47. Trust issues

592 56 2
                                    


Nusprendus ,kad galim turėti sesėms skirtą laiką ,taigi su Alex nusipirkom po kokteilį ir žingsniavom per parduotuvę neskubėdamos namo.

-Manai ji pasakys viską Harry? -Paklausiau nutraukdama tylą.

-Greičiausiai ,bet Harry bus tikras kvailys jei išmainys tave į ją.

-Bet ji jo sesuo.-Priminiau atsigerdama kokteilio ,kai ji tik nusijuokė.

-O tu mergina ,kuri dulkina jį ,o to sesė nesuteiks patikėk tai tikras pranašumas prieš ją.-Nieko nelaukdama trenkiau jai per ,nes mačiau ,kad moteris buvusi šalia mūsų tikrai tai girdėjo.

-Gal reikėjo garsiau ,kad išgirstu visas prekybos centras.-Suurzgiau ir ji dar kartą nusijuokė čiupdama man už parankės ,kai pasukom link išėjimo.

-Amila, pasakysiu tik vieną. Harry nėra kvailas vaikinas nors kartais ir sakau ,kad toks yra bet tai neesme. Jis įsimylėjęs tave iki paskutinės ląstelės ,nes esi graži ,protinga ir pačios geriausios širdies mergina kokia pažįstu. Jai jis pasirinks savo sesės pusę ,tai reiškia jis tavęs nevertas ,bet patikėk jis tikrai to nepadarys.-Ji skambėjo taip užtikrintai.

-Iš kur žinai? -Vos neužspringau kokteilių ,kai ji čiupo mane už pačių ir atsuko prieš save.

-Nes tu esi Queen. Esi Amila Queen ir išgyvenai tiek daug nejau leisi kažkokiai išpuikusiai mergiotei griaut tavo santykius? -Kai norėjau atsakyt ji pati atsakė už mane.

-Ne neleisi pakraipysi savo dailia subinyte jam prieš akis ir jis pamirš ,bet kokia informaciją ką jo sesuo sako supratai? Nagi mums tau reikia naujos šukuosenos parodykim jai jog su tavim nejuokai.-Mirktelėjo ir čiupus už rankos nusitempė iki grožio salono.

-Ar tu tai darai dėl Niall?

-Patikėk tu nenori pamatyt ką dėl jo darau ,bet įspėju mano apatiniu stalčius baigia sulūžt.-Mirktelėjo praverdama salono duris ir įleisdama mane pirmą.

Pradžioj nesupratau kas vyksta ,kai Alex vaikščiojo aplink mane kažką sakydama stilistei ir jos abidvi žiūrėjo į mane su šypsena. Pirmiausiai puolė dažyt sruogeles ,o galiausiai priėjom prie to ,kad pradėjo formuot šukuose ,kol Alex derino mano makiažą.

 Pirmiausiai puolė dažyt sruogeles ,o galiausiai priėjom prie to ,kad pradėjo formuot šukuose ,kol Alex derino mano makiažą

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Mes tikrai šiandien eisim į klubą.-Nusijuokė perbraukdama lūpų dažais per apatinę lūpą.

-Nemanau ,kad jis mane išleis į klubą.

-Kas jo klaus juk esi ssvimi pasitikinti moteris ,be to niekas jam netrukdo prisijungt.-Mirktelėjo kilstelėdama veidą ,kad galėtų padažyt blakstienas.

-Užjaučiu jį.-Sušnabždėjo ,kai pagaliau po kelių valandų išėjom iš salono.

-Nežinau ar tai gera idėja.-Jaučiausi keistai ,tačiau tai davė man pasitikėjimo savimi ,o ypač ,kai praeiviai lydėjo žvilgsniais.

Ruined (LT fanfiction)Where stories live. Discover now