088

1.2K 128 29
                                    

Perspectief Samir

Nog steeds in schok kijk ik voor me uit, hij stond gewoon voor me. Mijn beste vriend die ik al 5 jaar, bijna 6 jaar niet meer heb gezien of dergelijke stond gewoon voor me?
Ey gaat alles wel goed zei Amir die voor me kwam staan en zag Younes, Imran en Amine ook, maar ik kon geen woord uitbrengen.
Samir zei Amir en zwaaide met zijn hand voor mijn gezicht. Ik ontwaakte precies uit mijn trans en keek hun met grote ogen aan.
Hij stond hier gewoon net, een paar seconde geleden zei ik
Wie stond hier net zei Imran dit keer.
Chakir, Chakir was hier net zei ik en ze keken me met grote ogen aan.
Ben je gek geworden ofso. Wat gaat Chakir jouw dit aanrichten zei Younes boos.
Younes hij was het, hij heeft me nog gewaarschuwd voor Maysa en als hij hier niet was, lag ik hier allang dood op de grond zei ik dit keer boos, wat gaat hij denken dat ik dit zever ofso.
Je hebt hem niet tegengehouden ofso zei Younes
Gaat moeilijk he, 3 man tegen 1 man zei ik
Wat is daar moeilijk aan, hun Kun je niet aan maar je vrouw sla... zei Younes en ik gaf hem een rake stoot tegen zijn kaak.
Waag het gewoon nog eens te zeggen a flikker. Als je niets weet moet je zwijgen, waar was jij toen we naar Frankrijk voor Chakir zijn gegaan he? Hier, lekker aan het geniet met je vrouwtje he. Jij bent de laatste die moet spreken, welk excuus had je er Zehma voor he zei ik woedend tegen hem en de jongens zwegen, want ze weten dat ik gelijk heb.
Heeft Sofia dan niet verteld dat Alliyha zwanger is zei Younes en ik kon mijn oren bijna niet geloven? Serieus?
Meen je deze? Mijn vrouw gaat bijna bevallen en ik ben meegegaan, Imran heeft zelfs een kind waarvoor hij alleen staat en is meegegaan en dan ga je me zeggen dat je daarvoor thuis gebleven bent zei ik en ik kon hem nu wel vermoorden.
Ik geef de nodige aandacht aan mijn vrouw die ze nodig heeft, moet je ook eens doen zei Younes en ik nam hem van zijn keel tegen de muur aan, en mijn ogen spuugde vuur.
Safe klaar zei Imran en trok me van hem weg, ik sloeg zijn handen weg en ik keek Younes dodelijk aan en ik zag even spijt in zijn ogen.
Serieus gaan jullie nu echt zo beginnen tegenover elkaar zei Amine, ik negeerde hem en liep mijn kamer binnen waar ik 2 grote sport tassen nam. Ik gooide spullen van mij en Sofia in elk tas voor 3 dagen. We kijken wel een hotel ofzo, dan bel ik wel ondertussen een paar mannen die het huis wel klaar krijgen voor een hoog bedrag. Ik nam de twee tassen en liep naar beneden waar de jongens me aankeken.
Wat ga je nu doen met dit alles zei Amine
Daar zorg ik wel voor zei ik en nam nog twee andere guns met me mee.
Waar ge je dan overnachten zei Amir
Voor wat al die vragen man, ik weet heus wel wat dat ik doe zei ik en nam Sofia haar Range rover sleutels en liep met de twee tassen naar de auto toe en reed naar het huis van Imran.

Perspectief Sofia

Nerveus wachtte ik met Anas, Naoufal en Alliyha die direct naar hier gereden was af. Hopen dat Samir niets overkomen is.
Ik hoorde de bel gaan en Anas opende de deur en Samir liep naar binnen en ik liep naar hem toe en omhelsde hem. Mijn tranen liet ik vrij lopen en Samir hield me goed vast.
Niet huilen oké, je hebt toch niets ofzo he zei Samir die overal aankeek en ik schudde mijn hoofd van niet.
Heb jij niets? Of moet we naar het ziekenhuis zei ik en Samir keek me lachend aan.
Er is niks met me, maak je maar geen zorgen zei Samir en trok me terug in een omhelzing en zag dat Younes, Amir, Imran en Amine er ook waren.
We gaan zo door he zei Samir die mijn tranen weg veegde
Waar gaan we naartoe? Naar huis kan toch niet zei ik en keek hem aan.
Jullie kunnen bij ons logeren zei Alliyha blij
Nee zei Samir direct en keek dodelijk de kant van Younes op, wow sinds wanneer hebben zij ruzie?
Broer overnacht bij ons man, naar huis gaat toch niet zei Younes en Samir begon te lachen.
Dat je me nog broer noemt, stil stil zei Samir en ik keek Samir niet begrijpend aan.
Kom we gaan zei Samir en keek me aan, ik nam snel afscheid van iedereen en liep met Samir naar mijn auto toe.
In de auto was het vrij stil, totdat ik begon.
Wat was dat net met Younes zei ik en keek Samir aan die geconsenteerd aan het rijden was.
Ik wil het er nu niet over hebben zei Samir die zijn kaken opspande en verder gefocust reed.
Naar waar gaan we zei ik erna
Naar België zei Samir, alsof het de normaalste zaak van de wereld was.
Hoe? Wat België, je kunt me niet zomaar meenemen naar België zei ik en keek Samir aan.
Hoezo, wat is daar erg aan zei Samir en keek me even aan.
Ik heb geen spullen bij me niets zei ik en Samir begon te lachen.
Denkje nu echt dat ik je naar België zou meeneem zonder je spullen. Trouwens als we in België zijn, wil ik dat we gaan genieten. Alleen wij met z'n tweeën. Ik wil dat we alles even gaan vergeten en wanneer we terug gaan, dat alles inorde is oké zei Samir en legde zijn hand op mijn been en ik keek hem verliefd aan.
Ik hou van je Samir zei ik en legde mijn hand op die van hem.
Dat weet ik kleintje, ik hou ook van jou zei Samir en plante een kus op mijn hand en reed verder naar een leuk weekendje in België met de liefde van mijn leven. Denkje Sofia?...

Snel een kort vervolgje voor jullie geschreven, wat vinden jullie van Younes? En hoe dat Samir erop reageerde? Let me know...

Wraak vanuit het verledenWhere stories live. Discover now