Εξετασεις

45 8 0
                                    

Ποσο γρηγορα περναει ο καιρος παντός........ Τα μικρα παιδια πιστευουν οτι περνάει αργά. Ετσι νομιζα και εγω στην ηλικία τους. Μεχρι που εγινα δεκαέξι χρονών, τωρα καταλαβαινω τους γεροντοτερους που ελεγαν οτι παιρναει γρήγορα. Ποτε ηταν Φεβρουάριος και γνωρησα την Όλγα και τωρα Ιούνιος παρακαλω πολύ. Αυτη η μερα λοιπον ειναι αρκετα κρίσιμη για εμένα. Δινω το πρώτο μου μάθημα στις εξετάσεις ως μαθητής λυκείου. Ιστορία, δυσκολα τα πράγματα.Για να ειμαι ειληκρινεις εχω φρικάρει κάπως. Τωρα λοιπον βρίσκομαι στο χωρο του σχολείου και περιμενω να χτυπήσει το κουδούνι για προσευχή. Οταν χτύπησε και τελιωσε και η προσευχή μπήκαμε στις τάξεις. Η φρίκη που ειχα για το μαθημα μου έφυγε οταν ειδα την Όλγα. Φορούσε ενα πιο κντο κολάν λογο καιρού και ειχε τα μαλλια της μαζεμένα σε μια αλογοουρά. Τα υπεροχα χαρακτηριστικά του προσωπου της εκαναν θραύση. Λες να μπορεί να καταλαβει ποσο ομορφη ειναι ή να κοιμάται όρθια. Τις σκέψεις μου διέκοψε ο καθηγητής που μοίρασε τα θέματα.

Ενταξει η διαδικασία ηταν ετσι οπως την περίμενα. Οπως δηλαδη και στο γυμνάσιο. Τωρα ημαστε σε μια καφετέρια με το Johnny και το Νίκο. Περιμένουμε και τον Κώστα να έρθει. Ααα νατος ήρθε. Ο Κωστας κάθησε στο τραπεζι που καθόμαστε και εβγαλε το κινητό του.
-Ε μάγκες. Μας λέει.
-Λεγε ρε
-Στο beach party θα παμε ;
-Ποιος ηρθε;
-Στο τελος των εξετάσεων το δέκα πενταμελές οργανωνει ενα παρτυ απο αυτα σε παραλιακά μαγαζιά.
-Πλακα κανείς φυσικα και θα πάμε. Λεει ο Johnny
-Δωσε φίλε. Ειπε και εκαναν χειραψία.

Οταν γυρησα σπιτι βρηκα τους γονεις μου καθησμενους στον καναπε να με περιμένουν.
-Εγινε κάτι; Ρωτάω
-Θοδωρή εγω με τη μητερα σου θελουμε να σου πουμε κάτι.
-Ακουω λοιπόν. Είπα και κάθησα.
-Οπως ξερεις αγορι μου ο παππούς σου μας αφησε πριν ενα μήνα. Πρεπει λοιπον και για την κηδεία και για τη διαθήκη. Τα κλιρονομικα και τετοια κατάλαβες να παμε για ενα μηνα στην Αίγινα και εσύ πρεπει να μινεις μονος σου στο σπίτι.
(Μου λεει η μητερα μου)
-Αυτο ηταν ολο εντάξει ποτε φεύγετε.
-Την παρασκευή.
-Οκ

Πηγα στο δωματιο μου. Μονος στο σπίτι καλη φάση..... Θα φέρνω και τα παιδια για να το γλεντάμε. Πρεπει ν απερασουμε καλα το καλοκαίρι μας. Μας περιμένει δευτέρα λυκείου του χρόνου. Ολοι λενε οτι ειναι εύκολη. Θα δείξει..... Παμε και περισσότερες εκδρομές. Αραγε αυτο το παρτυ που θα παμε πως θα είναι. Θελω να παω σε κατι τετοιο δεν εχω πάει ποτέ. Προς το παρον ας διαβασω φυσική .

~Εξελίξεις στο επομενο κεφάλαιο ......Μεχρι τοτε να ώστε καλα και να προσέχετε. Ευχαριστώ για την ανάγνωση kissesssss~

η μαγεια των αστεριωνWhere stories live. Discover now