005

3.7K 248 41
                                    

Perspectief Samir

De volgende morgen was ik al vroeg op wat een wonder was. Ik liep naar de badkamer en nam dan maar een snelle douche. ik wikkelde snel een handdoek rond mijn middel heen en liep naar mijn kamer. Ik kleedde me om in een rode Nike trainingspak en deed vandaag niets in mijn haren want had niet echt zin in vandaag. Ik nam mijn zwarte Nike pet, ik draag geen Gucci petten want dat vind mijn moeder maar niets. Ik spoot nog parfum en liep naar beneden. Ik zag mijn vader en gaf hem een box en hij keek me lachend aan.
Is er iets zei ik
Zo te zien heb je er vandaag wel zin in zei mijn vader lachend wijzend naar mijn pet. Ik lachte naar hem en zag dat het bijna tijd was en Amir nog niet naar beneden gekomen was. Ik liep naar zijn kamer en zag hem nog in zijn bed.
Amir sta op a hmar je komt telaat zei ik
Heb uitval eerste 2 lesuren man zei Amir
Hoe ga je dan naar school zei ik
Met mijn lieve broer zijn Vespa zei Amir
1 krasje en je bent eraan zei ik en gaf hem de sleutels en liep terug naar beneden en werd opgebeld door Younes.
Ewa zei ik
Ey kun je langs me rijden man, mijn Vespa is stuk man zei Younes
Sta klaar ik kom zo zei ik
Thanks man zei Younes en hing op. Ik nam afscheid van mijn vader en stapten mijn auto in en reed naar Younes toe, en zoals ik gevraagd had stond hij klaar. Hij stapten in en groeten hem met een boks.
Gevaarlijke waggie wel zei Younes, ik rijd vandaag met de auto van mijn vader. Hij heeft namelijk een gevaarlijke Lamborghini.
Thanks man heb vandaag met mijn vader geruild zei ik hij knikte goedkeurend. We waren bijna op school totdat we tegen gehouden werden door de flikken. Ik stopten aan de kant en een van hen stapten uit en deed mijn raam omlaag.
Goedemorgen heren, mooi en duren auto voor jongen kerels als jullie vindt je niet zei hij
Jij ook een goedemorgen, zeker is ie mooi in vergelijking met de jouwe zei ik
Mag ik de papieren van de auto en je rijbewijs zei hij kwaad
Tuurlijk zei ik en gaf hem de auto papieren en mijn rijbewijs. Hij keek ernaar en keek me aan.
Sow, zoon van onze goede vriend Marouane (..) zei hij
Ja heb je dr problemen mee, en als u nu mijn rijbewijs en papieren wilt geven. Ik heb namelijk nog school zei ik bot want ik weet waarover hij praat.
Natuurlijk de groeten aan je vader zei hij lachend en gaf me mijn rijbewijs en papieren terug. Ik reed expres nog heel hard weg om hem te laten branden. Op school aangekomen waren alle blikken op mij en Younes gericht omdat we uit zo'n waggie kwamen. Ik groeten mijn boys en we liepen naar binnen omdat de bel ging. We lopen onze lokaal binnen en nemen zoals gewoonlijk helemaal plaats vanachter. De docent begon met de les en keek me aan en stopten met praten.
Heb ik wat van je aan ofzo zei ik
Je pet Samir zei de docent. Ik deed mijn pet af en schudden mijn haren. Na een saaie les dat voor mij een eeuwigheid duurden hadden we pauze. Ik liep naar buiten toe en kreeg te horen dat we de rest van de dag uitval hebben. Serieus ben ik voor die facking 2 uurtjes naar school gekomen. Ik liep naar mijn auto toe met Younes en we kwamen Amir tegen.
Wat heb jij onder je wenkbrauw zei Younes
Ken je die hoeren van tegenwoordig niet, met hun lange nagels man zei Amir
Hahaha sukkel, ga naar binnen ga je bent al laat zei Younes lachend en Amir liep naar binnen toe
Wollah meh je broertje is honderd in zijn hoofd zei Younes
Zit in onze bloed man, wat gaan we doen man we zijn vrij zei ik
Kom we gaan stad, kijken wat daar te zien is zei Younes
Saaf Isgoed zei ik en reed met mijn vader zijn gevaarlijke waggie naar de stad toe. Ik parkeerden de auto en we liepen rond de stad. Ik zag van een afstand Ilham met shoptassen. Ik liep naar d'r toe met Younes achter me.
Hulp nodig met je tassen zei ik lachend
Oh Samir moet jij niet op school zitten zei Ilham
Heb uitval voor de rest van de dag zei ik
Ohh, maar nee het lukt wel. Maar ik ga naar je moeder toe ze wacht op me zei Ilham en liep weg
Wies die chik man zei Younes
Houjebek zei ik en we liepen door. We liepen paar winkels in en uit totdat we moe begonnen te worden. Ik heb veel tassen in mijn handen en lijk wel een meisje met zo veel tassen.
Ey man ik heb honger gekregen man zei Younes
Dan gaan we toch gewoon wat eten zei ik
Ben je gek kom eerst deze tassen in de auto leggen we lijken wel op wijven met al deze tassen zei Younes
Hahah yallah kom zei ik en we liepen naar mijn auto toe. Nadat we de tassen in mijn auto gelegd hadden liepen we naar een eettent toe. We bestelden daar 2 vis schotels en 2 blikjes redbull. Toen we klaar waren betaalde ik het af toen Younes naar wc liep. Ik liep alvast naar buiten toe en zag een boze Younes naar mij toe komen.
Kifesh je betaald man, ik ben niet Samira ofzo zei Younes
Die hoer is verledentijd man en gewoon man zei ik
Zeg wollah je hebt d'r gedumpt zei Younes
Jepp zei ik
Eindelijk man zei Younes en we liepen naar mijn auto toe en ik zetten Younes thuis af. Ik reed vervolgens naar mijn huis toe. Ik nam mijn tassen uit de kofferbak en liep naar binnen toe. Ik trof mijn moeder en Faudel in de woonkamer.
Heb je jezelf weer eens verwend zei mijn moeder wijzend naar die tassen
Ja, heb trouwens wat voor je en de rest zei ik en overhandigde me moeder een sieradenset van Swarovski en Faudel een nieuw paar Adidas schoenen en een trainingspak. Voor Amir had ik 4 nieuwe Ps4 spellen en 2 trainingspakken en een Vespa voor hem zelf die straks aankomt, voor Fatima had ik een gouden armband gekocht met haar naam en geboortedatum, voor Ilham had ik ook een set van Swarovski maar die van mijn moeder was iets mooier en tenslotte voor mijn vader had ik een nieuwe horloge en parfum maar die leg ik zodadelijk op hun bed.
Oh deze is echt mooi lieverd, had je niet moeten doen zei mijn moeder
Jij verdient meer dan dit mama zei ik en gaf haar een kus op d'r voorhoofd en Faudel sprong op me
Dankje Samir zei Faudel en gaf me een boks
Is niets a player zei ik en legden hem terug op de grond. Ik liep naar boven en legden ieder zijn cadeau op zijn/haar bed, met een spoor van mijn naam achter te hebben gelaten.
Ik had vandaag met de boys in de lounge afgesproken dus liep ik naar beneden en zag dat mijn vader er was, ik wisselde terug van auto en liep naar mijn Mercedes. Ik stapten in er reed naar de lounge.
Na een hele avond met de boys in de lounge te hebben gezeten reed ik terug naar huis en zag dat het 02:37 is. Ik ben morgen zo dood, ik hoop gewoon dat mijn ouders slapen. Ik opende voorzichtig de voordeur en gelukkig was er niemand op en liep ik voorzichtig naar mijn kamer toe en wisselde me kleren en ging slapen, opweg naar morgen waar ik een preek ga krijgen en sowieso een paar klappen.

Wraak vanuit het verledenHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin