πρωτογνωρα συναισθηματα μερος α

61 12 2
                                    

~Πισω στην αφήγηση απο την πλευρα του θοδωρή ~
"Αντε τεμπέλη σήκω θα αργήσεις στο σχολείο "έλεγε και ξανάλεγε η μαμα μου αλλα εγω δεν την άκουγα "Τώρα "Φώναξε
-Ωχουυ καλά.
Σηκώθηκα ετοιμάστηκα και πηρα το ποδήλατό μου. Για να ειμαι ειλικρινείς μπορει να βαριόμουν να ξαναγυρησω στο σχολειο μετα απο δυο μερες που ημουν άρρωστος αλλα ηθελα να τη δω. Ναι αυτην την Όλγα. Νανε καλα ο Βασίλης που με βοήθησε να παραδεχτώ τι νιώθω. Απο τότε νιώθω πολυ καλύτερα. Επρεπε απο την αρχη να το παραδεχομουν οτι με εχει τρελάνει αυη η κοπέλα. Εχει κατι το διαφορετικό αυτο το κάτι ειναι που την κανει ποθητή. Αυτα τα θυμωμένα ματια με τα οποία σε κοιτάει ειναι ολα τα λεφτά. Αυτο το καφε τους χρώμα το αγαπώ. Ναι ρε φιλε μου αρεσουν τα παντα πανω της. Μου αρεσει το βλέμμα της, η φωνη της, το σωμα της ακομα και τα αστέρια στον ώμο της. Μου αρεσουν ολα τα μικρα πράγματα που κανει χωρις να το καταλαβαίνει. Θελω μια μερα να τη δω να χαμογελάει να δω πως ειναι και χαρούμενη. Εχει αυτο που παντα έψαχνα. Αυτο που δεν εχει καμια και ουτε πρόκειτε να έχει. Κανενας περα απο εκεινη. Τη μια και μοναδικη Όλγα Μπαξεβανιδου. Απο εκεινη τη μερα που την ειδα σε εκεινο το σπιτι "Φυγε"μου ειχε πει. Αν δεν τη χτυπούσα για να της πεσει το μαχαίρι τότε τωρα η ανθρωπότητα θα στερούνταν μια υπεροχη ύπαρξη. Τη δικη της.

Με αυτα και με αυτα εφτασα στο σχολείο. Καθως έμπαινα νιωθω καποιον διπλα μου. Γυρναω και βλεπω εκεινη. Φοράει τα μαυρα της superstar,ενα μαυρο κολάν και ενα ασπρο κοντομάνικο μπλουζάκι. Φαίνονται και τα τατουάζ της.
-Καλημέρα (της λεω δειλά )
-Καλημέρα και σε εσένα (μου αποκρινετε και φευγει απο κοντα μου)
Ποσο υπέροχη. Σκέφτηκα. Λοιπον αν μου ελεγε καποιος στην αρχη της χρονιάς οτι θα μίλαγα ετσι για κοπελα θα έλεγα οτι ειναι ψέμματα. Τωρα ομως η μάγισσα Όλγα τα αλλαξε ολα με την υπεροχη προσωπικότητα της. Μου εχει κανει μάγια δεν μπορει... Ομως το ερωτημα ειναι ενα. Αυτη πω νιώθει για εμενα; Δεν νομίζω να νιώθει κάτι. Ετσι οπως συμπεριφέρεται. Εγω ομως συνεχίζω να ελπίζω, να ελπιζω για κατι καλύτερο μεταξυ μας.

~Ηταν λιγο μικρο αλλα σας υπόσχομαι οτι σε λιγες μερες θα αναιβει η συνεχεια του κεφαλαίου. (Θα το χωρησω σε δυο κεφάλαια). Ευχαριστώ για την ανάγνωση. Kisses ~

η μαγεια των αστεριωνWhere stories live. Discover now