δεν δραπετευω απο την ενεργεια σου

73 13 10
                                    

Ήταν ανάγκη να έχω άλγεβρα πρώτη ώρα και να γραφω και διαγώνισμα. Από εκείνη τη φορά που είχα αργήσει να μπώ στην τάξη με έχει βάλει στο μάτι και πρέπει τώρα να ρου γράψω καλά. Τα γόνατά μου τρέμουν άπο το άγχος.Κάθομαι στο παγκάκι με ενα βιβλίο αγκαλιά και κάνω επανάληψη .
-Σιγά ρε Τεό ούτε πανελλήνιες να έγραφες. (Μου λέει ο Johnny )
-Σκάσε ρε μαλάκα μη μιλάς άλλο με αγχώνεις και σταμάτα να τρώς έτσι τα πατατάκια σου. Ειπα και του άρπαξα τη σακούλα από το χέρι
-Σαν έγκυος κανεις παλι καλα που εισαι αρσενικό αλλιώς... Και φέρε τα πατατάκια μου.
-Τώρα ειναι δικά μου. Ειπα και αρχησα να τρώω.

Όταν χτύπησε το κουδούνι μπήκα μέσα στην τάξη γεμάτος άγχος ήθελα πολύ να γράψω καλά. Με το που μπήκε μοίρασε τα θέματα. Στο πρόσωπό του ήταν σχηματισμενο ενα σατανικό χαμόγελο. Πως με εκνευρίζει οταν το κάνει. Ακόμα περισσότερο εκνευρίστηκα οταν πήρα τα θέματα. Μα καλά έριξα τόσο διάβασμα για να απαντήσω σε γελοίες ερωτήσεις και ασκήσεις. Τελείωσα σχετικά γρήγορα. Μολις παρέδωσα την κόλλα μου ο καθηγητής μου είπε να βγω απο την αίθουσα. Αυτό έκανα. Πήγα στο κυλικείο για να πάρω μια ζέστη σοκολάτα. Μόλις την αγόρασα στιρηξα την πλάτη μου στον τοίχο και άρχισα να απολαμβάνω το ροφιμα μου. Καθως το έπινα είδα την Όλγα να μιλάει με μια κοπέλα όσο της παρατηρούσα καταλάβαινα οτι η κοπέλα αυτή είναι η Λένα. Η Λένα είναι σε άλλο τμήμα. Δεν ξερω ομως αν είναι και το καλύτερο άτομο για παρέα. Εγω δεν τη γνωρίζω προσωπικά άλλα απ'ότι λένε είναι πολύ.... Πως να το πω πρόστυχη. Λες να γίνει και η Όλγα έτσι. Λες από σκληρή τύπισσα να γίνει έτσι. Μα καλά τι εχω πάθει και ασχολούμε ακόμα μαζί της  καλά είχα σταματήσει τοσο καιρό. Αλλά με την Όλγα δεν βγάζεις άκρη. Οπου και να πάω δεν δραπέτευω από την ενέργειά της. Λες να έχει να κάνει με τη μαγεία. Μια μάγεια που βγάζει με αυτό το βλέμμα με αυτά τα μάτια. Αυτο το καφε χρώμα τους σε μαγνητίζει ακόμα και τα τατουάζ της με τραβάνε. Αυτά τα αστέρια. Μπορεί να είναι και συμβολικά. Μηπως τελικά μου αρεσει η Όλγα γι'αυτό δεν φεύγει από μέσα μου. Δεν μου έχει τραβήξει ποτέ την προσοχη καμία κοπέλα όσο εκείνη. Αλλά δεν ξέρω κάτι με απωθεί απο το να σκέφτομαι έτσι για εκείνη. Το κουδούνι για εξω τελείωσε μια καλή τις σκέψεις μου. Βγήκαν και οι υπόλοιποι εξω και αρχησαμε νσ μιλάμε για το διαγώνισμα.

Οταν μπήκαμε μέσα είχαμε αρχαία. Βαρετό μάθημα. Να ακους μια σαραντάρα να διαβάζει ενα αρχαίο κείμενο και να σού λεει τη μετάφρασή του. Για να μη βαριέμαι λοιπόν αποφάσισα να πειράξω το Johnny. Έτσι κανω πάντα οταν βαριέμαι. Αρχησα να τον χτυπάω στα πλευρά που ειναι και το ευαίσθητο του σημείο.
-Τέο μη
Μου φώναζε και μου ξαναφωναζε αλλά εγώ τον έγραφα. Τότε το χέρι του προσγειώθηκε με δύναμη στο κεφάλι μου.
-Για να μάθεις να με βαράς εκεί που πονάω.
Η αλήθεια ειναι ότι δεν πονάμε. Από τότε που κάνουμε παρέα ξύλο παίζουμε. Από το δημοτικό μέχρι τώρα. Άλλοι μας λένε ανώριμα. Εμείς όμως περνάμε καλά με αύτο. Γελάμε. Όμως τώρα εύχομαι να μην το είχα κάνει αυτό γιατί καθώς σηκωσα το χέρι μου για να τον χτυπήσω χτύπησα καταλαθως την κοπέλα πίσω μου. Που δεν ήταν άλλη από την Όλγα. Με κοιτούσε με το δολοφονικο της ύφος.
-Αγόρι μου είσαι μαλακισμενο.
-Όλγα εεεεε
-Άστο μην κουραζεσαι.
Σηκώθηκε και πήγε να βγει από την τάξη.
-Που νομίζεις ότι πας Όλγα. Της είπε η καθηγήτρια
-Όπου γουστάρω problem?
Είπε και βγήκε έξω. Όλη η τάξη φώναζε ωωωωω επιδοκιμαστημαστηκα.
-Σκασμός. Φώναξε η καθηγήτρια.
-Τι έγινε Τεο τραυλιζουμε όταν μιλάμε με την καινούρια... Άρχισε να με κοροϊδεύει ο Johnny.
-Σκάσε ρε
-Θοδωρή και Ιωάννη αν συνεχίσετε να μιλάτε θα σας βγάλω εξω. Φώναξε η καθηγήτρια με τη σπαστικη φωνή της.
Δε  μου φτάνουν τα δικά μου είχα και το Johnny να με κοροϊδεύει. Τι έπαθα ήταν ανάγκη να αρχίσω τώρα να τραυλιζω. Δεν έχω τραυλησει ποτέ. Γιατί τώρα γιατί την ώρα που μίλησα σε εκείνη. ΆΡΕ ΌΛΓΑ ΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΆΝΕΙ
~ευχαριστώ για την ανάγνωση ήταν να ανάβει ποιο νωρίς αλλά δεν είχα ίντερνετ ~

η μαγεια των αστεριωνWhere stories live. Discover now