058

1.7K 124 13
                                    

Vooraleerst spijt het me enorm, ik heb een lange en vermoeiend periode achter de rug! Nogmaals sorry, ik kan me zo'n tig keer verontschuldigen. Ik las ook net pas alle berichten, en ik stop niet met dees boek mensen!!
Hier alvast een lang deeltje!

Perspectief Sofia

Met barstende hoofdpijn opende ik vermoeiend mijn ogen. Ik keek even mijn kamer rond en sloot mijn ogen terug, urghh. Ik stond op en liep naar de badkamer toe. Ik keek in de spiegel en schrok even, mijn haartjes die alle kantjes vliegen, mij ogen die rood zijn? Ik stapten de douche in en liet het water over mijn lichaam heen glijden. Na zo'n 10 minuutjes draaide ik de kraan uit en sloeg ik een handdoek rond mijn lichaam heen en liep ik terug naar mijn kamer. Ik kleedde me in een grijzeskinny broek met een zwart shirtje. Ik kamden mijn haren in een strakke hoge staartje en deed wat mascara op, ik spoot wat parfum als laats en nam mijn telefoon en zag dat ik een berichtje van Samir had.
Je had gister niets meer van je laten horen? Ik hoop dat alles goed met je is, laat me wat weten als dit bericht hebt gelezen x
Ik dacht even na en antwoorden hem.
Heuy sorry van gister, het werd laat bij mijn broer. Kan ik je spreken straks?
Ik liep naar beneden en zag in de keuken een briefje staan.
Ben weg met Akram, vermaak jezelf! Xhidaya
Het huis voor mij alleen Hmm. Ik nam mijn telefoon erbij en zag dat Samir me belden. Ik twijfelde of ik moest opnemen, maar nam toch op.
Heey zei ik
Niet blij om me te horen zei Samir
Oh neen niet van dat zei ik
Gaat alles wel goed, je wilde me spreken zei Samir en hoorde dat hij zijn auto starten.
Ohja, kan ik straks langs komen bij jouw op werk zei ik
Ik rijd jouw richting wel op, oké zei Samir snel.
Wil je niet dat ik bij je op werk kom? Zei ik iets zachter
Neen, vat het alstublieft niet zo op. Ik heb vandaag belangrijke dingen te doen op werk, nadat ik zolang weggeweest ben zei Samir en hoorde dat hij geschrokken was om mijn vraag.
Okee tot zo dan zei ik en hing op. Ik wou net een slokje van mijn koffie nemen en hoorde de bel gaan. Ik liep naar de deur en opende die. Ik zag Samir, strak in pak staan en hij gaf me een kus op mijn wang en we liepen naar binnen.
Wil je wat drinken zei ik en keek hem aan, omdat hij diep in mijn ogen zat te kijken.
Wat wil jij me vertellen, wat jouw kapot maakt zei Samir en keek in mijn ogen en dit keer schrok ik over zijn vraag.
Wanneer wilde je me vertellen over wie jouw vader werkelijk is en vertellen over jouw half-broer/zusjes zei ik en keek hem aan en zijn gezicht kon ik niet plaatsen.
Hoe weet je dit allemaal zei Samir en keek naar de ander kant met een gespannen kaak.
Het gaat er niet om hoe ik dit weet, maar omdat je het niet vertelde. Zou je me dit wel ooit willen vertellen als ik het nu niet wist zei ik lichtje kwaad
Wat wil je dat ik je vertel he? Mijn vader was een dealer, hoe wilde je dat ik dit vertelden? Met een glimlach op Mn gezicht "Euy Sofia mijn vader was vroeger een gevaarlijke dealer en crimineel en ik deel geen enkel broer of zusje met hen." Waar slaat dit zelf op? Is dit wat je wil horen van iemand om wie je denkik toch geeft. Van iemand die toekomst plannen met je heeft? vertel je geheim agenten broer dat hij het goed gedaan heeft zei Samir en stond op.
Waarom word jij zo snel woedend en hoe weet je dat van mijn broer zei ik en daar vielen de eerste traantjes want ik wist hoe dit nu zal eindigen.
Voordat je me dit wilde vertellen, stel je dan eerst voor in mijn plaats als je dit hoort van je zogenaamde geliefde zei Samir en ik voelde een steek in Mn hart.
Wie kent er nou geen wijkagentje en dokter als je van een drugsfamilie komt zei Samir sarcastisch en lachte
Samir dit hoort niet zo te eindigen zei ik huilend
Dit onderwerp raakt me, hoe mensen over mijn vader denken en praten en ja Inaya is mijn echte moeder niet, maar ik bedank Allah (swt) er elkedag voor dat ze opvoed als haar eigen zoon en me de moederliefde geeft, die ik nooit eerder gekregen had. Ze vertellen nooit wat voor een goed persoon mijn vader nu is. Iedereen maakt fouten als ze jong zijn maar die fouten onthouden en vertellen de andere mensen alleen maar en dat doet pijn om aan te horen over mijn vader, die mij het rechte pad heeft laten zien, die een moeilijke jeugd gehad heeft, maar laat ook maar. zei Samir en keek me nog met een laatst teleurstelde blik aan en sloeg de deur dicht en zakte in.

Wraak vanuit het verledenWhere stories live. Discover now