023

3.3K 220 37
                                    

Perspectief Maysa

Vandaag is het zaterdag, de dag waarop ik kennis zal maken met Samir's familie. Als ik zenuwachtig ben, je moest eens weten! Ik zelf wou het niet, maar het is maar dat Samir dat zo graag wou. Ik lig nog in mijn bed, en Samir zal me om 19u komen oppikken, dus ik heb tijd zat. Ik besloot maar eens op te staan en ik opende mijn gordijn en liep naar de badkamer. Ik liet de bad vollopen en ging er in liggen, zalig. Ik sloot mijn ogen en genoot van dit moment. Na 1uurtje stapten ik de bad uit en wikkelde ik een handdoek rond mijn lichaam heen en liep ik naar mijn slaapkamer. Ik nam mijn Marokkaanse huiskleedje en maakten een ontbijtje voor mezelf en belden even met mijn ouders aan de telefoon, wat mis ik hun. Ik heb ze zo'n 6maanden niet meer gezien, en wat ze uitspoken weet ik dus echt niet. Ik ronden het gesprek af en ruimden de tafel op en liep naar mijn kamer waar ik een grijze Nike trainingspak aantrok. Ik nam mijn zwarte Monclerjas en mijn zwarte Nike runners en deed mijn haren in een hoge strakke staart en nam mijn Vespa sleutels en sloot de deur achter me.
Ik nam mijn zwarte Vespa uit de garage en reed naar de Appie toe. Ik parkeerde mijn Vespa en er werd volop gefloten naar me, maar ik gaf ze geen aandacht.
Ik deed een kleine boodschap beurtje en betaalde af. Nadat ik betaald had liep ik terug naar mijn Vespa en werd gebeld door Samir en nam op.
Heey zei ik
Heey schoonheid, waar spook je uit zei Samir
Ik heb pas boodschappen gedaan en ik loop naar mijn Vespa en jij zei ik
Toeval kijk eens naar links zei Samir en hing op. Ik keek naar links en zag Samir mijn kant oplopen met een jongen bij hem. Ik glimlachten lief naar hem en gaf hem een knuffel en de jongen een hand uit beleefdheid.
Nou Hamza dit is Maysa dan zei Samir trots
Jij bent dus het meisje waarover Samir het dus altijd overheeft. Ik ben Hamza dus een vriend van Samir zei Hamza opeen vriendelijke manier.
Aangenaam ik ben dus Maysa zei ik en glimlachten naar hem.
Met wat ben je gekomen zei Samir
Met mijn Vespa zei ik
Heb je lift naar huis nodig zei Samir
En mijn Vespa dan zei ik
Ik breng hem wel, ik rijd wel achter jullie zei Hamza
Thanks zei Samir en ik overhandigde hem mijn Vespa sleutels en liep met Samir naar zijn auto toe. Ik legden mijn boodschappen in de kofferbak en stapten de auto in. We wachten nog even op Hamza en reden vervolgens met Hamza achter ons naar mijn huis toe. Bij mijn huis aangekomen gaf ik Samir nog een kus en stapten ik uit. Ik nam mijn boodschappen en Hamza overhandigde me mijn sleutels en we namen afscheid van elkaar.
Vergeet je straks niet, ik haal je om 19uur op niet vergeten zei Samir met een knipoog en reed weg.

Perspectief Samir

Vandaag, de dag dat ik Maysa aan heel mijn familie laat kennis maken. Maysa is het eerste meisjes dat ik ga voorstellen aan mijn familie en Insh'Allah ook de laatste. Gek dat ik zo voor haar ben gaan vallen, want ik heb nog niet zo een dame gezien wauw.
Ik heb haar net thuis afgezet en ik rijd nu met Hamza naar de kapper.
Je houdt echt van haar he zei Hamza
Zeker zei ik
Zie je man, hoe je naar haar kijkt zei Hamza
Haha valt dat dan zo fel op zei ik
Ja man haha, ik ben blij voor je dat je je niet meer bezig houdt met die goedkopen hoeren zei Hamza
Dat is verledentijd broer, ik zie echt een toekomst met haar insh'Allah zei ik
Insh'Allah broer zei Hamza
Je komt straks toch? Zei ik
Andere keer broer, ik ga langs mijn kleine broertje in het ziekenhuis zei Hamza, ik zal jullie het leven van Hamza kort samenvatten.
Hamza zijn ouders zijn omgekomen bij een tragisch ongeval bij een vliegtuigramp. Hamza ging er kapot aan, hij wist niet wat hij moest doen? Hij was 15 jaar oud en had een broertje van 1jaar Lotfi en een oudere broer van 24 Aziz. Aziz was nooit thuis omdat hij op het slechte pad zat/zit. Nadat Hamza 18 jaar werd keerde Aziz nooit meer terug en liet niets meer van zich horen en liet Hamza alleen achter met Lotfi die nu 4jaar oud is. Lotfi is ernstig ziek geworden en ligt nu in het ziekenhuis. Hij heeft hersenvliesontsteking, een vieze ziekten dat enorm gevaarlijk is voor een zo een jonge kerel. Hamza doet er alles om aan geld te komen voor zijn broertje's operatie te betalen. Je komt niet zomaar aan 7200 euro als je een alleenstaande bent, maar ik heb met mijn vader gesproken en over 1 week zal de operatie plaats vinden op de kosten van mijn vader. Hamza huilden het uit en blijft mij en mijn ouders maar bedanken. Hamza zelf is een gevoelige jongen, hij doet niet aan geweld ofwat dan ook, hij is een rustige jongen en houdt zich bezig met het geloof. Ik vindt het stom van me, dat ik me er niet bezig houdt maar daar zal ik veranderingen in brengen binnenkort.
Ik begrijp je, ik kom morgen langs bij hem oké zei ik
Isgoed broer, zou je me er nu kunnen heen brengen zei Hamza
Tuurlijk zei ik en reed naar het ziekenhuis.
Bij het ziekenhuis aangekomen bedankten Hamza me nog en hij zou hier overnachten. Ik nam afscheid van hem en hij stapten mijn auto uit en ik reed naar de kapper toe.
Ik koos voor een opscheertje met een lijntje en liet mijn soort van baardje ook behandelen. Na 20 minuten was ik klaar en betaalde ik af en reed naar huis toe. Thuis aangekomen nam ik een snelle douchen en deed ik een blauwe jeans broek aan met soort van gaten, je ziet mijn benen niet hoor zo gay ben ik ook weer niet en mijn moeder koos een zwart/grijs met blauwe Burberry hemd voor me uit. Ik deed haar in een model en spoot parfum op. Ik sloeg mijn horloge nog rond mijn linker pols om en liep naar beneden. Ik zag dat het 18:37uur was en deed mijn zwarte kostuum jasje aan en mijn zwarte Louboutin sneakers. Mijn moeder keek me goedkeurend aan en liep mijn kant op. Ze deed mijn kraag tegoei en omhelsde me stevig. Ik omhelsde haar terug en gaf haar een kus op d'r voorhoofd.
Ik hou van je mam, ik hoop dat jij en de rest haar leuk gaan vinden zei ik
Tuurlijk Samir, als je van d'r houdt houden we ook van haar zei mijn moeder en mijn vader en de rest van het gezin kwamen erbij.
Zehma gentleman, zo aangekleed zei Amir
Hou je bek zei ik
Je ziet er goed uit zei mijn vader met een knipoog
Jullie zien er ook goed uit trouwens, maar ik ga ervan door totzo zei ik en liep de deur uit. Ik liep naar mijn vaders zwarte Lamborghini en reed naar Maysa toe.

Perspectief Maysa

Nadat het hele huis schoon was liep ik naar de badkamer en nam ik een snelle douche. Ik liep er vervolgens uit en sloeg een handdoek rond mijn lichaam en liep naar mijn kamer toe. Ik nam een zwart/wit Calvin Klein setje en trok die aan. Ik koos ook een zwarte kokerrok die ik tot mijn navel trok, en nam een rood/Bordeaux kanten shirtje die tot mijn navel kwam aan. Ik begon ook aan mijn haar die ik begon te stijlen en vanonder een paar golvende krullen deed. Ik bracht wat make-up op en wat parfum en klaar was ik.
Ik nam mijn Louboutin hakjes en trok ze aan en nam een zwarte vest, die ik zou uit doen bij Samir's thuis. Ik nam ook een schoudertasje mee en deed daar mijn noodzakelijke spullen in zoals huissleutels ...
Ik hoorden mijn telefoon afgaan en er verscheen 'Samir❤️' op mijn beeldscherm.
Heey, ik sta beneden op de parking ben je klaar zei Samir
Ja ik kom eraan zei ik en hing op. Ik sloot de deur goed af en liep naar beneden. Samir merkten me op en kwam mijn kant op lopen. Hij pakten me bij mijn middel vast en drukten zijn lippen op de mijne.
Je ziet er prachtig uit zei Samir
Jij ook hoor zei ik en drukten een kusje op zijn lippen. We liepen hand in hand naar de auto en hij hield de deur van een zwarte Lamborghini voor me open, net als een echte gentleman. Hij sloot de deur ook voor me en stapten zelf ook in. Hij keek me nog even lief en blij aan en starten de auto en reed naar zijn thuis toe.
Aangekomen bij zijn thuis parkeerde hij de auto en ik keek hem aan.
Doe maar rustig, ik ben bij je oké zei Samir die me ongerust stelden en nog snel zijn lippen op de mijne drukten. We stapten de auto uit en we liepen hand in hand naar de voordeur en Samir belden aan.
Een beeldschone vrouw opende de deur en keek ons lief aan.
Jij moet Maysa vast zijn, ik ben de moeder van Samir maar noem me maar Inaya zei de moeder van Samir
Ja Maysa aangenaam zei ik en glimlachten
Kom maar naar binnen kom zei de moeder van Samir en begeleiden ons naar de woonkamer waar alle blikken op mij gericht waren, akward.
Ik groeten de vrouwen met 3 gebruikelijke kusjes en de mannen met een hand, ook stelden ze zich elk voor. Ik nam plaats langs Samir die me blij aankeek.
De avond liep gezellig door, en er werd gelachen en veel gegeten. Ze waren blij om mij te ontmoeten wat voor mij een last minder was en vonden me ook een aangenamen dame. De ouders van Samir zijn ook zeer vriendelijke personen zoals de rest van de familie.
Tot laat in de avond nam ik van iedereen afscheid en bracht Samir me naar huis.

Zo dan, een langere hoofdstuk geschreven voor jullie!

Volgen en lezen jullie ook deze geweldige meid haar boek Merii__xx

Wraak vanuit het verledenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu