamd "Ik Voel De Pijn Niet Meer" als ze vandaag nog 50 stemmen krijgt ik totaal plaats ik vandaag nog een vervolg erop, dat lukt jullie toch he!

Wraak vanuit het verledenWhere stories live. Discover now