12. MINE

2K 129 18
                                    

Daugiau apie nieką nekalbėjom ,kai Harry išėjo į kambarį persirengt ,nes turi važiuot kažkur dėl kažkieno skambučio

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Daugiau apie nieką nekalbėjom ,kai Harry išėjo į kambarį persirengt ,nes turi važiuot kažkur dėl kažkieno skambučio. Stovėjau nejaukiai virtuvėj ir tempiau savo megztuko rankose žemiau slėpdama žymes ant riešų. Stovėjau visiškoje tyloje ,kol iš kambario išėjo Harry. Jis greitai priėjo prie staliuko ,kur guli jo raktai ir įsidėjo juos į kišenę. Apsidairęs po butą pasiėmė dar kažką iš stalčiaus ,kai vėl nuskubėjo į kambarį.

Grįžęs iš kambario sustojo ir atsisuko į mane. Nežinau ką turėčiau sakyt ar turėčiau išeit? O gal pasilikt ,net nenumanau ,nes mes apie tai dar nekalbėjom.

-Turėčiau grįžt po kelių valandų tai maisto šaldytuve dar yra. Palieku raktus ,tačiau man išėjus užsirakink ir niekur neik gerai? Vėliau pakalbėsim daugiau ,nes dabar aš labai skubu.- Tiesiog linktelėjau su maža šypsenėle ,nes buvo juokinga žiūrėt ,kaip jis išdėliojęs daiktus ir juos paskui rankioja po visus namus.

Sustingau ,kai jis priartėjo prie manęs ir atrodo norėjo pabučiuot ,tačiau pats pasimetė ir tiesiog prilietė mano petį. Rimtai? Pažiūrėjau į jį tokiu žvilgsniu ,kad jis tiesiog iš nejaukumo kuo greičiau dingo. Žinomą tai teisingas sprendimas ,nes mes ne pora ,kad duočiau jam bučinį prieš išeinant.

Harry palikus butą įsivyravo tyla ,todėl kuo greičiau užsirakinau ir nuskubėjau į jo kambarį. Čia ant lovos gulėjo kili marškiniai su pakabomis ir kelios kelnės. Tikriausiai rinkosi iš kelių ką rinktis ,o per skubėjimą nieko nesudėjo į vietas.

Priėjau prie lovos ir viską surinkau sudėdama spintoje į savas vietas. Sutvarkiau kambarį ir apėjus aplinkui sustojau prie nešiojamo kompiuterio ant stalo. Atitraukiau kėdę ir atsisėdus atlenkiau ,kai kompiuteris pats įsijungė. Žinau ,kad neturėčiau šniukštinėt ,tačiau vis tiek perėjo per muzikos aplanką įjungdama muziką iš smalsumo koks jo skonis. Kol grojo muzika perėjau per nuotraukas ,tačiau čia buvo tik kelios ,kur jis su Niall skirtingose šalyse. Nemačiau žmogaus ,kuris turėtų tiek mažai nuotraukų

Įsijungiau internetą ir įsijungė iš ,kart kad puslapis buvo užvertas ,tačiau jį gali atkurt. Nuspaudžiau ,kad atkurtu ir prieš mane atkūrė kažkokį man nežinomą puslapį ,o paspaudus prisijungti iš kart mane iš jo išmetė. Tikriausiai man nederėtų čia kišt nagų ,tačiau įėjau į naršymo istoriją ir buvo vien šis puslapis ,tačiau daugiau man jo neatvėrė.

Sėdėjau apie valandą laukdama Harry ir tiesiog naršiau kompiuterio atmintyje ieškodama kažko naujo apie jį. Jokių šeimos narių ar kažko panašaus jo kompiuteris tiesiog idealiai švarus. Toliau klausiausi jo grojaraščio ir naršiau internete skaitydama įvairias naujienas ,bei parašiau kelis darbo skelbimus juk pats laikas atsigaut gyvenime. Seniai taip galėjau pasėdėt ir paskaityt ,nes Leo neprileisdavo manęs prie interneto lyg kažko bijodamas.

Mane nutraukė skambutis į duris ir atsisukau į kambario duris ,tačiau nejudėjau. Jis dar kartą nuskambėjo per butą ,kai pajudėjau prie durų. Priėjus arčiau bandžiau klausytis ,tačiau niekas nieko nesakė. Viskas nutiko ir atrodo nieko nebėra už durų.

Ruined (LT fanfiction)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα