037

2.8K 205 50
                                    

Perspectief Samir
Zaterdag

Vandaag is de bruiloft van Imran&Maysa. Ik moet 1 persoon meebrengen, maar heb geen flauw idee wie? Mijn broertjes en zusjes zijn ook alweer thuis, en het huis is leeg zonder hen. Mijn moeder is ook terug genezen hamdoulilah. Mijn vader is ook uitgenodigd op de trouw van Imran en Maysa, dus dan heb ik mijn ouders ook aan m'n zijde. Ik was van plan om Younes mee te nemen, maar die heeft plannen met Alliyha, Ilham kan ook niet want ze let de kids op vandaag. Pff, ik pak Amir wel mee. Ik zit nu thuis voor de tv en het is 13:48uur, ik heb om 15:00uur een afspraak bij de kapper dus ik heb tijd genoeg. Younes&Alliyha gaan een weekendje weg met z'n tweetjes dus ik heb het huis voor mij alleen. Ik nam m'n telefoon en belde Amir op.
Zeg het eens zei Amir
Heb je plannen voor vanavond zei ik
Nop, wat heb je als voorstel. Gaan we opstap Wollah is lang geleden zei Amir
Wij gaan deze avond naar de bruiloft van Imran&Maysa zei ik
Nee dat gaat niet gebeuren, waarom ga je überhaupt zei Amir
Tis voor werk Amir, ik ga ook niet voor de lol naar de bruiloft van mijn ex zei ik
Ik ga mee, maar op een voorwaarden zei Amir
En dat is zei ik
Ik mag rijden zei Amir
Vergeet het maar zei ik
Dan ga ik niet mee zei Amir
Dan ga je niet mee zei ik en hing op.
3, 2, 1 een nieuw bericht van Amir.
Omhoelaat pik je me op zei Amir hahaha
Zorg dat je klaar staat om 14:45 we gaan eerst naar de kapper stuurde ik terug
Owkey zei Amir en ik liep naar boven toe. Ik deed een psg trainingspak aan en liep terug naar beneden. Ik nam m'n Bugatti sleutels en liep naar m'n garage. Ik reed mijn auto uit en reed naar het huis van mijn ouders, ik weet dat ik vroeg ben vertrokken, maar dan ga ik even bij mijn ouders zitten. Ik parkeerde mijn auto voor de deur van m'n ouders en stapten uit. Ik belde aan en mijn moeder opende de deur.
Samir lieverd, kom binnen zei mijn moeder en wou binnen stappen totdat ik mijn naam hoorde.
Samir zei Imran
Niet nu zei ik
Loop naar binnen nu, dit is menens zei Imran serieus en duwden mij en mijn moeder naar binnen. Imran keek nog via het raam naar buiten en ik keek hem vragend aan.
Imran zei mijn vader vragend
Jullie moeten hier weg zei Imran
Waarom. Imran we hebben geen zin in een dreigement van jouw zei mijn vader
Luister ze komen achter jullie aan zei Imran
Wie zei ik en Imran trok wit.
Gaat alles wel goed zei mijn moeder bezorgd naar Imran.
Ik moet jullie wat belangrijks vertellen zei Imran serieus
Zoals jullie weten zou ik vandaag trouwen met Maysa, ik was vandaag bij haar thuis en hoorde haar praten met haar ouders zei Imran en stopten even en keek mij spijtig aan.
Samir jij deelt dezelfde moeder met Maysa zei Imran en ik kon m'n oren niet geloven.
En Amir deelt dezelfde vader als Maysa vervolgde Imran.
Omg zei mijn moeder en sloeg haar hand voor haar mond.
Jouw relatie met Maysa, was niet echt Samir. En Marouane en Inaya, jullie broers die zogenaamd door waren, leven. Ik heb ze met m'n eigen ogen gezien zei Imran en keek ons allen aan.
Ze hebben een plan, ze komen achter jullie aan. Ze willen jullie dood, 1 voor 1 zei Imran en m'n ogen spuugden vuur!! Ik stond woedend op, en werd tegen gehouden door m'n vader.
Blijf zitten zei mijn vader streng
Ik laat ze jullie niet nog eens kapot maken zei ik en spanden m'n kaken op.
Samir zit, je weet niet waar je ooms in staat zijn en je moeder zei mijn vader
NOEM HAAR MIJN MOEDER NIET zei woedend en sloeg tegen de muur.
Ze heeft met me gespeeld, die hoer. Ze wist hier gewoon van! Ze duikt met haar stiefbroer in bed, welk gestoorde wijf doet dat. Al die tijd heeft ze geacteerd. Ik heb nog nooit zoveel om een meisje gegeven als haar, en ze blijkt mijn stiefzusje te zijn. Mijn echte moeder zat hier gewoon al die tijd gewoon achter, mijn zogenaamde moeder en ooms zaten hier altijd achter!! Zij die zogezegd onder een graf moesten liggen, leefden al die tijd gewoon en dan zeg jij mij dat ik hier rustig moet gaan zitten zei ik woedend en liet me verslagen op de bank vallen. Ik voelde me lichtjes worden en hoorde nog van alle kanten m'n naam roepen. Ik voelde wat nats op me en begon weer helder te zien. Ik keek naar m'n hand en zag dat ik veel bloed aan het verliezen was. Ik zag dat Imran m'n wond aan het verzorgen was en ik staarde dood voor me uit. Zolang ik Samir (..) noem, ga ik al die flikkers met m'n eigenhand vermoorden!
Thanks zei ik tegen Imran en stond op. Ik hoorde geklop op de deur en keek m'n vader aan.
Dat is oom Nabil zei mijn vader die m'n moeder gerust stelde. Ik liep naar de deur en opende die en jahoor het was oom Nabil. Ik liet hem binnen en nog zo een paar 20 man. Ik sloot de deur achter de laatste man en liep naar de rest toe.
Inaya, jij gaat met Ahlam, Fatima&Faudel naar Spanje oké zei oom Nabil
Alstublieft laat dit allemaal niet opnieuw beginnen zei m'n moeder met tranen in haar ogen, het maakt me kapot om haar zo te zien.
Yema dit is voor jullie eigen veiligheid zei ik en omhelsde haar stevig.
Inaya de rest van de vrouwen en kinderen gaan met je mee, jullie zijn hier niet veilig zei oom Nabil
Ik kan niet zonder Marouane, Samir&Amir. Nabil ik ben hoogzwanger doe me dit niet aan Marouane zei m'n moeder huilend en keek naar m'n vader.
Dit ga je toch niet menen Marouane, laat me niet bevallen zonder jouw aan m'n zijde zei m'n moeder en er gleed een traan naar beneden bij m'n vader.
Inaya, ik heb geen keus. Jullie zitten allen in gevaar, en als je in Spanje zit ben je veilig Inaya. Ik kom je er zo snel mogelijk vandaan halen als dit gedaan is zei m'n vader en omhelsde m'n moeder stevig en gaf haar een kus op d'r haren. Er gleed een traan bij me naar beneden, weer maken ze m'n ouders kapot.
Inaya zorg dat jij en je kinderen straks klaar staan, jullie vertrekken over 2 uur. Jongens ik verwacht jullie dan in m'n lounge begrepen, Samir&Imran meekomen met mij zei oom Nabil. Ik liep naar m'n moeder toe en omhelsde haar.
Ik ga ze kapot maken mama, dat beloof ik je. Na dit alles zal niks ons geluk nog tegen houden dat beloof ik je zei ik en gaf haar een kus op d'r voorhoofd
Samir let op jezelf en Amir en je vader, doe alstublieft voorzichtig. Ik wil niet 1 van jullie verliezen zei mijn moeder huilend
Ik moet gaan mama, ik hou van je zei ik en omhelsde haar nog een laatste keer en liep de deur uit met Imran en oom Nabil en de mannen. Ik stapten mijn auto in met Imran en belde Amir op.
Waar ben je zei ik
Pleintje hoezo zei Amir
Blijf waar je bent, ik kom eraan zei ik en reed naar het pleintje toe dat hier niet ver vandaan is.
Nogmaals bedankt wollah zei ik
Geeft niets Samir, ik wil vanaf nu geen ruzie met elkaar hebben. Ik wil dat alles wat gebeurt is, achter ons blijft zei Imran
Saaf isgoed zei ik en wachtte op Amir die afscheid zat te nemen van zijn vrienden. Hij liep m'n kant op en keek verbaasd naar Imran en stapten van achter in.
Wat doet hij hier, en waarom dragen jullie een trainingspak. Het is toch trouwfeest ofniet zei Amir in de war
Lang verhaal, ik leg je later alles uit zei ik en reed naar oom Nabil's lounge toe. Ik parkeerde mijn auto ondergronds en liep met de jongens naar oom Nabil's lounge. We liepen zijn kantoor binnen en namen plaats.
We maken hier een eind van begrepen zei oom Nabil
Aan wat zei Amir
Kort samenvatting, je vader en de moeder van Samir zijn de ouders van Maysa en willen wraak op ons vanuit het verleden samen met jullie 2 ooms die normaal gezien als dood verklaard werden zei oom Nabil
Dit zou m'n vader niet doen zei Amir en wilde het niet geloven
Amir zei ik
Ik wist dat m'n vader erg was, maar dat hij zijn eigen zoon dood wilt zei Amir en ging verslagen zitten
Amir het is nu eenmaal zo, mijn moeder wilt mij ook dood oké. We gaan hier een eind aan maken zei ik en gaf hem
een schouderklopje
Wat is het plan zei Amir en herstelde zich.
Imran, jouw trouw gaat vandaag gewoon door begrepen zei oom Nabil
Ik ga niet met zo'n gestoorde familie trouwen zei Imran
Imran het moet, zo komen we nooit achter alles te weten. Als je ons ziet binnen lopen in de zaal, zeg je weer zoals gewoonlijk wat slecht over ons, en hoeveel je ons haat. Imran ze gaan je dan voorstellen om met hun een plan te gaan bedenken om ons dood te hebben, en zo snel je wat weet vertel je het ons zei oom Nabil
Ik wil echt niet met haar trouwen, is er geen ander manier zei Imran
Nee, jij gaat Maysa haar huwelijksnacht geven en je gaat haar ook normale liefde voor haar tonen zei oom Nabil en m'n gedachten gingen naar toen ik met Maysa in bed dook. Ik voelde een misselijk gevoel opkomen en liep zo snel naar het wc en spuugde alles uit. Ik spoelde m'n mond en waste m'n gezicht. Alles ging weer goed, en dan komen zij weer opdagen. Ik liep terug naar de rest, die me bezorgd aan keken.
Gaat het wel zei Amir
Ja, vertel verder zei ik
Jullie jongens gaan spelen alsof jullie niet weten dat het jouw ouders zijn oké, ik weet dat het moeilijk is maar houd je in zei ook Nabil
Hoe weet ik hoe dat ze d'r uit ziet zei ik
Ik laat ze jullie wel zien, maar jullie doen alsof jullie niets weten begrepen zei oom Nabil streng en ik knikten.
Imran, ga je pak aan trekken en ga naar je bruidje toe zei oom Nabil
Tis maar dat ik het voor jullie doe zei Imran
Hier zei ik en gooide hem m'n auto sleutels
Thanks zei Imran en liep weg
Jullie boys ga jullie ook aankleden we gaan straks namelijk naar een trouw zei oom Nabil sluw en gooide me een Ferrari sleutel en ik liep met Amir naar de auto toe. Ik stapten de auto in en keek naar Amir.
Ik weet dat dit moeilijk is voor je Amir, maar het is bij mij precies hetzelfde zei ik
Waarom heeft hij me verlaten, het zat toch goed tussen hun zei Amir
Amir, wees sterk en doe straks geen gekke dingen oké. Hij komt straks misschien naar je toe, maar doe alsof je van hem houdt en je het hem vergeeft zei ik
Ik haat hem, ik haat hem zo erg Samir zei Amir
Alles komt goed oké, ze willen wraak toch? Dan krijgen ze dat zei ik en reed naar huis met piepende banden.
TAM TAM TAM TAM...

Wraak vanuit het verledenWhere stories live. Discover now