025

2.7K 201 51
                                    

Perspectief Samir

Met een goed gevoel stond ik op, niet alleen omdat ik vandaag mijn diploma krijg, maar omdat ik vandaag Maysa ten huwelijk ga vragen. Niemand weet hier van af, zelfs mijn ouders niet maar ik zal ze het zodadelijk tegen ze zeggen aan het ontbijt. Ik heb om 12:00uur mijn proclamatie, en het is nu 9:19uur.
Ik liep naar de badkamer en nam een lange douche, ik liep vervolgens met een handdoek rond mijn middel heel gebonden naar mijn kamer toe.
Ik nam mijn dure zwarte pak die ik met Younes gekocht had in België en deed hem aan. Ik deed mijn haren in een zeer goede model en deed mijn horloge om en spoot wat parfum. Ik bekeek me nog eens ik de spiegel en liep vervolgens naar beneden toe.
Mijn ouders keken me blij aan en ik gaf me moeder een kus op haar voorhoofd en mijn vader een boks en nam plaats aan tafel. Het is ondertussen 10:28uur.
Mijn broertjes en zusjes zitten al op school dus dit is het moment op het te vertellen.
Uhm ik wil jullie wat vertellen zei ik en me ouders keek me aan.
Vertel zei mijn moeder
Nou zoals jullie weten ben ik al een tijdje met Maysa samen en ik denk dat zij mijn ware liefde is. Ik wil niet te lang wachten, dus wil ik haar straks na de proclamatie haar ten huwelijk vragen zei ik en mijn ouders keken me met groten ogen aan.
WoW Samir je weet toch dat je een grote stap neemt zei mijn vader
Dat weet ik, maar ik wil haar vandaag ten huwelijk vragen en achter een paar maanden met haar verloven en na 1jaar ofzo met haar trouwen zei ik en mijn moeder haar ogen begonnen vochtig te worden.
Wil je ons zo vroeg al verlaten zei mijn moeder huilend
Yema rustig ik praat over 1jaar ofzo. Ik wil hierbij gewoon vragen als jullie hier mee akkoord willen gaan zei ik
Tuurlijk, ik weet hoe groot jullie liefden tegenover elkaar is. Samir ik zie zo dat zij jouw geluk en mektab is zei mijn moeder en keek me met betraande ogen en een glimlach aan. Ik stond op en gaf mijn moeder een stevige omhelzing. Ik kusten als laatst haar voorhoofd en liet haar los.
Ik ga er al vandoor ik zie jullie zometeen op school zei ik en nam afscheid van mijn ouders.
Ik liep naar buiten toe en stapten mijn auto in, en reed naar een bloemenwinkeltje. Ik kocht daar een bos fel rode rozen met een lekkere geur en verstopten die in de kofferbak. Ik rijd nu naar de huis van Younes, en Chakir en vervolgens die van Maysa.
Bij het huis van Younes aangekomen, kwam hij in het zelfde pak als mij naar buiten toe en gaven we elkaar een mannelijke omhelzing.
Na vandaag zijn we de echte mannen a sah zei Younes blij
Ja man eindelijk zei ik en we stapten de auto terug in. Ik reed naar Chakir's huis toe en zoals gewoonlijk zitten we al een kwartiertje te wachten. Mijn geduld raakten op en ik stapten de auto uit. Ik belden aan en Chakir zijn moeder opende de deur.
Salam Samir, hoe gaat het met jouw en jouw ouders zei de moeder van Chakir
Salam gelti, het gaat goed met ons Alhamdoulilah, waar is Chakir zei ik
Hier zei Chakir die haastig de trappen af renden. We liepen naar de auto toe en ik doe de moeite niet eens om uit te flippen. Ik zag dat het 11:37 was en ik reed met volle gas naar Maysa's huis toe.

Perspectief Maysa

Met een blij gevoel stond ik op, vandaag kan ik mijn ouders trots opbellen en ze vertellen dat ik mijn diploma heb gekregen. Ik vindt het enorm jammer dat mijn ouders in Frankrijk zijn gaan wonen, het is al een lang geleden geweest dat ik ze gezien heb. Als ik ze mis? Je moest eens weten. Normaal gezien ga ik over 2 weken naar Frankrijk toe, om ze te gaan bezoeken. Ik zal ze dan over Samir vertellen. Ik zie echt een toekomst met ons twee. Ik zelf heb nog nooit echte liefde gekend van een jonge, totdat ik Samir ben tegengekomen. Gek dat ik Samir eerst enorm haatten, en ik nu als een blok voor hem ben gevallen.
Ik stond maar eens op en ging maar eens ontbijten. Ik ontbeet op mijn gemak en ruimden ook op mijn gemak op, totdat ik naar de klok keek die 10:49 aangaf. Ik nam een sprint naar boven en liep naar de badkamer, ik nam een snelle douche en liep vervolgens met een handdoek rond mijn middel heen geslagen naar mijn kamer toe. Ik nam een ondergoed setje en nam mijn zwarte strakke rok met mijn witten hemdje, die ik speciaal voor deze moment gekocht had, en legden die op mijn bed. Ik kleedde me snel om en stak mijn stijltang in. Ik begon met mijn haren te stijlen en maakten van beneden nog een paar krulletjes. Ik begon toen met mijn make-up dat wel even duurden en als afsluitertje spoot ik nog mijn lekkere geurtje op van "Coco Chanel". Ik keek op de klok en zag dat het 11:47 was, ik deed mijn zwarte Louboutin hakjes al aan en nam mijn schoudertasje. Ik nam plaats op een stoel en wachten op Samir.
Na 15 minuten is hij er nog steeds niet?? Hij zal me toch niet vergeten zijn, ofwel?? Ik kreeg opeens een slechtgevoel? Ik nam mijn telefoon en belden Samir op, maar ik kreeg direct mailbox? Ik probeerden ook naar Younes&Chakir te bellen, maar alleen Younes zijne ging af en van Chakir kreeg ik ook een Mailbox?
Totdat er bij Younes werd opgenomen.
Hallo Younes zei ik
Excuseer maar u spreek hier met Dirk (..) van het (..) ziekenhuis. Ik wil u informeren dat Younes en nog 2 jongens een auto ongeluk hebben gehad, waarbij een van de andere 2 jongens al opslag dood is. Gecondoleerd, kunt u de rest informeren en snel hier naar toe komen... En de rest hoorden ik niet en de telefoon viel uit mijn hand.

Een van de twee andere jongens is al opslag dood... Samir reed de auto?...

Wraak vanuit het verledenWhere stories live. Discover now