034

2.4K 188 58
                                    

Perspectief Samir

Ik werkte mijn werk af, en gaf die aan Alliyha af.
Gaat alles wel goed zei Alliyha
Top zei ik
Hou die sarcasme maar voor je eigen, het was dat meisje niet zei Alliyha
Wat maakt het uit, ze is weg. Ze heeft haar keuze gemaakt zei ik gebroken
Alles komt goed, ik heb jullie gesprek wel gehoord zei Alliyha
Waarom hij?? Wat heeft hij wat ik niet heb he? Zei ik kwaad
Samir tis al laat, Younes is allang vertrokken ga naar huis zei Alliyha. Ik knikten en stapten de lift in, ik drukte op het knopje voor de gelijkvloers en keek dood voor me uit. Dit heb ik nooit verwacht van d'r, ik heb haar alles gegeven, ik heb moeite voor haar gedaan, enorm zelfs. Toch ging ze weg, ze heeft me verlaten, voor een flikker als Imran. Ik had toekomst plannen met haar, ik dacht dat ze serieus met me was, maar schijn bedriegt. Ik stapten de lift uit en stapten mijn auto in en reed naar mijn ouders hun thuis, dat had ik mijn moeder beloofd. Ik parkeerde mijn auto voor mijn ouders hun thuis en belde ondertussen Younes.
Juw zei Younes
Ik kom later thuis, ik ben bij mijn ouders zei ik
Isgoed, Alliyha ging toch komen dus komt goed uit zei Younes
Hahaha isgoed zei ik en hing op. Ik stapten het huis binnen en zag mijn moeder in de armen van mijn vader op de bank. Dat is pas echt goals😻.
Lieverd zei mijn moeder en keek me onderzoekend aan.
Gaat het wel zei mijn moeder en liep mijn kant op en omhelsde me.
Ik ben d'r kwijt zei ik gebroken en m'n moeder keek me aan.
Lieverd toch, ze zal tijd nodig hebben zei mijn moeder en ik schudde m'n hoofd van niet.
Ze is met Imran zei ik en mijn vader keek geschrokken mijn kant op.
Imran (..) zei mijn vader en ik knikte.
Geeft niets zoon, je komt je geluk nog wel tegen. Je bent nog jong. Maak niet dezelfde fouten wat ik gemaakt heb toen ik jong was. Heb geduld en je komt je droomvrouw wel nog tegen zei mijn vader, hij heeft gelijk. Ik ben nog jong, alles is mektab. Ookal houdt ik nog met heel mijn hart van Maysa, ik moet haar vergeten.
Je hebt gelijk, maar ik ga ervan door. Ik heb slaap nodig, morgen zakenreis zei ik en gaf me moeder en kus op d'r voorhoofd en mijn vader een box. Mijn broertjes en zusjes zullen alvast slapen, ookal is het geen school want het is zomervakantie.
Ik regel wel wat anders dan een zakenreis oké, slaap uit en ga om 12uur werken zei mijn vader nog en ik knikte en liep naar mijn auto toe. Ik reed naar mijn thuis toe en parkeerde mijn wagen in de garage, ik begin morgen pas om 12uur. Ik stapten mijn auto uit en ging nog eerst een sigaretje roken. Ik staarde naar Maysa's huis en nam een trekje van m'n sigaar en blies de rook toen uit. Ik zag haar voordeur open gaan en zag haar lachend met Imran. Ze gaf Imran een kus op z'n lippen en keek Imran glimlachend aan. Imran stapten zijn auto in en reed de straat uit. Maysa wilde de deur sluiten en zag mijn staan. Ze schrok en keek me met grote ogen aan. Ik zag ook dat ze een korte jurkje droeg die net onder haar bil kwam. Ik gooide m'n sigaar boos weg en liep mijn huis binnen, goedkopehoer. Ik zag Younes met Alliyha op de bank zoenen en ik liep lachend naar boven. Ik wisselde m'n pak in een voetbalshort en stapten mijn bed in. Ik keek naar het plafond en dacht even na. Ik heb een huis, een bedrijf, geen schulden, een goed leventje, alles op zijn rijtje, er ontbreekt nog 1 ding, juist ja een vrouwtje. Maar dat zijn zorgen voor later, ik voelde m'n oogleden zwaar worden en viel in een blok inslaap.

Perspectief Maysa

Ik vind het jammer voor Samir, maar hij heeft dit zelf veroorzaakt. Ik wil hem niet meer, Samir is verledentijd. Ik heb Imran nu, hij is echt een schatje. Nadat ik van Samir's bedrijf kwam was ik naar huis gegaan. Imran vertelde me dat hij langs zou komen, dus vond ik het geen probleem. Ik ging douche en deed vervolgens een korte jurkje aan en liep naar beneden, en tot mijn schrik zag ik Imran staan. Hoe komt hij nou binnen?
Heey zei Imran en keek me verleidelijk aan.
Heey, ik kom zo terug even wat anders aan trekken zei ik
Hoeft niet, zo is goed zei Imran en liep mijn kant op.
Je ziet er prachtig uit zei Imran en kuste me in mijn nek. Hij trok me mee naar de bank en legde me op zijn schoot. Hij begon me te zoenen en ging met zijn handen naar mijn bil. Zo ging hij door op alle plekken totdat ik me terugtrok.
Dit is fout zei ik
Maakt niet uit, ik word je man. Ik ging je vader straks nog bellen geen zorgen zei Imran en kuste me terug. Ik ging er teder op in, en hij trok mijn jurkje uit. Ik zat nog met mijn onderbroekje en bh en ik keek hem grijzend aan. Hij deed zijn pak uit en bleef in zijn boxer. Hij nam me vast en kuste ruwer en maakte mijn bh bandje los vanachter. Hij liet me op de bank liggen en zo vlogen al onze kleding stukken op de grond. Voor de rest weten jullie wat er gaat gebeuren.

Ik opende me ogen en zag dat ik naakt op een naakten Imran lag. Dit was zo fout, Samir. Pff ik moet hem vergeten! Ik kuste Imran op zijn lippen en ik voelde twee handen op mijn bil.
Je bent fantastisch zei Imran en gaf me een kus. We bleven nog even liggen totdat Imran op stond.
Ik moet gaan, ik zie je morgen zei Imran en kleedde zich aan. Ik deed mijn kleren ook aan en liep met hem tot de voordeur.
Nu weet ik waarom Samir je niet kwijt wou, je lichaam is perfect schoonheid ik zie je morgen zei Imran en ik gaf hem een kus op zijn lippen, mijn toekomstige man😻. (Dat dacht ik dan...) hij stapten zijn auto in en reed de straat uit. Ik wilde de deur sluiten totdat ik Samir zag roken. Hij zag er niet slecht uit in die pak en zijn haren die verwarrend zitten, dat hem nog sexy maakt. Hij keek me niet meer aan en liep naar binnen. Eerlijk, Samir is veel knapper dan Imran. Maar Imran heeft iets wat Samir niet heeft, en dat is mijn hart. Ik sloot de deur en ging met een goed gevoel slapen.
Dom,dom,dom Maysa...

Wraak vanuit het verledenWhere stories live. Discover now