το σεξι μαγιο

56 8 0
                                    

~Αφήγηση απο την πλευρά του Νίκου ~

Σημερα θα παμε πισίνα με τους υπόλοιπους. Εχω αργήσει και πρεπει να βιαστώ να ετοιμαστώ. Βαζω μια λαχανί μπλούζα και το σέξι μαγιο με φυτά και φλαμίνγκο που μου ειχε παρει περισι δωρο ο Κώστας για τα γενέθλιά μου. Για πλακα μου το πείρε αλλά ειναι σέξι (και οποιος αντέξει )θα το βαλω μπας και βρω και εγω καμια γκόμενα. Ενταξει το ξερω οτι δεν ειμαι αστείος. Πηγαίνω λοιπον προς την εξώπορτα για να βγω απο το σπίτι. Στην κουζίνα βλέπω τον Αχιλλέα να κόβει λαχανικά.
-Για που το βάλαμε; (Με ρωτάει)
-Παω στην πισίνα με τους άλλους.
-Περιμενε θα σε πεταξω εγω με το αμάξι.
-Οκ περιμένω.

Ο Αχιλλέας με εβαλε στο αμαξι και ξεκινήσαμε. Ο Αχιλλέας ειναι ο πατριός μου. Ο ανδρας της μαμάς μου και αρκετα νεώτερος της. Οι γονεις μου ειναι χωρισμένοι εδω και εννέα χρόνια. Οταν εγω ημουν επτα χωρησαν. Ημουν μικρος τοτε και η μαμα δεν μου ειχε εξηγήσει το γιατι χωρησανε. Μετα απο μερικά χρόνια ομως μου είπε οτι ο μπαμπας έπινε πολυ αλκοόλ και μεθουσε συχνά. Αυτο δεν την πείραζε οσπου μια μερα το ποτο που έπινε ηταν η αιτία πρόκλησης ενος τροχαίου δυστυχήματος. Μεσα στο αμαξι, με το οποιο τράκαρε ο μπαμπας, ηταν δυο γονείς με την οκταχρονη κορη τους (ενα χρονο μεγαλύτερη από εμενα δηλαδή) που απ'οτι ανακαλύφθηκε αργοτερα ηταν καθ'οδόν για το νοσοκομείο καθως η μικρη τους κόρη ήταν άρρωστη. Οι γονεις πέθαναν ομως το παιδί επέζησε και ο μπαμπας μου μπηκε φυλακη και πειραν διαζύγιο με τη μαμά.Αυτο δεν το ξερει ομως κανενας αλλος ειναι το μυστικό της οικογένειας. Ενα χρονο μετα η μαμα γνωρησε τον Αχιλλέα και παντρεύτηκαν. Τον αγαπω περισσοτερο απο τον βιολογικό μου πατερα καθως εκείνος με μεγάλωσε και με εκείνον έζησα περισσότερο.

Οταν φτάσαμε στην πισίνα τα παιδια ηταν μεσα και κολυμπούσαν. Αποφάσισα να τους τρομάξω. Πηγα απο πίσω τους και τους εβρεξα. Φυσικα έφαγα βρίσιμο.
-Πας.καλα ρε μαλάκα (Μου λεει ο Johnny).
-Ναι. Λεω και γελάω.
-Βλεπω το μαγιο μου το τιμησες. Λεει ο Κώστας.
-Ναι ρε ειναι δυνατον να μην το τιμήσω.
Συνεχίσαμε λοιπον το παιχνίδι στην πισίνα. Βλεπετε τετοιες χαρές τις απολαμβάνει ο άνθρωπος μόνο το καλοκαίρι. Να εισαι στην πισίνα με τους φιλους σου και να κανετε οτι σας γεμίζει. Γι'αυτο το λογο μου αρεσει και το καλοκαίρι.

Καποια στιγμή ενω ειχα βγεί από την πισίνα με πλησιάζει ο Τεο.
-Φιλε θελω να σου πω κάτι το ειπα και στους αλλους και τωρα που ηρθες να ρο ακουσεις και εσύ.
-Τι εγινε ρε(τον ρωτάω).
-Εγω και η Όλγα ήμαστε μαζί.
Η αλήθεια ειναι πως εμεινα οταν τον άκουσα. Αυτη γενικα δεν ηθελε πολλα πολλα με κανέναν άλλον εκτος απο την κολλητή της. Απο την αλλη αυτος δεν έδειχνε ενδιαφέρον για εκείνη. Εκτος και αν το κρατούσε κρυφό. Για να λεμε την αληθεια ειναι λιγο μυστικοπαθεις.
-Μπραβο ρε και εις ανώτερα.
-Ευχαριστω ρε φίλε.

Μετα την πισίναπειρα τηλεφονο τον Αχιλλέα,με πείρε και επιστρέψαμε σπίτι μου. Αφου εκανα μπανιο πηρα το κινητο μου και έστειλα μήνυμα στην κοπελα μου την ελευθερία. Ανταπορκρηθηκε και αρχησαμε να μιλάμε. Μου ειχε λείψει. Αυριο θα τη δω και ευχομαι να περάσουμε καλα μαζι οπως συνήθως.

~Ευχαριστώ για την ανάγνωση kisses~

η μαγεια των αστεριωνWhere stories live. Discover now